IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@kmlcbi61 merhaba size mülakat tarihi gelmedi mi ?
-
@MYusuf malasef 3 ay yeniden basliyor
-
@t34, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@t34, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Herkese selamlar, NVC asamasinda sponsorumuz esiyle birlikte tax return yapiyormus fakat biz esi icin I-864A formunu doldurup yuklemedik. Bu sekilde onay alan var mi? Yoksa kesin bu formu da isterler mi?
Burada yazana gore zorunlu degil.
https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/forms/i-864ainstr.pdf
Kendi bilgilendirme yazılarında nasılsa öyle yapın.
-
@yonca_2020, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf malasef 3 ay yeniden basliyor
İnşAllah öyle değildir. Böyle bir durumda 3 hafta sonra onaylananlar var. Acaba 3 hafta, herkes için geçerli mi diye sordum.
-
@sertas Merhaba. Henüz gelmedi, bekliyoruz.
-
@kmlcbi61 ne kadar sürer tahmininiz var mı ? Biz DQ olduktan 2 hafta sonra mülakat tarihi gelir diye bekliyorduk ama görünen o ki uzayacak
-
@sertas Biz de 2 hafta diye umut ediyorduk fakat uzadı. Ne zaman olacağı hakkında hiç bir fikrim yok, umarım en kısa zamanda gelir haber ve buradan paylaşırım.
-
@yonca_2020 yonca hanim boyle birsey yazmissiniz;
"proof of marriage-evlilik cuzdani ve tercumesi, nufus kayit ornegi- birth certificate olarak. Evlilik ile ilgili kanit olarak 3-4 resim koyabilirsiniz. Yeterli oluyor."
Online submit edenler bu kanitlari marriage certificate istenen bölüme mi yukluyoruz? Ben şunu anlayamiyorum ya da zeka sorunum var, elimizde kategori kategori kanitlar belgeler var fakat online basvuru esnasinda evidence bolumune gelene kadar bu belgelerimizi yukleyebilecegimiz 1 tane bile secenek yok. Biz mi yanlis yapiyoruz yoksa sistemsel bir sorun mu anlayamadik.... arama kaydi, nikah resim pdfsu, evlilik resimleri ve diger kanitlari pdflere ayırdık ama nereye yukleyecegiz bir fikrimiz yok. Yabancı sitelerden bile okudum bahseden yok... censusundan tutun marriage certificatesine, ondan sonra 2x2 resim ve diger legal belgeler tamam fakat bu kanitlari nereye yüklüyoruz arkadaslar imdat 😂😂
-
Bezdik artık heryerde bekle ordan oraya geziyo dosyalar ne biçim bi sistemdir bu
-
@kmlcbi61 güzel haberlerinizi bekliyoruz
-
@sertas merhaba siz online mi basvurdunuz?... cevabiniz evet ise yukarida ki soruyu cevaplama ihtimaliniz var mi teşekkürler
-
@Berkan-Duru merhaba bizim avukat başvuruyu yapmıştı , o aşamaların nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum :(
-
@sertas bilen arkadaslar yardim lutfen...
-
@Berkan-Duru uscis ek evrak talep ettiği zaman veya düzeltme yapmanız gerektiği zaman süreci çok uzatmıyo sanırım birkaç gün içerisinde onaylıyo o yüzden böylelikle sorunuza cvp arayana kadar zaten zaman kaybediyosunuz bence geçen gün yonca hanımın dediği gibi sınırsız döküman ekleyebilirsiniz dediği yere ne istiyosanız yükleyin ben hiç whatsap yazışması ve uçak bileti falan eklemedim 4-5 resim onlarda telefonumu yeni değiştirdiğim için hepsi flashbellekteydi bilgisayara taktım ordan resim çekip çözünürlüğü net olmayan resim yükledim ona rağmen onaylandı benim 2 çocuğum var belki ondan önemsememiş olabilirler bilemiyorum ama siz sürecinizi biran önce başlatın gerekirse sonra düzeltirsiniz
-
@cokbekledik86 Selam arkadaşlar. NVC aşamasında sadece biyometrik fotoğraf yüklenmesi gerekiyor. Kanıt nitelikli fotoğraflar I-130 aşamasında yükleniyor sadece. Görüşmeye giderken yanınızda götürmeniz gerekli ayrıca.
-
@kmlcbi61 evet arkadaş uscis aşamasında o yüzden o bilgiyi yazdım siz biliyosanız @Berkan-Duru soru sordu yanıtlarsanız sürecine başlamaya çalışıyo
-
@cokbekledik86 Timeline’ı olmadığı için farketmemişim.
-
@Berkan-Duru Merhaba. Anladığım kadarıyla USCIS I-130 kabul aşamasındasınız, dilediğiniz kadar resim yükleyebilirsiniz bu süreçte. Herhangi bir kategoriye ait olması gerekmiyor. Şahsen ben yaklaşık 30-40 resim yükledim.
-
@bologna Tebrikler..
-
Arkadaşlar merhaba,
NVC aşamasında Amerikadaki sponsor illa yakın aile bireyi mi olmalı yoksa yakın arkadaşta sponsor olarak sayılıyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum