Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek
-
Merhaba,
Futbol tutkunuyuz. Türkiye Süper Ligi'ni izlemek için ne yapmamız gerek? Bazı türk restoranlarında görüyoruz biz de evimize almak istiyoruz. Ne yapmamız gerekir?PS: Digitürkplay almak istemiyoruz golü telefona bildirim düştükten 1 dakika sonra görüyoruz hem de aylık 40 dolar istiyorlar.
Sevgilerle.
-
IPTV reklamları dönüyor facebook gruplarında. Sanırım bununla ilgili bir başlık bile vardı.
-
Tx. Tx. Tx. başka bir yer düşünemiyorum. :) Başlangıç için ideal başladıktan sonra da bakarız. Kuzey Ca uygun sanki..
-
Merhaba çok teşekkürler cevaplarınız için, Tx tam olarak nedir? IPTV internet üzerinden sanırım. Sevgiler.
-
Eskiden eyalet kısaltmalarına alışamamıştım ama şimdi yazması daha kolay geliyor. TX=Texas
IPTV internet üzerinden evet. -
@mamma-mia Absürd, Detaycı, Obsesif, Cevaplanması Şart Olmayan Ama Kimine Göre Cevabı Önemli Sorular içinde söyledi:
Merhaba,
Futbol tutkunuyuz. Türkiye Süper Ligi'ni izlemek için ne yapmamız gerek? Bazı türk restoranlarında görüyoruz biz de evimize almak istiyoruz. Ne yapmamız gerekir?PS: Digitürkplay almak istemiyoruz golü telefona bildirim düştükten 1 dakika sonra görüyoruz hem de aylık 40 dolar istiyorlar.
Sevgilerle.
Surekli Turkiye'deki maclari takip eden bir arkadasa sordum, tek bildigim yol digiturk dedi ve 40 dolar oldugunu soyledigi dediginiz gibi. Ayrica bilgisayar karsisinda izleyecekseniz internet uzerinden yayin yapan yerleri de bulabilirsiniz sanirim ama eger kaliteli goruntu istiyorsaniz cok iyi bir tercih olmaz sanirim.
-
Şimdi illegal gibi olmasın ama instagramdan yayınlar başlamış :)
-
Hadi ya nerdeymiş? Gidip bir ayıplayayım. :)
Aylık 40Ş çok yahu. Resmen insanı illegal sitelere teşvik ediyorlar.
-
@caglaror Ben de yayıncı kuruluş sandım :)
-
@crazycells hic yakisiyomu size. Bak vallahi 911 i ararin bak federalleri pesine takarim .ameliyat yapiyoz burda.forum elden gidiyeeeaahh :)
-
@mamma-mia Persicope'a erişim maç sürelerinde TR'iplerinden yasaklandı. Benzeri yakında instagram için de söz konusu olur. Futbol takip ettiğimden değil teknik nedenlerle öğrendim. Ama bu yasakçı kafa nereye kadar gider bilemedim. Futbol izleyenler için tüm kullanıcıları cezalandırmak...
-
@metert 😄😄
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Çok teşekkürler! Ben hemen gidip ayıplayayım bu arkadaşları :)
-
Ben türkiyedeki arkadaşın şifresi ile giriş yapıp burada maç izledim ama benim telefon kendini halen türkiyede sanıyor ayarları değişmiyorda belki bundan izledim. eğer öle değilse türkiyeden eşinizin dostunuzun üzerinden üyelik alıp onların şifleri ile seyredebilirsiniz. türkiyeden üye olmak cok pahalı değil yurt dışında olunca geçirmeyi seviyorlar amerikadan alırsak 410 dolar türkiyeden alırsak 230 dolar :). ben şifre olmadığı zaman iki maçı facebook üzerinden kaçak izledim çok da sorun olmuyor. bence bunu deniyin. ip tv de paralı bu arada :)
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@paw-of-eagle zenmate'i hic kullanmadim, su an baktim o da vpn service'mis... yani ayni isi goruyor olmasi lazim.
-
ben smart tvden iptv ile sorunsuz izliyorum. yillik 40euro gibi bir rakam sanirim. isteyen ozelden ulassin davet kodu gondereyim. ben de +1 ay kazanmis olurum :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum