Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Sureci ( Yeni dogan bebek hakkinda)


  • Arkadaslar Merhaba, 2 yil önce green card sahibi esim vasitasiyla bende basvuruda bulundum. Bu yil tüm formlarimizi doldurduk ve son asamaya geldik. En son evlilik cüzdanimizi tekrar yüklememizi istediler. Diger tüm konular halloldu. Bu sürecte hamileydim ve iki ay once bebegimiz oldu. Bebek ortada yokken tabi biz tüm formlari coktan doldurmustuk. Su an evlilik cuzdaninin onaylanmasini ve ardindan gelecek mülakat tarihini bekliyoruz. Konularla alakali üc adet sorum var.
    1- Bebegimiz ile ilgili ne yapmamiz gerekiyor ? tekrar bastan ayni forumlari onun icin doldurmak mi veya nvc e bir sekilde ulasip bildirmemiz mi lazim?
    2- Okudugum kadariyla mülakat günü ödeme yapiliyormus. Biz su ana kadar baslangicta benim icin 1 kere nvc formlari icin esim ve benim adima 2 adet ödemeyi yaptik ücüncü olarak tekrar mi gerekiyor?
    3- 26 Agustos tarihinde evlilik cüzdanimizi tekrar istek üzerine gönderdik. Su an Submitted asamasinda. Bundan sonra islemler mülakat tarihi ne kadar sürer?

    Cok tesekkurler simdiden


  • @kubra94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Sureci ( Yeni dogan bebek hakkinda)

    Arkadaslar Merhaba, 2 yil önce green card sahibi esim vasitasiyla bende basvuruda bulundum. Bu yil tüm formlarimizi doldurduk ve son asamaya geldik. En son evlilik cüzdanimizi tekrar yüklememizi istediler. Diger tüm konular halloldu. Bu sürecte hamileydim ve iki ay once bebegimiz oldu. Bebek ortada yokken tabi biz tüm formlari coktan doldurmustuk. Su an evlilik cuzdaninin onaylanmasini ve ardindan gelecek mülakat tarihini bekliyoruz. Konularla alakali üc adet sorum var.
    1- Bebegimiz ile ilgili ne yapmamiz gerekiyor ? tekrar bastan ayni forumlari onun icin doldurmak mi veya nvc e bir sekilde ulasip bildirmemiz mi lazim?
    2- Okudugum kadariyla mülakat günü ödeme yapiliyormus. Biz su ana kadar baslangicta benim icin 1 kere nvc formlari icin esim ve benim adima 2 adet ödemeyi yaptik ücüncü olarak tekrar mi gerekiyor?
    3- 26 Agustos tarihinde evlilik cüzdanimizi tekrar istek üzerine gönderdik. Su an Submitted asamasinda. Bundan sonra islemler mülakat tarihi ne kadar sürer?

    Cok tesekkurler simdiden

    Surada cevapladim:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari/237


Benzer Başlıklar

  • ABD ye taşınma sürecinde TR deki 2. El eşyaların satımı

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    1k Bakış
    C
    Ben tum esyalari letgo uzerinden sattim. Tutmak istediklerimi , annemin ve kayınpederimin evine koydum. Aceleniz yoksa letgo uzerinden gidiyor esyalar , ayrica ihtiyaci olan insanlar vardi, bir kisim yatak , mutfak esyasini bagisladim. Yeni alinmis bazali yatak takımı hediye ettik mesela. Bunlari satın alacak insan bulmak da zor, bazı esyalar hemen satilirken bazisi duruyor oyle. Spot satanlara da ugrayıp, evdeki esyalara fiyat bictirebilirsiniz. Zor iş, kolay gelsin herkese.
  • -2 Oy
    2 İleti
    318 Bakış
    crazycellsC
    Su konuyu inceleyip, sorularinizi yine orada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Evlilik ile Green Card süreci hakkında

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    28
    0 Oy
    28 İleti
    6k Bakış
    zzehirbazzZ
    Selamlar, oğlunuz ehliyet ve banka hesabı olduğu için ABD'de domicile sayılır. Domicile sanıldığının aksine Amerika'da yaşamak değil Amerika'da kalıcı bağları olmasını gerektirir. Aktif banka hesabı ve güncel ehliyet onun oraya geri döneceğinin ve orada yaşama niyetinin göstergesidir. Malesef bizde bu durum yok.
  • Green Card Yeni Yasal Süreçler Hk.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    8k Bakış
    Onur DursunO
    @onurcan Resmi bildirge burada: https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/presidential-proclamation-suspension-entry-immigrants-will-financially-burden-united-states-healthcare-system/ Bildirge geçerli olacağı 3 Kasım 2019 tarihinden sonra göçmen vizesi alacak kişileri kapsıyor. Yani bu tarihten önce green card ve "immigrant visa" alanlara herhangi bir uygulama yok. "(b) Section 1 of this proclamation shall not apply to: (i) any alien holding a valid immigrant visa issued before the effective date of this proclamation;"
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum