Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emrey34 Hocam ds-260 da geçerli bir pasaportunu zaten girdiğinde mülakat'ta yeni pasaportunu çıkartıcaksın ve ordaki görevliye vize'nin basılacağı pasaportu vericeksin yani yeniyi ama eskini kesinlikle kaybetme iyi sakla


  • Bu ileti silindi!

  • @Emrey34 Hocam öncelikle elbette sadece ben değil buradaki herkez size yardımcı olur forum'un amacı bu fakat sizin kendinizin forum'da araştırma yaparak öğrenmeniz daha iyi olur beni yanlış anlamayın sizi kırıcı bir kelime kullandıysam

    Pasaportu 10 yıllık almanız avantajınıza elbette ve banka'da tek araba ruhsatı gösteremessiniz yanında bir miktar para gerekli bunun miktarını bilemem kişiden kişiye değişir fakat ben sorun yaşamak istemiyorum diyorsanız eğer 8-10 bin dolar minimum göstermeniz faydanıza olur

  • ⭐⭐

    @Barolc, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells Merhaba, bu arkadaşın gösterdiği form bana da çıktı fakat ben pdf olarak kaydedip, doldurmadan geçtim. Bir problem yaşar mıyım? Rica etsem söyleyebilir misiniz?

    Bu formun çıktısını alıp imzalayıp mülakata götürmelisiniz öncelikle. Sonra ülkeye girişinizden itibaren 1 ay içerisinde SSS ofislerine gideceksiniz.

    Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen!

    https://bit.ly/3cIMFIw

  • ⭐⭐

    @ehan93, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera hocam benim eşim şu an hem kızlık hem de benim soyadımı kullandığı için yani evlenmeden önce şu andan farklı bir soyismi olmadığı için bu kısmı boş bıraktık
    Sorun olur mu sizce?

    Tabi ki bu bir sorun.
    Nüfus kayıt örneğine bakın eşinizin. Evlenmeden önce farklı kapalı bir kaydı var. Çünkü değişiyor "tam ad"ı. Devam ederdi eğer bir değişiklik olmasaydı.
    Formu submit etmesiyseniz şimdi düzeltin. Submit ettiyseniz mülakattan önce düzeltin.

  • ⭐⭐

    @berivan-Alptekin, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba bana Greencard çıktı ve vakit kaybetmeden evlendim şimdi ds260 formunu doldururken tüm soyisim kısımlarında eşiminkini mi kullanayım yoksa farketmez mi?

    Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen...

    Daha sonra bu başlığın ilk iletisindeki PDF belgesini indirip inceleyin. Nerede hangi soyadını yazmanız gerektiğini göreceksiniz.

    https://bit.ly/3cIMFIw


  • @EzgiLera ezgi hanım bizlere çok yardımcı oluyorsunuz imzanıza baktım kısa bir süre sonra mülakat var sanırım umarım başarılı bir şekilde geçersiniz ve istediğiniz olur 🙏🏼


  • Formu onaylayıp çıktı aldıktan sonra fark ettim ki eşimin doğum yerini yanlış yazmışım..Ne yapmam gerek..


  • Gözden kaçtı galiba tekrar sormak istiyorum :))

    iyi akşamlar herkese aklıma takılan bi durum oldu istanbuldaki bütün havaalanlarının duty free mağazalarında çalıştım ds-260 forumunda amerikada çalışacağım iş bölümünü ''bussines'' seçeniği ile doldurdum her hangi bi işletme açma vs gibi düşüncem yok şu an yaptığım iş ile alakalı bi işte devam etmek istiyorum vize görüşmesinde yüksek mal varlığı gibi bi beklenti olur mu fikirlerinizi merak ediyorum.


  • Selamlar eğitim bölümünde sıralamayı üniversite sonra lise olarak sıralarım her hangi bir sorun olur mu KCC ye açtırmam gerekir mi formu tekrardan?

  • ⭐⭐

    @tugofield, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera anladım fakat bir de pasaportumun sayfasında çalışma izni kısmı var. Şirket bilgileri vs. O sebeple de emin olamadım. Bunu sorgulamazlar mı eğer ds formunda belirtmesem?

    Öyleyse siz yazın, bir dezavantajı olmaz Kıbrıs'ı devlet olarak tanımamalarının.

    Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

    https://bit.ly/3cIMFIw


  • @EzgiLera Ezgi hanim ds-260 doldurdugumuzda sondaki onay numarasi yazan kagidin bende çıktısını aldim ve fiziki olarak imzalammi gerekli ?

  • ⭐⭐

    @nerminklc, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, uç yasindaki kızımın ds formunda da social security number istememiz gerekiyor mu?

    Evet isteyin. Hayatı boyunca bu numarayı kullanacak. TC numarası gibi.

  • ⭐⭐

    @utkuuck, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar formu doldurdum gönderdim imzama da ekledim. Şöyle bir şey aklıma takıldı Erasmustayken 4 ay gittiğim okulu eklemedim üniversite olarak bir sorun olur mu sizce ?

    Kısa süreli kaldığınız için sorun olmaz. Kalışınız 6 ay üzerindeyse mutlaka yazın.

  • ⭐⭐

    @GÖKHAN-DUMAN, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Evet dikkat ediyorum.Arkadaşımın problemi kalktı malesef kazanamadı ama bendeki sorun devam ediyor.Hertürlü alternatifide denedim.Bazı tavsiyeleride dikkate alarak defalarca denedim ama malesef sonuç yok.

    I forgot my Confirmation number kısmından ilerlemeyi deneyin bir de.

  • ⭐⭐

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Hocam Is this address where you want your Permanent Residence Card
    (Green Card) mailed? şu soruya hayır demişim de zaten adres belirtmediğim için hani sorun olucağını zannetmiyorum değil'mi

    Sonra tekrar adres sordular ve onu da aynı şekilde mi doldurdunuz?
    Sorun olmaz, mülakatta güvenilir adresi verirsiniz.

  • ⭐⭐

    @Tuğberk-Önder, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells @gucarslan @EzgiLera Ben form doldurmaya başlıycam fakat bana soyadımı soruyor asıl talihli benim eşim ve biz evlenmeden önce lotoya katılmıştık ve kendi soyadı ile kayıt olmuştu şimdi ds260 formunu doldururken her soyad sorduğunda şuan yeni soyadını mı kullanıcak??

    Ds260 formuna girerken başvurduğu soyadını yazacak.
    Formda nerede hangi soyadını kullanması gerektiğini ilk iletideki PDF formunu okuyarak tayin edebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @khaldrogo44, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sevgili dostlar KCC'ye 2023 süreci CS'den mi ya da DS260 formu ilk dolduranlardan mı mülakatlar başlayacak diye mail atsam bu soruya cevap verirler mi ? Eğer bilgi vermezlerse boşuna mail hazırlamayayım.

    Hayır soruya özel cevap vermezler. Mail atacaksanız da kısa tutarak yazın.
    Ayrıca kullandıkları taslak mailler de doğru değil. Dv22nin case numbera göre ilerleyeceği yazıyor ama bilin bakalım neye göre ilerlemiyor 😅 ?


  • @EzgiLera Herhangi bir amerikada adres belirtmedim sadece buradaki secenek aklimi kurcaliyor


  • @Hokkabaz36 cok tesekkür ederim zaten tanıdığımda mevcut gerekirse is teklifi VS durumları da devreye sokarım umarım hepimiz icin sorunsuz bi sürec olur henüz dv2022ler mülakat alamamıs umarım sorunları cözülür ve biz de bu sorunları yasamayız saygılar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

120
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum