Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gucarslan Teşekkür ederim :)

• Öncelikle bu site için emek veren herkese teşekkür ederim. Umuyorum gerçekten gitmek isteyenler kazanmıştır diyerek ilk entry'mi girmiş olayım.
    Bu arada telegram için sevgili ilgililerden onay beklerim.. :)

• Selamlarr ,

Telegram ne zaman davet alırız acaba?

Green card kazanan ve evli olan arkadaşlar varsa formu doldurmakta yardım rica edeceğim :))
    Formda doldururken eksik bilgi kalırsa bunu daha sonra tamamlamak için çıkış yapıp daha sonra kaldıgım yerden devam edebiliyormuyum?

Teşekkürler :)

• 2 saat oldu DS-260 formunu doldurmak için uğraşıyorum.Fakat "Your request cannot be processed at this time." bu sayfa çıkıyor.CaseNumber vs girdikten sonra..sebebi nedir?

• Merhaba arkadaşlar, 2023 Green Card lotosu ilk başvurumda çıktı.
    Telegram grubu için başvurumu yaptım.Ek olarak umarım forum imza kısmını hatasız yazmışımdır.
    Sizden ricam cevaplarsanız çok sevinirim;
    DS260 için adres buldum ve başvuru için tıklayıp Case number ve diğer doğum tarihi gibi alanları girdiğimde alttaki hatayı alıyorum browser ve internet değiştirdim.Araştırma yaptım ama cevap bulamadım.
    Your request cannot be processed at this time.

• Merhaba arkadaşlar yakında bebeğimiz olacak ve DS-260 formunu bebek olduktan sonramı dolduralım, yoksa en erken şekilde doldurup göndersek bebek için sonradan formu güncellesek problem çıkar mı? Mülakatlar dosya numarasına göremi yoksa DS-260 formu doldurma sırasıylamı oluyor? Açıkçası siz olsanız daha erken diyerek 2 ay daha bekleyip doğumdan sonramı formu doldurursunuz?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba, 2023 talihlisi olarak DS260 formunu doldurmak için girdiğimde Case number girip "Your request cannot be processed at this time." çıkıyor. Yoğunluk nedeniyle mi acaba?

• telegram alımları ne zaman olacak?

• @oguzhanozcelik sayfaları kaydederek devam edin başa dönmezsiniz.yoğunluktan dolayı herkes alıyor o hatayı.sabah erken saatlerde deneyin.bikaç güne düzelir büyük ihtimal

• @onrslnyrk her sayfada altta save yapma var kaydedip devam edin

• @BeyzaSelim yoğunluk olabilir.arasıra tekrar deneyin

• Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın @crazycells

• Herkese merhaba,
    Esime 2. Basvurumuzda cikti . Case number 1600 lerde. Telegram grubu icin talep gonderdim, ancak excel tabloyu dolduramadim, bir kilavuz var mi?
    Bir de Ds260 icin birkac sorum olacakti.

• eski es bilgileri isteniyormus sanirim. Bu ne derece onemli? Ornegin tekrar evlenmis ve soyadi degismis olabilir.
    • istanbulda , site adreslerinin mernis resmi adresleri farkli olabiliyor. Ornegin sitede a3 blok olarak gecen bina, resmi olarak 6c gecebiliyor. Emlak,kira vergisi gibi resmi islerde bu numara yaziliyor. Formda hangisini yazmaliyiz?

• Selamlar , öncelikle kazanan arkadaşları tebrik , bu sene kazanamayan arkadaşlara da bir sonraki çekilişte kazanmalarını temenni ediyorum.
    Başvurumuzu yaptık ve bana çıktı ama eşime çıkmadı.

şimdi önemli bir sorum var

• Biz başvuru yaparken eşimle evliydik fakat eşim yeni soyismiyle pasaport çıkartmamıştı.

• Şimdi ben kazandığım için Ds260 ta onu eklemem gerekiyormuş.

• Sıralamamız 10.xxx civarında , fakat bu ds260 için geç kalmak istemiyorum.

• Yarın eşimin pasaport randevusu var , sizce Eşimin bilgilerini girmek için yeni soyadıyla gelecek pasaportu bekleyip öyle mi doldurmalıyım ?

Yoksa

• Şimdiden doldurup eşimin pasaport bilgileri kısmına "OTHER TRAVEL DOCUMENTS" I mı seçmeliyim ?
      (Sürecimizi olumsuz yönde etkileyecek bir durum yaşar mıyız bu sebepten dolayı ? )

Değerli yardımlarınızı bekliyorum..

Saygılar..

• Cevabınız için çok teşekkür ederim sayın @pistolstar

• Merhabalar öncelikle yeşil kart çıkmış herkese hayırlı olsun çıkmayanlara ise bol şans dilerim. Ben de yeşil kart talihlileri arasında bulunmaktayım fakat bir sorunum ve sorum var. başvuru yaparken ki girdiğim maile maalesef erişimimi kaybettim. Ds-260 formunu doldururken ki maili şuanda kullandığım mail olarak girsem bir sorun çıkar mı yada o eski maili değiştirmek için yapabileceğim bir şey var mı bu aklıma takıldı. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.

• @Whissper, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar , öncelikle kazanan arkadaşları tebrik , bu sene kazanamayan arkadaşlara da bir sonraki çekilişte kazanmalarını temenni ediyorum.
    Başvurumuzu yaptık ve bana çıktı ama eşime çıkmadı.

şimdi önemli bir sorum var

• Biz başvuru yaparken eşimle evliydik fakat eşim yeni soyismiyle pasaport çıkartmamıştı.

• Şimdi ben kazandığım için Ds260 ta onu eklemem gerekiyormuş.

• Sıralamamız 10.xxx civarında , fakat bu ds260 için geç kalmak istemiyorum.

• Yarın eşimin pasaport randevusu var , sizce Eşimin bilgilerini girmek için yeni soyadıyla gelecek pasaportu bekleyip öyle mi doldurmalıyım ?

Yoksa

• Şimdiden doldurup eşimin pasaport bilgileri kısmına "OTHER TRAVEL DOCUMENTS" I mı seçmeliyim ?
      (Sürecimizi olumsuz yönde etkileyecek bir durum yaşar mıyız bu sebepten dolayı ? )

Değerli yardımlarınızı bekliyorum..

Saygılar..

pasaport başvurusu yaptıktan sonra edevletten pasaport diye arama yaparsanız pasaport seri numarası orada yazıyor. eline geçmesini beklemezsiniz.

dikkat edin eski pasaport numarasını girmeyin.

• merhaba,
    city & province'e ne yazmak gerekiyor? baktığım her yerde farklı bir şey yazılmış.
    city'e ilçe yazıp province'e il yazmak mı mantıklı? yoksa city'e il yazıp province'i does not apply diye işaretlemek mi?
    babamın doğduğu yer olarak ilçe yerine köyün adını yazmışlar. onun bilgilerini girerken kimlikte nasıl yazıyorsa öyle girmek gerekir değil mi?

• hocalarım ds 260 hala dolduramıyoruz türkçesi talebiniz suan da islenemiyor hatası veriyor birde telegram grubuna ne zaman alacaksınız bizi

• Merhaba benim ilk başvurumda çıktı. Umarım kimse açıkta kalmadan herkes bu süreci green card ını alarak atlatır.

Tüm iletileri dikkatlice okumaya çalıştım. Benzer bir soru gördüm fakat ne yapacağımı bilemedim. Üniversite okurken kyk yurdunda kaldım. Yurdun adresini yazmam önemli bir konu mu ? İkametgah adresim resmi olarak değişmedi. Sadece başka bir ilde kyk da kaldım. Ne yapayım sizce ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k