Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @dsenol tebrikler, ne zaman istemiştiniz

• @sanaldeniz eşim 8 inde mail atmış bu 11 inde cevap olarak gelmiş

• @gucarslan inşallah çok teşekkürler ....

• "records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member..." olan email ile bir sonra gelmesi beklenen "Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled..." emaili arasinda kac gun oluyor tahmini. Boyle bir yaklasik gozlem ya da tahmin var mi? Yoksa KCC'nin konsolosluklara gore islem yapmasi (eger boyle ise) sebebi ile tamamen belirsiz mi?

• Ben aile olduğumdan şubat ayında KCCye durumu soran mail attığımda "Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center..." ile başlayan cevabı almıştım. Tekrar mail atmam gerekiyor mu? Zaten onaylı olarak görünenler mail atmalı mı? "Your case number is now current for interview processing." maili alana kadar atmalı mıyız?

• @sobrero Tekrar email gönderebilirsiniz. Büyük ihtimalle "Your case number is now current" ile başlayan cevabı alacaksınız.

• @Kompüter Iki email arasındaki süre şu an için belirsiz. "Your case number is now current" olan mail cevabı bir süredir ilerlemiyor. En son 176XX CN e sahip birisi bu cevabı aldı diye biliyorum.

• @datanist ilerlemiyor ise durum pek hos degil o zaman.

• @datanist Merhaba.Bu mesajı ben de sorguladıktan sonra aldım şunu merak ediyorum acaba her sorgulama yapana aynı mesajı mı gönderiyorlar.Mesela başka sorgulama yapan arkadaşlar ne tür cevaplar aldı acaba bu önemli çünkü case number a göre mi ya da ds submit e göremi onaylanıyor suan en cok merak edilen konu o.Çünkü bu zamana kadar ds submite kadar ilerlediler.Bu saatten sonra belki durum değişmiş olabilir diye yorum çıkabilir.O yüzden bu veri önemli arkadaşlar.

• @braveheart-34 merhaba, şu an CN sırasına göre gidiyorlar. 3 Haziran ve öncesinde DS-260 submit edenleri dışında tutarak bu cevabı verdim.

• @braveheart-34 Form işlemeleri CN sırasına göre döndü. Şimdiye kadar Ankara mülakatları ise kendi belirlediği sıraya göre dağıttı. Bir bakıma formun gönderim tarihi öncelikli olarak gönderildi mülakatlar.

Hayır herkes bu mesajı almıyor. Sayın @datanist yazmış en son 17 binlerde biri almış. Artık form işlemelerinde sırayla gidildiğinden, bu maili almamış yüksek rakamlara ne olur bilemiyoruz.

Konsolosluk kapasitelerine göre alabiliriz, belkide refused’lerden açılan kotalardan alabiliriz ya da alamayabiliriz. Bu maili aldıysanız bir bakıma rahatsınız. Mülakat beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

İsterseniz varsa davalara katılabilirsiniz.

• @gamefry teşekkürler. 243XX CN e sahip birisinin "Records indicate" ile başlayan cevabı aldığını biliyoruz. Belirttiğiniz gibi, önemli olan "Your case number is now current" şeklinde cevap almak.

• @datanist ileride umarım mülakat maillerini de alırız bakalım. Arada bir iki tane geç gönderimli 26 binlerde olan kişiler de son maili almış. Onları neye göre seçip onayladılar bilemiyorum. Teşekkürler bilgilendirme için.

• @datanist Teşekkür ederim.Umarım hepimize gelir en kısa zamanda.

• @gamefry Çok teşekkür ederim şuan çok mutlu oldum umarım hepimize yetişir gerçekten herkesin mutlu olmasını yemin ederim en az kendim kadar istiyorum.Rabbim inşallah yardım eder de hepimize nasip olur.Aminn

• Temmuz ayı için Ankara daha mülakat vermedi değil mi?

• @Sevval Bu sıralar bekleniyor mülakat dagıtımı ama ne zaman dagıtılır şuan net bişey yok temmuz ayı için.

• @braveheart-34 teşekkür ederim

• @Sevval Rica ederim.

• @datanist bizim sıramız 20XXX ama bizde aldık algoritmayı çözebilmiş değiliz

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k