DV2023 Sohbet Odası
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Cidden nasip işi çok tuhaf bir şey ya. Kimisi onlarca yıl katılıp kazanamıyor kimisi ilk başvurusunda çekilişe kazandığını dahi hatırlamadan kazanıyor. Dua etmekten başka çare yok. Allah inşallah dualarımızı kabul etsin ve inşallah bu 7 Mayıs akşamında Greencardı kazandım sevincini yaşatsın bizlere :) Çünkü forumda kendim kadar kazanmasını istediğim birkaç kişi var. İnşallah kazanırız bu sene :)
Bir de maalesef yıllar sonra kazanıp da pandemi vb sebeplerle gidemeyenler var ki bence en üzücü olanı da bu 🥺 Umarım davasına devam eden arkadaşlar da vizelerine kavuşur 🙏🏻
-
@dytmelek hani bir hikaye anlatırlar;
Sıradan birisi bir gün bir yere diyelim ki bir derneğe başkan seçilir, ertesi gün üyeleri ve vatandaşı toplar konuşmaya başlar.
"BEN DE DÜN SİZİN GİBİ BİR İNSANDIM"
GC çıkıpta selamı sabahı kesenler de dün bizim gibi insanlardı ama artık değil....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim anlamadığım bir nokta var. ABD'ye gitme hayaliniz varsa Türkiyeden emekli olmak neden bu kadar önemli sizin için? Yanlış anlamayın cidden kafama oturtamadığım için soruyorum. Burada 3500TL emekli maaşı alsanız 200 dolar ediyor. Çekilen emeğe değer bir durum değil bence. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa atladığım bir nokta mı var?
Edit: Bu arada gitme hayaliniz diye bahsettim ama aslında bahsettiğim durum ABD'ye gidenler için. Daha burada olan kişilerden bahsetmiyorum. Ama çıkarsa TR'den nasıl emekli oluruz diye soranlardan bahsediyorum. Yani zaten ABD'de olan ama TR'den emekli olmanın yolunu arayan kişiler.
Ben de emin değilim ama belki vatandaşlıktan sonra dönmeyi düşünen vardır ya da tatillerde sağlık güvencesi olsun diye olabilir. Yoksa dediğiniz gibi bence de tr deki emekli maaşı oradaki hiçbir ihtiyacı görmez 😅
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban ben kendim için şunu söyleyeyim gitme amacım kesinlikle maddiyat değil, maddi durumum iyi seviyede, işim çok iyi ve rahat ama özellikle oğlumun geleceği ve ülkenin bundan sonra düzeleceğine zerre inancım kalmadığı için, ayrıca bir insanın sadece fikirlerini ve düşüncelerini söylediği için hapsedilmesi, dinci, gerici ve yobaz baskı, ülkenin geri kalmış ülkelerin sapıklarının, abazalarının cirit attığı bir yer haline gelmesi ve muhalefetin bile bu konuya bir çözüm öne sürmemesi ve hiçbirimizin can, mal, namus, yaşam, hürriyet hakkımızın artık olmaması, ekonominin bitmiş olması, artık insanların direkt yaşamlarına müdahale edilmesi ve kendi görüşlerinden olmayanlara yaşam hakkı tanınmaması vb. sebepler nedeniyle gitmek istiyorum.
Sanki ben yazmışım bu yazıyı😅 O sebeple de aileyi ikna etmek daha zor oluyor. Gelecek kaygımızı anlamıyorlar. Neyiniz eksik herşeyiniz var heyecan aramayın sözlerinden bıktım resmen😅 Ayrıca bugün durumum orta halli olabilir ama bu gidişatla yakında daha kötü hale geleceğiz maalesef
-
Günaydın 💃🙋♀️🥳
Bugün HIDIRELLEZ 🎋🍒🌹 💥🏃♂️
Tüm dileklerimiz kabul olsun.
Dileklerinizi gül ağacına asmayı unutmayın 🌹📜✍️ 🤭 -
4 kişilik aileyiz, Ben sağlıkçıyım eşim havacılık sektöründe. Bu sene 5. defa deniyoruz. Bütün masraflar, planlar, ev tadilatları 8 Mayıs sabahına entegre. Ola ki çıkarsa diye erteleyip beklemeyi seçtik. Umutlanmaya da korkuyor insan ama umutlanmadan da olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Artık bu seferde çıkmazsa sağlıkçı olarak bir yön belirleyeceğim.
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek hani bir hikaye anlatırlar;
Sıradan birisi bir gün bir yere diyelim ki bir derneğe başkan seçilir, ertesi gün üyeleri ve vatandaşı toplar konuşmaya başlar.
"BEN DE DÜN SİZİN GİBİ BİR İNSANDIM"
GC çıkıpta selamı sabahı kesenler de dün bizim gibi insanlardı ama artık değil....:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:Ahahahaahah bilmiyordum bu hikayeyi çok güldüm 😂😂
-
Bu sabah işe giderken 2 tane 06 GC ... plakalı araba gördüm. Matrixte dejavu mu oluyordu 2 tane görünce :)
-
günnaaaayyyydın forum ailesi bugün günlerden DS260 form günü. Ama önce videoda ki görevliler kontrol etsinler. Eksik kimse ya da gelmeyenler var mı diye. Kontrol etsinler.
-
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın 💃🙋♀️🥳
Dileklerinizi gül ağacına asmayı unutmayın 🌹📜✍️ 🤭Hepimizin dilekleri duaları kabul olsun 🙏🏻 Hayatımda ilk defa geçen sene Hıdırellezde Dilek diledim gül ağacının altına gömdüm, birkaç hafta önce çizdiğim resmi buldum telefonda ve şok oldum olmasını hiç ummadığım dileklerim olmuş 😀 Bu sene de yapacağım hatta kızlarıma da yaptıracağım.
-
@dytmelek e öyle oldu ama. Mesela chandler kazandı ve yok oldu. Hatta nevzatyildizz diye bir arkadaş daha vardı o da yok oldu ama onun kazanıp kazanmadığını bilmiyoruz bile
-
@dytmelek gunluk tip parasi cikmis olur iste. 200 dolar nedirki 1 aylik gecinelim diye veriyorlar guyya :(
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek e öyle oldu ama. Mesela chandler kazandı ve yok oldu. Hatta nevzatyildizz diye bir arkadaş daha vardı o da yok oldu ama onun kazanıp kazanmadığını bilmiyoruz bile
Ben geçen sene forumda yoktum o yüzden bilmiyorum onları. Ne düşündüler de ayrıldılar acaba? Bana çıksa foruma daha da sıkı bağlanırım o kadar destek o kadar faydalı bilgi dolu ki burası. Bir de böyle topluluk olaylarını, aynı amaçla aynı hayallerle bir araya gelen insanlarla bir arada olmayı seviyorum 😀
-
GC cikarsa buradan sakin ayrilmayin yoksa boyle anlarlar (bu forum gc icin degil farkli hayatlardan insanlarin dert paylastigi arkadaslik kurdugu bi platform ama en cok gc tabi) :face_with_tears_of_joy: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2700/kaçak-forumcu-bulundu?_=1651733030727
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın 💃🙋♀️🥳
Dileklerinizi gül ağacına asmayı unutmayın 🌹📜✍️ 🤭Hepimizin dilekleri duaları kabul olsun 🙏🏻 Hayatımda ilk defa geçen sene Hıdırellezde Dilek diledim gül ağacının altına gömdüm, birkaç hafta önce çizdiğim resmi buldum telefonda ve şok oldum olmasını hiç ummadığım dileklerim olmuş 😀 Bu sene de yapacağım hatta kızlarıma da yaptıracağım.
Yaa benim de oldu biliyo musun
Olası mi vardı Hızır eli mi değdi bilmiyorum 😀 -
@celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
GC cikarsa buradan sakin ayrilmayin yoksa boyle anarlar (bu forum gc icin degil farkli hayatlardan insanlarin dert paylastigi arkadaslik kurdugu bi platform ama en cok gc tabi) :face_with_tears_of_joy: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2700/kaçak-forumcu-bulundu?_=1651733030727
:D çok güzel, kaçaklar itinayla yakalanır.
-
@dytmelek hiç sorma, çok iyi anlıyorum, ben de neler çekiyorum bir bilsen
-
GC aldıktan sonra niye saklanıyorlar ki hiç anlamıyorum ben kazansam gelecek herkese yardım etmeye çalışırdım..
-
@ayvalik10 abi neredesin, özledik seni, sesin soluğun kesildi
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum