-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
Zor geççek tarkanım zor




-
Şükürler olsun bu sene talihlerden biri benim bir sonraki işlem nedir yardımcı olacak var mı
-
Arkadaslar 27 bin kusur case number ile gorusmelere felan katilma sansim olurmu 2023 icin?
-
260 formunu doldurabilen var mı hata alıyorum?
-
@phenex ben de dolduramıyorum hata veriyordu denedim açıldı sonra tam dolduruyodum yeniden aynı hatayı verdi
-
@erdemslife hocam gecen sene mulakat sirasi kacta bitmisti bende bu sene 27*** lerdeyim merak ettim cok mu zor mulakata cagrilma sansimiz?
-
@AYSY33 O zaman da inşallah li bi cümleniz vardı
belki de şans getirdi bu güzel dileğiniz için tekrar çok teşekkür ederim -
Hala bakmadım. Muhtemelen yarın akşam bakacağım. Ve muhtemelen 2 hnbs de benden gelecek. Hayırlısı bakalım
-
Kazandım ne yapmalıyım
-
@fth06 Benim numaramda öyle

-
Aranızda gençlerden biri(20) olarak ilk başvurumdu . Has not been selected olarak geldi . Üzülmedim desem yalan olur üzüldüm . Fakat sinirlendiğim bir konu var biraz sosyal medyada gördüklerim biraz burda okuduklarım ile başvurup gitmeyen veya daha greencard ne içindir neden başvurulur bunu bile bilmeyen insanlar var ve bu insanlara çıkıyor ve hakkımızı yiyorlar sözüm meclisten dışarı kul hakkı yemek iyi değildir . Her sene başvuracağım inşallah . Çıkmış ve gidecek olan herkese tebrikler bütün süreciniz iyi ilerlesin .
-
@Kerem-Çetin hayirli olsun telegram formuna nereden ulasabiliyoruz?
-
Arkadaşlar, telegram DV2023 grubuna nasıl dahil olabiliriz?
-
Çıkan herkese tebrikler. İlk başvurumdu maalesef bu sene seçilen şanslı insanlardan olamadım. Seneye artık x)
-
260 ı başarılı şekilde doldurabilen var mı?
-
@OmerS yıllardır ben de aynı şeyi söylüyorum. Önceden pasaport istemezken, Sırf basvuru ücretsiz diye dayısına halasına basvuranlar vardi ve çıkınca ya haberleri olmuyor çıktığından ya da gitmiyorlar. Malesef asıl gitmek isteyenlerin hakkı yeniliyor. Benim arkadasima ve eşine cikmisti 2 sene once, ben amerikadayim bana cok sordular gelsek mi gelmesek mi diye. Ben ogrenci vizesindeyim ve calisma saatimiz az, maasimiz az. Cok isterdim ki bana ciksin, ben daha cok kiymetini bilirim diye dusundum. Neyse ikna ettik arkadaslari, pandemi falan filan derken bir sekilde vize sirasi da geldi, vizeyi aldilar amerikada bizim adresi verdiler, greencardi da aldilar, ev ve araba icin her sıkıntılarına, bitmek bilmeyen sorularına yardimci olduk, sonra guzel iş falan da bulunca bizle iletisimi kestiler

Artik bu saatten sonra kimseye basvur veya ciktiysa gelin demeyecegim. Gercekten kiymet bilecekler ve amerikaya ayak uydurabilecek insanlar gelsin. -
Arkadaşlar ben DS260'ı henüz doldurmadım eşim ve kızım içinde doldurmam gerekiyor ama kızıma bu hafta içi pasaport başvurusu yapıp öyle başvurayım diye düşündüm statü değiştirmek zor olur diye öyle düşündüm case numbera göre randevu olduğu için pasaport edinseniz iyi olur sonra bilgi güncellemesi zor denmiş forumda.
-
@Djordan023 acele etmenize gerek yok, kızınızın pasaportunu çıkarıp öyle doldurursunuz.
-
@travelleth Yalan ve yanlış tanımlamalar yapmayın, bu gidişle daha çok beklersin Amerikaya gitmeyi. Devletimizin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti dir. Seçimlere katılım oranında dünyada ilk 3 te olan (Nufusa göre) demokratik bir ülkeyiz, bunu buradan herkese hatırlatmak gerekir.
Umarım devletini boyle yalan yanlış tanımlamayan, doğru sözlü insanlara çıkar greencard, cunku bu tip insanlar gittiği ülkedede işlerine gelmeyince bu tarz yalan ve yanlış yazılar yazabilir ve tanımlamalar yapabilir.
-
Arkadaşlar maalesef çıkmadı gerçekten çok üzüldük hala üzülüyorum bu ülkeye daha fazla katlanamıyorum keşke çıksaydıda kurtulsaydık.
Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum