[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@semra-karababa Size verilen sağlık formunun sağ üst köşesindeki 31 Temmuz tarihini değil, zarfa zımbalı olan genel bilgilendirme yapılan ve resmi belge olmayan fotokopi kağıdının köşesinde elle yazdıkları tarihi kontrol edin.
-
@AcerVulus, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@semra-karababa Size verilen sağlık formunun sağ üst köşesindeki 31 Temmuz tarihini değil, zarfa zımbalı olan genel bilgilendirme yapılan ve resmi belge olmayan fotokopi kağıdının köşesinde elle yazdıkları tarihi kontrol edin.
Çok teşekkür ederim..şimdi farkettim siz söyleyince 17 november..( müthiş rahatladım:)) ) -
@gucarslan merhaba,
bir sorum olacak, şu konuda farklı ülkelerde olduğunu duyduğunuz bir örnek var mı?
Ülkenin vatandaşının bankada ki döviz mevduat hesaplarına Devlet tarafından kısıtlama getirilip GC talihlisinin mülakat öncesi döviz hesap dökümünü göstermesinde sıkıntı oldu mu (Kambiyo kontrolü)? -
@entropik böyle bir örnekle hiç karşılaşmadım açıkçası.
-
@gucarslan Teşekkürler.
-
postlar açıklandı, bu gün de bir şey yok. Umutlar gelecek haftaya...
-
@sanaldeniz Merhaba şuan case numarasına göremi yoksa ds ye göremi gidiyor acaba 14 binlerdeyim henüz mail almadım şimdiden teşekkürler 🙏
-
@yasbirq merhaba. Şu an ds260 gönderme tarihine göre gidiyor.
-
@sanaldeniz Teşekkür ederim umarım bu ay gelir bekleyen herkese 🙏
-
@yesilturk
Neden 20K ile sınırladınız 50K değil mi? 🤔 -
Mülakat verilmesi artık ds260 yada CN göre ne şekil olacaksa olsun da bu forumda her iki durumda olup da bekleyen tüm arkadaşlarla bu süreci güzel bir şekilde sonlandırsak. Ben kendi adıma Eylül sonuna kadar bir çok kişinin mutlu sona ulaşacağına inanıyorum.kendim dahil 😊 olmazsa da dünyanın sonu değil.
-
@snowwhite Tüm dünyada 55K. İçerisinde EU kotası 20K. Ama şöyle bir şey de varmış, geçen bir arkadaş uyardı sağ olsun. "Natives of these regions compete for that portion of the total established for that region. Any unused portion of a regional quota is distributed proportionally among the other regions." Yani herkes kendi bölgesinde yarışır ama kullanılmayan vizeler olursa orantısal olarak bölgelere dağıtılır diyor. Biz de Afrika'nın kotasının EU'ya kayacağını hayal edip biraz daha umutlandık.
-
@Sevval olmasa da dünyanın sonu değil, evet. Olup olmaması sorun değil, belirsizlik tüm hareketimizi, planımızı kilitliyor. O biraz sinir bozucu sadece. Olacakmış gibi veya olmayacakmış gibi düşünüp plan yapamıyoruz. :( 3 ay daya kafayı takmadan duralım. Sabır.
-
Merhabalar;
Mülakatlar ne zaman dağıtılır tahmininiz var mı?
-
Merhaba telegram formunu doldurdum henüz geri dönüş alamadım konuyla ilgili yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba arkadaşlar2022 telegram grubundaydım. Dün telefonu mu ve hattımı değiştirdim . Otomatik bütün mesajlar ve grup gitti. Bir kaç arkadaşa yazdım hatta tekrar form doldurdum. Gucarslan beyefendiye de yazdım ama galiba çok yoğun görmedi yardımcı olur musunuz gruba dahil olamıyorum.
-
Herkese Merhaba,
Vizeyi alip Amerikaya gitmeye hazirlananlar icin bir baslik var mi acaba? Forumu arastirdim ama bulamadim. Neleri yanimizda goturmeliyiz, ilk iki uc ay neler yapmaliyiz, gitmis arkadaslarin iyi ve kotu tecrubelerinden faydanlanabilecegimiz bir baslik var midir? Yoksa da kendi tecrubelerini aktarmak isteyen arkadaslar bana ozelden yazabilirler -
Bende telegram grubuna katılmak için form yollamıştım alabilirseniz çok bahtiyar olurum :))
-
@ecemm kontrol edip ilgileneceğiz.
lütfen bana özelden kullanıcı adınızı iletin. -
@dsenol kontrol edip ilgileneceğiz.
lütfen bana özelden kullanıcı adınızı iletin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum