Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek
-
@mamma-mia Persicope'a erişim maç sürelerinde TR'iplerinden yasaklandı. Benzeri yakında instagram için de söz konusu olur. Futbol takip ettiğimden değil teknik nedenlerle öğrendim. Ama bu yasakçı kafa nereye kadar gider bilemedim. Futbol izleyenler için tüm kullanıcıları cezalandırmak...
-
@metert 😄😄
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Çok teşekkürler! Ben hemen gidip ayıplayayım bu arkadaşları :)
-
Ben türkiyedeki arkadaşın şifresi ile giriş yapıp burada maç izledim ama benim telefon kendini halen türkiyede sanıyor ayarları değişmiyorda belki bundan izledim. eğer öle değilse türkiyeden eşinizin dostunuzun üzerinden üyelik alıp onların şifleri ile seyredebilirsiniz. türkiyeden üye olmak cok pahalı değil yurt dışında olunca geçirmeyi seviyorlar amerikadan alırsak 410 dolar türkiyeden alırsak 230 dolar :). ben şifre olmadığı zaman iki maçı facebook üzerinden kaçak izledim çok da sorun olmuyor. bence bunu deniyin. ip tv de paralı bu arada :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@paw-of-eagle zenmate'i hic kullanmadim, su an baktim o da vpn service'mis... yani ayni isi goruyor olmasi lazim.
-
ben smart tvden iptv ile sorunsuz izliyorum. yillik 40euro gibi bir rakam sanirim. isteyen ozelden ulassin davet kodu gondereyim. ben de +1 ay kazanmis olurum :)
-
Reddit'teki soccerstreams'te bulabilirsiniz maçları.
-
Selamlar. Konu açılalı uzun bir zaman olmuş... Hortlatmış gibi olucam ama, işinize yarayacağını düşünüyorum.
Android tv box yada smart tv de android olan arkadaşlar, Kodi programını bir araştırın derim. Youtube üzerinden kolayca kurulumlarını ve gerekli ayarlarını bulabilirsiniz.
tamamiyle ücretsiz ve tüm dünya kanallarına ulaşabilirsiniz. Spor, haber v.s Umarım işinize yarar. ( ios içinde uygulanabiliyor ama kurulumu androide göre biraz zor, aynı zamanda pc yada laptop üzerinden de kullanabiliyorsunuz. windows destekli yani ) -
@opctebur Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek içinde söyledi:
Selamlar. Konu açılalı uzun bir zaman olmuş... Hortlatmış gibi olucam ama, işinize yarayacağını düşünüyorum.
Android tv box yada smart tv de android olan arkadaşlar, Kodi programını bir araştırın derim. Youtube üzerinden kolayca kurulumlarını ve gerekli ayarlarını bulabilirsiniz.
tamamiyle ücretsiz ve tüm dünya kanallarına ulaşabilirsiniz. Spor, haber v.s Umarım işinize yarar. ( ios içinde uygulanabiliyor ama kurulumu androide göre biraz zor, aynı zamanda pc yada laptop üzerinden de kullanabiliyorsunuz. windows destekli yani )İos için maalesef sürekli sorun çıkartıyor çalışmıyor ama Android için KODİ candır tavsiye ederim sadece spor için değil filim müzik spor belgesel ne arasanız
-
Yasal mı bilmiyorum fakat iptv için tavsiye verebilirim. Kasma sorunsuz hd ve bütün futbol kanalları vs açık . Özel mesaj atabilirsiniz
Pc yada tv de kullanabilirsiniz tercihinze bağlı -
Guncel kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Edit : Arkadaslar ben buldum bir tane. Ilgilenen varsa ozelden ulasabilir.
-
Bu konuda bir tavsiye rica etsem super lig ve major avrupa liglerini Amerikada nasil sorunsuz izlerim?
-
katar sirketi olan bein sport var, buraya bir goz atmanizi tavsiye ederim.....
ingiltere maclari icin. premier league videos and highlights-footyroom.
...baska bir link hoofoot
-
@sir-altan abi Bein Sport u biliyorum ama aylik ucretleri Amerikada bildigim.kadariyla cok yuksek o sebeple alternatif ariyorum.
Arkadaslar hic mi yok futbol tutkunu konu hakkinda oneri veya yonlendirme de bulanabilecek ?
-
@AE123 iptv türkiyeden alıp amerika da seyredebilirsin yada Türkiye de süper lig paketi alıp yanına da exxen ozaman seyredebilirsin.
-
@ayvalik10 , evet benimde aklimda Iptv var burda Amerikada kullanip sorunsuz kullanan varsa tavsiye verirse diye sordum aslinda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum