Tampa ve Tampa Bay Area
-
@Rhonster kardeşim pazartesi mekana gidiyorum... Sensiz gittiğim için özür dilerim ama ben önden keşif yapayım da sana kolaylık sağlarım... 😎😉
-
@denizci10 keşif için izin verildi :D bol bol video ve resim çek abi ha :D
-
@Rhonster o işe hayın bakıyor ağa... instagram dan burculives ve denizci10 u takip edin... hatun sürekli koyuyor...
-
Biz 4 aydir tampadayiz,south tampa downtown arasi genelde baktigimiz ev bolgeleri ve kiralik ev bulmak cok zor , kiralar cok artmis durumda bazen dusunduruyor bizi.
-
@bamboo merhaba biz bugün tampa ya geliyoruz müsaitseniz görüşmek isteriz. Ya da 11 mayıs da.
-
@denizci10, içinde söyledi: Tampa ve Tampa Bay Area
@bamboo merhaba biz bugün tampa ya geliyoruz müsaitseniz görüşmek isteriz. Ya da 11 mayıs da.
İyi gez abi arada bizim adımızı da sayıkla Tampa sokaklarında alıştır yavaş yavaş 😄 bol bol fotoğraflar bekliyoruz senden
-
@Erkand eyvallah... tamamdır fısıldarım... fotolar şimdilik instagram hesabında paylaşıyoruz eşimle gidince kolaj yapıp atarım buraya da
-
@denizci10 merhaba gezmek icin mi geliyorsunuz kalici olarrak mo ?
-
@bamboo şimdilik gezmek
-

St.Petersburg dan sevgiler... yaklaşıyorum bizim mekana...
-

Sonunda kavuştuk... gerçekten harika bir şehir. Yaşamak için çok ideal ama E2 için uygun mu bilmiyorum. Biz akşam 7 gibi gittik ve downtown da hemen hemen her yer kapalıydı. Mesela Starbucks lar bile kapalıydı. Yatırımcı olarak tekrar düşünmekte fayda var diye düşünüyorum...
-
@denizci10 hoşgeldin abi, 15-20 mil yukardayım Largo’ya taşındım ve Clearwater Beach’te çalışıyorum. En kısa zamanda beklerim.
-
@sezerrenderr çalıştığın yeri yazarsan uğramak isterim yarın
-
@denizci10 merakla takipteyiz :) ne gezdin be abi :)
-
@allenwilliams sen de az gezmedin abi...🤣🤣
-
@denizci10 döndüğünüzde tüm deneyimlerinizi merakla bekliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun.
-
@denizci10 abi kusura bakma yeni gördüm mesajını, Hyatt Regency Clearwater Beach’te çalışıyorum. Her zaman beklerim
-
@sezerrenderr estağfurullah. Biz houston a geçtik. İnşallah eylül de geldiğimizde seni bekleriz. Görüşmek üzere
-
Arkadaşlar merhaba, Eylül ayının ortalarına doğru Tampa'ya geleceğim. B1/B2 vizem mevcut. Biraz uzun süreli bir kalış olacak, kalacak yer olarak ilk etapta airbnb'den ( citrus park, lutz bölgelerine odaklandım) başka bir seçenek yok gibi görünüyor. Dil sorunum yok, ana dil seviyesinde konuşabiliyorum. İlk başta kalacak yer konusunda, daha sonra da aklınıza gelen konularda tecrübelerinizi, özellikle dikkat etmem konuları paylaşır mısınız? Telefon hattı konusunda ne tavsiye edersiniz? Ayrıca Miami'den Tapma'ya trenle gelmek nasıl bir fikir sizce? Eziyet olur mu? Daha önce deneyimleyen oldu mu? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için.
-
@skywagon merhabalar biz tampada yasiyoruz, lutz citrus park merkeze 30dk uzaklikta olan yerler yani aslinda suburb diyebiliriz biraz daha uzakta kaliyor.otobus ile miamiden tampaya gelen arkadaslarimz vardi pek guzel tecrube etmemisler fakat tren nasil olur bilemedim.size tavsiyem airbnb icin su olacak ev sahibi kendi evini kiraliyorsa yani airbnb yapan sirket olup coklu evlerle ilgilenmiyorsa , konusup elden uzun donem parasini odemeyi teklif edin cok daha ucuza gelir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum