[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@BugraDengiz merhaba,
1)Mühendis demeli miyim?
yazabilirsiniz evet.
2)not employed dersem bir problem olur mu ?
diyebilrisiniz, sorun olmaz.
3)Eğitimim sırasında sigortasız olarak garsonluk yaptığım 2 iş deneyimim daha oldu.Ayrıca Network marketing ile de ilgilendim 3 sene boyunca (bir şirketin ürünlerini referans ederek komisyon kazandım.Herhangi bir süpervisorum ya da iş verenim olmadı. Freelance olarak düşünülebilir.) Ds260’da bunlardan bahsetmeli miyim, eğer evet ise özellikle Network Marketing deneyimimi nasıl ifade edebilirim?
kısa süreli çalışmalarınız yazmanıza gerek yok ancak yazacaksanız da belirttiğiniz gibi yazabilirsiniz.
“Do you have other occupations?” Sorusuna
food and beverages service (hem sigortalı hem de sigortasız yaptığım garsonluklardan kaynaklı) ya da marketing (3 sene boyunca part time ürün satışına neden olmaktan ötürü) diye bunları eklemeli miyim?belirtmenize gerek yok.
J1 vizesiyle 2017 yılında Amerika’da bulundum.Homeland security tarafından bana alien kayıt numarasını verildiğini hatırlamıyorum.Ama teyit etmek istiyorum Work and travel yapan katılımcılar alien kayıt kayıt numarası alıyorlar mı ?
hayır sadece SNN numarası veriliyor.
6)Eşim 3 sene önce açık öğretim üniversitesini tamamlamadan ayrıldı. “Highest Level of Education Completed” kısmında “University, no degree” seçeneği durumu ifade ediyor ama tamamlanmış bir süreç olmaması da kafamı karıştırdı.Neyi işaretlemeliyiz?
en son hangi diplomaya sahipseniz onu yazmalısınız.
“Number of Educational Institutions Attended ?”
Liseden üniversiteye doğru mu, üniversiteden liseye doğru mu bir sıra izleniyor?bu başlığın ilk iletisini inceleyin.
-
@bates7 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
sabırla beklemeli ve günün erken saatlerinde denemelisiniz.
şuan herkes aynı durumda. -
@datanist gönderdiğiniz linke tıklayıp okudum ama işin nitelikli olması derken mesela tezgahtar satış danışmanı olan kişide sıkıntı çıkabilir mi, zaten case Number 24 binlerde. Modumu düştü iyice
-
11.05.2022 itibariyle submit edilmiş bir DS260 ım yani IV/GC başvurum bulunuyor.
bindik bir alamate gidiyoruz kıyamete :)
-
Merhaba, yüksek lisans yapıyorsak yazmasak olur mu? Mülakat zamanı mezun olup olmayacağımı bilmiyorum aktif olarak iş hayatındayım.
-
@tohma31 resmi evlilik sonrası mevcut pasaportlarınızla formu doldurabilirsiniz.
mülakat aldığınızda da yeni pasaportunuzla mülakata takılabilirsiniz. -
@lawyer90 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
şuan halen öğrenciyseniz doğru beyan vermek için yazıp, mezuniyet tarihine dünün tarihini yazabilirsiniz. mülakat sırasında mezun olup olmamanızın bir sakıncası yok. -
@gucarslan tx :love-you_gesture:
-
@smk, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
11.05.2022 itibariyle submit edilmiş bir DS260 ım yani IV/GC başvurum bulunuyor.
bindik bir alamate gidiyoruz kıyamete :)
Tebrikler @smk benimde ilk başvuru bitti ikinciside %20 civarı çok geç kalmadan biter umarım.
-
@crazycells teşekkürler. eklemeye çalıştığımda herhangi bir sorun çıkmadı. zaten doğum yeri ABD olarak işaretlendiği için de sorun olmaz sanırım.
-
6 yasinda cocuk icin dolduruyorum, ayni sorulari sormasi gercekten yordu ve ilginc geldi
acaba cocuk sistemde 6 yasinda gorunmuyor mu diye dusunmeye basladim -
@dodi formda verdiğiniz ilk cevaplar, ilerleyen soruların size görünüp görünmeme durumunu etkileyecektir. her soru, her kişi için çıkmayabilir.
sabırla formu doldurmaya devam edin lütfen.
-
@EzgiLera sürekli denememiz bir bloklanmaya falan neden olmaz değil mi
-
@gucarslan Teşekkürler
-
@gucarslan 6 yas kayitli datasi olan bir adaya evli misin? cocugun var mi gibi sorular ilginc geldi de.
tek derdimiz bu olsun napalim:)
-
@gucarslan bu durumda eşim soy adı değişeceği için mevcut pasaportunu değiştirmeden mi devam etsin ? ds260 formu ve mülakat dahil kızlık soy adı olan pasaportuyla mülakata girmemiz sorun teşkil etmez mi veya forumu doldurmadan önce direkt pasaportunu değiştirip başvurmamız mı daha garanti sizce?
-
şuan formdan atma süresi biraz daha uzadı gibi
- kişiyi doldurdum, 2. de eğitim bilgilerine kadar geldim
-
@caht-sdal hayır bloklanma olduğunda kulllanıcı bulunamadı hatası alıyormuşsunuz.
-
Kendim icim sabah sonunda doldurabibildim submit ettim.Esim icin daha dolduramadim kendim icin submit ettigimle submit gunum bugun olmus olur mu?
-
@Aleister hayır. Completed olmadan submit etmiş olmuyorsunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum