[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@uurse gizli sekmeden mi deniyorsun?
-
klavye dillerinden eng secmenizi tavsiye ederim
tr klavye ile cok yanlis yazim yapilabiliyor
-
@nurimu hepsinden deniyorum gizli normal hangisi olursa
-
@uurse :) teşekkürler
-
denemeye devam edelim suan sabahki gibi degil giris yapilabiliyor
ne doldursak kar -
Merhaba,
DS-260 formu ilk sayfasında city of birth kısmına, pasaport ve nüfus bilgilerimde yer alan şekilde yazmak istiyorum, ancak doğum yeri iki kelime ve arada boşluk bırakarak yazdığımda sistem boşluk kabul etmiyor. ilk çekiliş başvuru formunda iki kelime şeklinde kabul olmuştu ama şimdi nasıl yazacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim. -
Merhaba arkadaslar ben ikinci pasaportumu amerikada TC Houston konsoloslugundan aldim. Pasaportu aldgim ulkeye nereye secmeliyim?
-
@EzgiLera
tamamdır, teşekkür ederim. -
son kısımda enter your KCC case number diyor case numberıı yazıyorum hata veriyor?
-
Tekrar merhaba!
Umarım herkesin süreci gönlünden geçtiği gibi ilerler🙏Aklıma takılan sorularda vereceğiniz yanıtlar benim için çok değerli olacak.Şimdeden teşekkür ederim ☺️
Kasım 2021’de endüstri mühendisi olarak mezun oldum.Aralık ayında sigortalı olarak garsonluk yapmaya başladım ve 2022 nisan ayında işten ayrıldım.Şu an herhangi bir yerde çalışmıyorum.Mesleğiniz nedir kısmına mühendis yazdığımda iş yeri bilgisi istenmekte ama henüz mühendislik yapmadım.
1)Mühendis demeli miyim?
2)not employed dersem bir problem olur mu ?3)Eğitimim sırasında sigortasız olarak garsonluk yaptığım 2 iş deneyimim daha oldu.Ayrıca Network marketing ile de ilgilendim 3 sene boyunca (bir şirketin ürünlerini referans ederek komisyon kazandım.Herhangi bir süpervisorum ya da iş verenim olmadı. Freelance olarak düşünülebilir.) Ds260’da bunlardan bahsetmeli miyim, eğer evet ise özellikle Network Marketing deneyimimi nasıl ifade edebilirim?
-
“Do you have other occupations?” Sorusuna
food and beverages service (hem sigortalı hem de sigortasız yaptığım garsonluklardan kaynaklı) ya da marketing (3 sene boyunca part time ürün satışına neden olmaktan ötürü) diye bunları eklemeli miyim? -
J1 vizesiyle 2017 yılında Amerika’da bulundum.Homeland security tarafından bana alien kayıt numarasını verildiğini hatırlamıyorum.Ama teyit etmek istiyorum Work and travel yapan katılımcılar alien kayıt kayıt numarası alıyorlar mı ?
6)Eşim 3 sene önce açık öğretim üniversitesini tamamlamadan ayrıldı. “Highest Level of Education Completed” kısmında “University, no degree” seçeneği durumu ifade ediyor ama tamamlanmış bir süreç olmaması da kafamı karıştırdı.Neyi işaretlemeliyiz?
- “Number of Educational Institutions Attended ?”
Liseden üniversiteye doğru mu, üniversiteden liseye doğru mu bir sıra izleniyor?
Tüm ilginiz, anlayışınız ve yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim 🙏
-
-
arkadaşlar ben hiç dolduramadım sürekli hata alıyorum ne yapmam gerek
-
@nurimu 3tane 0 yazmiycaksin
-
@nurimu, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
son kısımda enter your KCC case number diyor case numberıı yazıyorum hata veriyor?
case number da sifirlari silip oyle yaziniz
2023EU12xxx gibi olacak
-
@nurimu liseler genelde Eylül ayının ortasında ki pazartesi günü başlıyor. Ona gore bir tarih yazabilirsiniz.
-
D datanist bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
3 gündür sürekli DS-260 forma giriş yapabilmek için neredeyse günün 24 saati vpn gizli sekme dahil aklıma gelen tüm yolları denedim ve kendi tecrübeme dayanarak, her seferinde 15-20 dakika gibi bir zaman aralığında giriş ekranı açılıyor ilkinde giremezseniz ikinci şansı veriyor tabi yüksek ihtimal ondada girmiyor. Eşimle beraber 2 kişi için doldurmam gerekiyor daha ilk başvurunun %70 i ancak oldu. Şirkette çalışırken bu kadar yorulup uykusuz kalmıyorum. Bu formları düzgün şekilde hatasız doldurup gönderebilirsem uzun bir tatile ihtiyacım var galiba :) Hepimiz için sağlıklı ve sorunsuz geçen bir süreç olur umarım.
-
Herkese selamlar arkadaşlar.
Ben DS260 formunu 10.05.2022 tarihini 11.05.2022 tarihine bağlayan gece saat 02:30 ile 05:30 arasında tamamladım.
İşlemi Opera browser üzerinden yaptım.
Opera browserda VPN seçeneğini açık yaptım.(Ayarlara girerek Tarayıcıyı başlatırken VPN'e bağlan seçeneğini aktif etmelisiniz)

Gizli sekmeden değil normal sekme ile ilerledim.
DS260 kısayolunu, kısa yol çubuğuna ekledim ve sürekli olarak oraya tıklayarak sayfayı açmayı denedim.

Sayfa açılmadığında sayfayı yenilemeyi denemeyin.Operayı komple kapatın tekrardan açın,sayfayı yenilerseniz açılmayacaktır.
VPN ayarlardan her zaman açık olarak ayarlanmalı. Adres satırındaki VPN simgesi mavi olmalı.

DS260 Sayfası diğer browserlara göre (Chrome, Edge) daha fazla açıldı. ( Operada VPN ile açıldığında aynı zamanda diğer browserlarda açılmıyordu sayfa)
Ben bu şekilde işlemi tamamladım. Herkese kolaylıklar dilerim.
-
@mstfak hocam sabahlari bosa deneme derim ben hic giris yapamadim
eve geldim yattim 2 de kalkip deneyeme basladim okul surecine kadar gelebildimartik yarin gece biter heralde 1. kisi
-
@uurse, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mstfak hocam sabahlari bosa deneme derim ben hic giris yapamadim
eve geldim yattim 2 de kalkip deneyeme basladim okul surecine kadar gelebildimartik yarin gece biter heralde 1. kisi
@uurse en hızlı ilerlemeyi dün sabah 6-11 arası kaydettim bu sabahta 5 te kalkıp aynı taktiği deniyorum :)
-
@mstfak o zaman senin tecrubelerinden yararlanacagim
bende en hizli ilerlemeyi bu sabah 5 gibi yaptim/
-
@uurse, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mstfak o zaman senin tecrubelerinden yararlanacagim
bende en hizli ilerlemeyi bu sabah 5 gibi yaptim/
@uurse o zaman bende senin tecrübeni kullanarak 5 değil de 4 te kalkayım :) birde yanıtını biliyor musunuz bilmiyorum ama eşim önlisans mezunu ve DS-260 formu için bu konunun ilk sayfasında paylaşılan "DV2023 icin aciklamalar pdf " dosyasında,
"Course of Study: buraya universite ya da daha ustu bir
ogretim kurumunlarindaki bolumunuzu yazmalisiniz, lise
icin ise meslek liseleri icin ‘vocational’, diger liseler (duz,
anadolu, fen, aol vs.) icin ‘academic’ yazabilirsiniz."
ibaresi var ama meslek yüksek okulu bilgisi yok. "Course of Study" kısmına vocational mi yazmalıyım yoksa mezun olunan bölümümü.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum