Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

  • @celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @justozkan Simdiden ozur diliyorum kusuruma bakmayin, oh iyi olmus!

    içimden aynısını dedim hocam, confirmation numarasını unutmuş geri alırken bir önceki yılı seçmiş, bakıyor has not been sonra bu yılınkine bakayım derken geçen yılın confirmation numarsını alıyor 7 mayıstan önce kontrol ediyor meğerse çıkmış :D

  • ⭐⭐

    @justozkan :face_with_tears_of_joy: ya hocam boylelerine uzulesim geliyor insani olarak, uzulemiyorum! akliniz kac karis havada, hayatinizin donum noktasi olacak bir cekilis. te allahim


  • @celica nedense hiç böyle vurdumduymaz sorumsuz olamadım, confirmation numaramı telefon, mail, cloud, çıktı her tarafa yazdım en son yazarken ezberledim :D


  • @JesusLord Bir çok avukat bu konuyla alakalı açıklama yaptı aslında youtubeda izleyebilirsiniz. Pasaport şartının kaldırılmasıyla alakalı bir başvuru var fakat kabul edilen bir durum yok henüz ortada yani sadece bir başvuru bu kabul edilip edilmeyeceği sonuçlanınca olay netlik kazanacak. Şu durumda pasaport istenmeyecek olarak hareket etmek mantıklı değil çünkü hali hazırda işleyen bir sistemin değişilmesi talep ediliyor sadece. İşleyen sisteme göre kendinizi hazırlamanız en mantıklısı ama başvuru sürecine daha çok var nede olsa resmileşmesini bekleyin derim sonuçta pasaport çıkarmak zahmetli bir iş değil. Harç ücretleri zamlanacaktır tabii o ayrı bir durum :)


  • @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord Bir çok avukat bu konuyla alakalı açıklama yaptı aslında youtubeda izleyebilirsiniz. Pasaport şartının kaldırılmasıyla alakalı bir başvuru var fakat kabul edilen bir durum yok henüz ortada yani sadece bir başvuru bu kabul edilip edilmeyeceği sonuçlanınca olay netlik kazanacak. Şu durumda pasaport istenmeyecek olarak hareket etmek mantıklı değil çünkü hali hazırda işleyen bir sistemin değişilmesi talep ediliyor sadece. İşleyen sisteme göre kendinizi hazırlamanız en mantıklısı ama başvuru sürecine daha çok var nede olsa resmileşmesini bekleyin derim sonuçta pasaport çıkarmak zahmetli bir iş değil. Harç ücretleri zamlanacaktır tabii o ayrı bir durum :)

    Ben eğer pasaport şartı kalkarsa kazanmanın zor olduğunu düşünüyorum, kalkmasın. Hatta diğer arkadaşlar gibi ücret getirilsin diyeceğim kızan arkadaşlar çıkıyor :D umarım pasaport şartı devam eder. Size çıkmış sanırım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza

  • ⭐⭐

    @birisi bu da olur.
    eksi (-) 365'i bekleriz biz de :)


  • Kazandım.


  • @JesusLord Öncelikle teşekkür ederim. Bende sizin gibi düşünüyorum pasaport şartı kesinlikle kalkmamalı ve hatta ücret durumuda çok iyi bir tercih boş yere başvurup kazananlar için bununla ilgili hatta bir öneri yazmıştım şöyle bir sistem olsa diye.Biraz ütopik bir sistem önerimdi ama çok işlevseldi bence :)


  • @JesusLord pasaport olması taraftarıyım şunu anlamıyorum, ciddi başvuracak kişiler pasaport zaten çıkartır, çekilişe başvuran kişi ya çıkmazsa pasaport ücretini boşa verdim gibi düşünebilir de çıkarsa zaten sadece pasaportla ülkeden gidemiyeceksin ki hesabında para göster ıvır zıvır sağlık ücreti falan, afrikadakiler nasıl hallediyorlar bu işlemleri bilmiyorum.. Pasaport olduğu halde bile gitmeyecekler başvuruyor.


  • @dytmelek çalışan anne olunca günler bazen o kadar hızlı geçiyor ki birşey anlamıyorsunuz sizin de bildiğiniz gibi 😊 Ama her aklıma gelişinde içim sızlıyor şimdi şöyle olcaktı böyle olcaktı diye düşünüyorum. En çok da oğlumu düşünüyorum. Bu sistemin içinde kaybolmadan çocukluğunu gençliğini yaşasın istiyorum.
    Turist vizem var ama 39 yaşında 3,5 yaşında bir çocukla çok gözü kara davranamıyor insan. Yine de diğer yollar için olabilir mi acaba diye bakıyorum.
    Şimdi böyle böyle derken başvuru zamanı gelecek yine sonra yeni umutlar...


  • @justozkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord pasaport olması taraftarıyım şunu anlamıyorum, ciddi başvuracak kişiler pasaport zaten çıkartır, çekilişe başvuran kişi ya çıkmazsa pasaport ücretini boşa verdim gibi düşünebilir de çıkarsa zaten sadece pasaportla ülkeden gidemiyeceksin ki hesabında para göster ıvır zıvır sağlık ücreti falan, afrikadakiler nasıl hallediyorlar bu işlemleri bilmiyorum.. Pasaport olduğu halde bile gitmeyecekler başvuruyor.

    Zor geçecek günler.. kaldı ki pasaport şartı kalkarsa umudumuz da yok hükmüne inecek. Tam bir lottery

  • ⭐⭐

    Avatar 2'nin fragmanı yayınlanmış. 13 sene geçti ilk filmin üstünden. Çıksa da izlesem.
    https://www.youtube.com/watch?v=SoOL2CrJtkA

  • ⭐⭐

    @JesusLord evet hocam bende öyle biliyordum ama @crazycells facebook grubunda paylaştı


  • @ibrahimasar Aman sormayın hocam ya, ortak arkadaşları aradım öğrendim. Ben zamanında Green Carddan buna bahsetmiştim. O sıralar iyi değildik ben bundan birkaç defa ayrılmıştım. Aramız iyiyken ne işin var amerikada burada işin gücün var falan diyordu. Ben bayağı bir araştırmıştım ama başvurmamıştım, bu engel oldu bana o sırada. Ayrıldım sonra bundan ben. Güzelde kızdı, at gibiydi maşallahı vardı. Dıgıdık dıgıdık diye geziyordu şuralarda :) Her neyse ben bundan ayrılınca bu da gitmiş o sene green carda başvurmuş. Başvurduktan sonra nişanlanmış. Nişanlısı bana gelip tektaş almış. Kuyumcuyum ben bu arada. O çocuğu çok net hatırlıyorum. Benim kızın arkadaşlarından birinin adını vererek gelmişti bana, büyük indirim yaptım birde! Sinsi şeytan demeyimde ne deyim ben şimdi buna @hdemircanusa :D

  • ⭐⭐

    @arbalet hocam acayip güldüm 😅😅😅


  • @arbalet Bu nasıl bir hikayeymiş böyle arkadaş? Eğer gerçekse at kafana, bu gerçekten çok ağır gözüküyor :anguished_face:

  • ⭐⭐

    Istanbulda dogup buyudugum icin Times Square'i hic yadirgamam gibime geliyor. Ne dusunuyorsunuz meydan hakkinda sevdiginiz bir yer mi?
    https://youtu.be/3aNIfvNUVpQ


  • @birisi Pardon hiç dikkat etmemişim


  • @deniz19 tekte 2 gol birden atanlar var. Karı koca ikisine birden çıkan


  • 2023 Mayıs da bir müjde Haziran’da daha büyük bir müjde alırsak ne güzel olur


Benzer Başlıklar

  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum