@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
No more hell fires and please no more gun fire hoooop ank consular
ben miley cyrus hayranıyım Arkadaşlar ne biliyim çok hoşuma
Gidiyo o benim
Herkese iyi bayramlar forum ailem. Bizim bayramımız cumartesi olsun inşallah 
@Hyller ablamm napıyon ya 
İyi bayramlar bütün forum ailesine inşallah sağlıkla, mutlulukla, güzel bir şekilde geçmesi dileğiyle iyi geceler 
@dentist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dentist sadece gençlere mi çıksın diyorsunuz? Alındım benim çocuklarım da senden daha genç
Tabi ki sadece gençlere çıksın demiyorum kime kısmetse kimin için hayırlı olacaksa ona çıksın.Ben sadece gençlerimizin bu günlerde hayata dair ne kadar karamsar olduğunu ve iyi haberler beklediğini belirttim sadece gençlere çıkmalı diye bir şey yazmadım gördüğüm kadarıyla
Yok ortam gergin ara ara gelip gençler öncelik diyenler oluyor hatta biri bu ülke de çocuk yapan evlenenin durumu iyidir niye başvuruyor bile dedi
Aslında bir açıdan bakınca gençler biz orta yaşlılardan daha şanslı bir çok imkanı var gitmesi için ben şuan dil okuluna vize alamam mesela eşim de alamaz biz bir kapı açmak için farklı yollar deniyoruz
Hani diyorlar ya yeni nesil gümbür gümbür geliyor şahsi görüşüm hikaye evet hepsi gitmek istiyor konuştuğum gençlere örnekler veriyorum bak böyle gidebilirsin bu kurslara git dilin olsun böyle yol izle videolar atıyorum yok sadece gitmek istiyor sonra gidip YouTube videolarına beni evlatlık al yazıyorlar hatta kapindaki paspas da yatarım yeterli beni al yazanlar vardı yorumum sana değil bu ara doldum bu konuda alınmadan oku
bu yorum da burada kalsın diye yazıyorum herkesin sebebi var macera dolu Amerika diye gitmiyoruz bizler de , hatta gençlerden daha kaygılı başvurduk bu yola
New York düşünmüyorum ama böyle indirimler denk gelince de içim kabarıyor alasım geliyor. 

bilmediğim 3. parti kurum kişilerden almam ben bilet sende almamalısın bence
@Rhonster daha önce bir yazı okumuştum doğruluğunu bilmiyorum; 3. firmadan alınan x firmasının biletinde x firması sorun çıkıyormuş vs. özetle,
Sanırım bunun gibi problemlerden kaynaklı tavsiye etmiyorsunuz
@Rhonster, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller ablamm napıyon ya
Bekliyoz napalım oğlum yine yeni yeniden
@Rhonster
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rhonster daha önce bir yazı okumuştum doğruluğunu bilmiyorum; 3. firmadan alınan x firmasının biletinde x firması sorun çıkıyormuş vs. özetle,
Sanırım bunun gibi problemlerden kaynaklı tavsiye etmiyorsunuz
Uçak bileti alınca Türkiye'de enuygun.com ucuzbilet.com gibi sitelerden değil de direk uçuşu yapacak firmadan almak daha uyguna gelir örnek verecek olursak.
Aklınızda bulunsun
Öyle konuşuyorsunuz ki ben başvurmadım ama sizden daha çok heyecanlanıyorum 
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sanırım bunun gibi problemlerden kaynaklı tavsiye etmiyorsunuzUçak bileti alınca Türkiye'de enuygun.com ucuzbilet.com gibi sitelerden değil de direk uçuşu yapacak firmadan almak daha uyguna gelir örnek verecek olursak.
Aklınızda bulunsun
Bir çok yerden baktığım için farklı farklı kafa karışıklığı oluyor. Netleşince daha sağlam adım atarız
Teşekkürler tavsiye ve bilgi için.
@vartorian bende öyle. Sonuçlanmasına 4 gün kaldı heyecanla beklemekteyim. Acaba saat kaçta belli olacak? Burayı takip edeceğim.
Edit: Saat 19 imiş. 7 Mayıs 2022 saat 18:55 den itibaren burada olacağım.
Tüm dünya çocuklarının ölmediği,tüm evlerin annesiz, babasız kalmadığı,babaların işsizliklikden intihar etmediği, adaletin hukukun olduğu,yeşilin doğanın katledilmediği,haramzadeliğin sona erdiği bayramlara ulaşmak dileğiyle..
son 4 viraj kaldı finale
şimdiden mırıldanmaya başlayalım havaya girelim TOTEM 'e devam 
@Mrfirat sana da iyi bayramlar hocam Amurdan 
@XMAN66, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
son 4 viraj kaldı finale
şimdiden mırıldanmaya başlayalım havaya girelim TOTEM 'e devam
Sıkılmadan her defasında dinlediğim nadir şarkılardan, insana enerji veriyor 
Tüm forum müdavimlerinin bayramını tebrik ederim, nice mutlu bayramlara olsun. Cumartesi bir bayram daha yaşamamız ümidiyle.. @semavi Kadir abi Cumartesi başka plan yapmazsan seviniriz, rutin oldu artık kaçışın yok