2025 güncellemesi yapayım.
Tod TV türkiye aboneliği ile abd de superlig maçlarını Bein sports Turkiye olarak izleyebiliyorsunuz. Aylık 8 dolar civarı oluyor, gayet uygun.
Bir süredir aboneyim ve sorun yok. Türkiye’de yaşayan ve oradan izleyerek yayın kalitesinden şikayetçi olanlar var internette, fakat ben vpn ile olmasına rağmen ve yaklaşık 35mbps hız ile sorunsuz izliyorum (Türkiye deki upload hızım 35 mbps). Muhtemelen network ağım iyi optimize durumda olduğundan dolayı sorun yaşamıyorum.
Vpn olmadan superlig maçlarını izleyebiliyorsunuz, fakat ben yine de ne olur ne olmaz diye türkiye deki evin IP adresi üzerinden kendi vpn sunucum ile izliyorum.
Tod TV üzerinden Premier lig maçlarını izlemek için ise, mecburen Türkiye IP adresi olması gerekiyor (internet üzerinden satın alınan / abone olunan TR VPN leri genellikle çalışmıyor - blokeli oluyor Tod TV tarafından). Premier Lig yayınları ABD IP adreslerine de kapalı.
Tod TV Türkiye aboneliği için ihtiyacınız olanlar;
- (muhtemelen) Türkiye kredi kartı
- Türkiye GSM hattı (mecburi SMS doğrulaması için)
Son olarak; Apple TV aracılığıyla izlemenizi tavsiye ederim. Android TV cihazındaki tod tv applikasyonu berbat, bir çok sorun yaşadım. Apple TV deki ise oldukça iyi, ayrıca Apple TV lerde otomatik frame rate matching özelliği olduğu için, daha akıcı izleyebiliyorsunuz.