DV2024 Sohbet Odası
-
Ben bu sene zaten çok kaptırmadım kendimi ha üzülmedim mi üzüldüm ama çok düşük bir ihtimal olduğu gerçeğini unutmadım maalesef..Seneye tekrar başvuru bakalım hayat bize neler gösterecek
-
@MrtGnr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@İsveçCadısı, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yahu daha siteye girip sorgulama yapamayan adamlara çıkmış yazık gerçekten yaa. Olayı ayrıntılı olarak dv2023 sohbet odasına yazdım profilimden görebilirsiniz.
kime çıktığının çok bir önemi yok, bu bir loto en nihayetinde, zaten kaybetmek duygusal olarak yıpratıcıyken bir de bunlara takmayın kafayı.
Bana çıkmamasına gram üzülmedim de böylelere çıkacağına gerçekten gidecek olanlara çıksaydı be abi...
-
Yerimizi alalım burada, şans yüzümüze gülmedi
-
Sanırım Hancı olduk ya! neyse şimdiden herkese bolllllllllll şanss nasibimizdedir inşallah
-
@ibrahimasar bu yıl Allah ömür verirse bende başvuru yapacağım. İnşallah
-
Helloo
️
Olmadı bu senede -
@emirgenco sen neden başvuruyorsun

-
Burada yerimi almıyorum , farklı yerlere.
-
ben şimdiden yazayım. 40 yaşına kadar denerim ben artık. napalım. 8 sene daha var. seneye görüşürüz arkadaşlar. Farklı yollarda deneyeceğim bakalım.
-
@Şahan-Küçükbingöl amerikayi kafasina koyan insan her turlu gider isini lotoya birakmaz
ama legal olarak tabi... -
Bu başlığın altına hayal kırıklığı ve hafiften nemli gözlerle bu satırları yazdığım gibi, aynı nemli gözlerle tüm mutlulukla yazacağım sene de bu sene olacak. Mayıslar bizimdir...
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Şahan-Küçükbingöl senin hayatin abi bol sanslar istanbuldan selamlar...
-
@gariban evet, umudumuzu kaybetmeyelim. Şuan eşimle beraber yıkım yaşıyoruz. Suratlar düşük, ama yapacak birşey de yok. Tekrar umutları yeşertmeliyiz. Biraz kafaları toparlayalım son gaz devam..
-
@micmeha, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gariban evet, umudumuzu kaybetmeyelim. Şuan eşimle beraber yıkım yaşıyoruz. Suratlar düşük, ama yapacak birşey de yok. Tekrar umutları yeşertmeliyiz. Biraz kafaları toparlayalım son gaz devam..
O kadar basit değil benim ilk iletim seneye kesin olacak demiştim kaç yıl geçti bu sene çok umut bağladım ama keyfim yerinde kadrom yükseldi işim rahat ek ders ücreti filan ama mutluluğu burada aramıyorum ki ben. Benim çocukluk hayalim amerikan dream of ooooffff
-
@SUAT-GUNAY abi seni buraya almıyor muyuz? Vaz mı geçtin yoksa artık çekilişten

-
@micmeha maalesef böyle, üzülmek normal ama ne olur, çıkmayan dostlar kendinizi yıpratmayın
-
@gariban abi sen benden 5 başvuru öndesin galiba, abi çıkmıyor yapcak bişe yok her sene deneyecez çıkana kadar
-
Kaybedenler kulübüne merhaba
Vazgeçmek yok mücadeleye devam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum