DV2023 Sohbet Odası
-
@sonar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Utopya Ağır konuşmak, sizi rencide etmek istemiyorum fakat söylediklerinize katılmıyorum. Burası bir forum, kahvehane değil belli bir yaş üzerine özel olsun. Devir teknoloji devri, bilgi çağı, adım gibi eminim ki küçük gördüğünüz yaşça genç arkadaşlar sizden bizden milyon kat daha iyi ve isabetli araştırma yapıyorlar. Daha önce doğmuş olmak kimseyi kimseden üstün kılmaz, rica ediyorum hoşgörülü olalım. Olamıyorsak da olmaya çalışalım, kimseye üstten bakmanın anlamı yok hepimiz insanız.
Ben o arkadaşla benzer bir konuda tartıştığım için Sevgili Crazycells birbirimizi görmemizi engelledi. Her konuda bu şekilde cevaplara denk gelince ohh beee iyiki diyorum. 😂
-
Geçen yıl Greencardı forumdan kaç kişi kazandı bilen varmı acaba
-
@semavi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@sametbelli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@denizergün, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@semavi Kadir Bey Ayşegül Hanım ile çektiğiniz Houston' da 5 yıl videosunu yeni izleyebildim. Sizin anlatımlarınız zaten çok hoşuma giderdi ama Ayşegül Hanım'ın sohbetine ayrı bayıldım buradan selamlarımı iletiyorum 😊
Amerika'da bireysel silahlanma, çocukların farklı kültürde büyümesi gibi sorulara verdiğiniz cevaplar gerçekten çok hoşuma gitti durdurup dururup eşimi çağırıp izlettim 😁
Sizin araba sevdanızın aynısı onda racing motorlar alanında var. Bak gördün mü ne güzel yapmışlar işte biz de yapabiliriz biz de beraber çalışabiliriz diye söylüyor bana sanki benim Amerika ile ilgili herhangi bir konuda ikna edilmeye ihtiyacım varmış gibi 😄
İnşallah 7 Mayıs'ta güzel haberi alırız da Houston da tanışma sohbet etme fırsatımız olur.@semavi siz vatandaşlık işlemlerini başlattınız mı?
baslattik evet...
Şimdiden hayırlı olsun @semavi Kadir bey
-
@Emtee İlk defa başvurdum ve kazanacağımı hissediyorum .
-
Bu yıl çıkarsa inanılmaz bir zamanlama olacak.
-
@mistralcoo bende dahil ilk başvuru yapan herkes de bu var sanırım 😂😂
-
@yeninesiladam, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@mistralcoo bende dahil ilk başvuru yapan herkes de bu var sanırım 😂😂
Bende ilk defa başvuruyorum. Çıkacak gibi hissediyorum.
Diyerek totem yapayım bekli bir ışık olur.
-
Son 3 gün 22 saat geliyor gelmekte olan
-
@mistralcoo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Emtee İlk defa başvurdum ve kazanacağımı hissediyorum .
@mistralcoo ilk başvuru ve heyacanı başka, hayırlısı olsun hakkınızda son günlerin tadını çıkarın 🙏
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçen yıl forumdan kaç kişi kazandı bilen varmı acaba
3 yada 4 dü
-
@gariban bu ciddi mi :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: :face_without_mouth:
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
3 yada 4 dü
Çok azmış, ben arkadaşım adına burdayım hergün takip ediyorum forumu, eğer ona çıkarsa forumdan saydırıcam:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@yeninesiladam 3 kazanan vardı @Chandler @caner-memiş Bir tane daha vardı hatırlayamadım biri de sn. @semavi yayın yaparken öğrenip hemen oradan foruma kaydoldu
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
3 yada 4 dü
Ben cevabı biliyorum aslında, sadece başvuran insanlar büyük beklenti içine girip büyük hayal kırıklığı yaşıyor bende dahil, hatırlatmak istedim.
-
@OrlandoGücü biraz net aldım cevabı :expressionless_face: :face_without_mouth:
-
@Ping-PONG karaköyde colonie vardı favori mekanımdı, kapandı🥺
-
@turkolik hayır, hiçbir şey olmaz
-
@yeninesiladam, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü biraz net aldım cevabı :expressionless_face: :face_without_mouth:
🤠🤠
Sana cevap olsun diye yazmamıştım.
Hep beraber hayal kırıklığı yaşayacağız -
@ibrahimasar Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun annenizin.
-
Merhaba forum ailesi
Bugün günlerden Michigan

Michigan Amerika Birleşik Devletleri’nin ortabatı eyaletlerinden biridir. Başkenti Lansing olan Michigan’ın en büyük ve popüler şehri Detroit’tir. Bu şehir aynı zamanda Amerika’nın otomotiv sektöründe bir numaradır.
Great Lakes olarak bilinen ve Superior, Michigan, Huron, Erie, Ontario göllerinden oluşan kaynaklarının dışında Saint Clair Gölü’nü de barındıran Michigan eyaleti dünyanın en uzun tatlısu kıyı şeridine sahiptir. Eyalet sadece iki yarımadadan oluşan tek eyalettir. Michigan Aşağı Yarımadası (Lower Peninsula of Michigan) Michigan isminin resmi olarak alındığı yerdir. Yüksek Yarımada (Upper Peninsula) ise Michiganlılar tarafından “Yoopers” olarak adlandırılır ve turizm ve doğal kaynakları açısından büyük ekonomik önem taşır. Aşağı yarımada güneyde Indiana ve Ohio ile komuşyken, yukarı yarımada doğuda Wisconsin’la sınır çizer. 10 milyonu aşan Michigan nüfusunun %82’sini beyaz, % 15’ini siyah Amerikalılar oluşturuyor.
Michigan yumuşak karasal iklime sahip bir eyalettir. Aşağı yarımadanın merkez ve güney bölgeleri biraz daha ılık bir hava yaşarken Aşağı Yarımadanın kuzeyi ile Yukarı Ada’nın tümü biraz daha sert bir iklime sahip. Yılda ortalama 30 gökgürültülü gün yaşanıyor. Yılda yaşanan ortalama tornado sayısı ise 17. Tornadolar eyaletin güney bölgesinde daha çok kendisini gösteriyor. Yukarı Yarımada’da tornadolar oldukça seyrek görülür.
Michigan’da görülmesi gereken bir çok harika yer var. Isle Royal National Park, Keweenaw National Historical Park, Sleeping Bear Dunes National Lakeshore bunlardan bir kaçı.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum