Dolar Çıldırdı
-
-
-
@newman haberi burada paylaşmanızı tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1475/abd-den-haberler/178
-
Son zamanlarda bu güzelim ülkemde en güzel aktivite hayal kurmak..
-
@Emtee bir de oyun oynamak
-
hyperinflation ayak sesleri cok gurultulu duyuluyor sonumuz hayrolsun yandik bittik kul olduk belki 2023'de????
-
Bittik ya daha ne kadar değer kaybedecek paramız
-
@marpessa değer kaybettiğini düşünmüyorlar ki diğer ülkelerde ki paraları kıyaslama devam ederler. Kazandığın para TL harcama euro - dolar kafasındalar ondan artık anlamaya hiç çalışmayın
-
@ayvalik10 haklısınız şöyle bir tane güzel şey olmuyor bizler bu ülkede bir şekilde ayakta kalabiliyorsak her yerde yapabiliriz gibi geliyor
-
@marpessa çalışmaktan korkmayan bir insanız orada çalışan para kazanır paran varsa da ayakta kalırsın eğer bir kişi ayakta kalmıyorsa tembelin dibidir
-
@ayvalik10 kesinlikle katılıyorum özellikle ağırkanlı diye tabir edilen tiplerden hiç haz etmiyorum (tamamen şahsi görüşüm yanlış anlaşılmasın) fazla tez canlıyım

-

-
kitaba gerek yok ki
hayvanat bahçesi müdürünü nasaya koyacaksın.
başkanın damadını da ekonomi bakanı yapacaksın.
papazı da pentagon başına koydun mu oohhhhh misss -
bu gunlerde turk lirasinda durgunluk var gun be gun kurus kurus deger kazaniyor,ama hep oyle oluyor,kurus kurus deger kazanirken bir anda liralar olarak deger kaybediyor.500 lirtalik notlar Basilacaksa sifirlari bol olan gunlere geri gidiyoruz gibime geliyor.
-
@marpessa maalesef bu daha başlangıç diyebilirim yıl sonu hedefler 16.88 civarı tabi her şey yolunda giderse extrta bizimkiler de o malum cümleyi kurarsa bilmiyorum ne olur

-
@sir-altan ben bu haberi 21 temmuz da 2021 de okudum ilk 500 banknotlar gelecek diye bu sene olmadı seneye gelecektir bu ve evet her geçen gün daha kötüye gidiyoruz
-
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/dolar-iki-yilin-zirvesine-yukseldi-7098916/
Dolar tüm para birimleri karşısında değer kazanıyor. Euro/$ 1.07 ye kadar gelmiş durumda. Kimsenin birikiminin erimemesi dileğiyle...
-
300 liralik video oyununu alamiyorum. oysa 20 dolara satiyor adamlar off
-
@celica İnsanın çalışmaya isteği kalmıyor. Kazandığımız paranın hiçbir alım gücü yok. İyice bunaldım artık
-
@Atlantis00 al bizden de o kadar. bakalim bekleyecegiz ve calismaya devam edecegiz... belki 2023 te su herif gider de bi nebze olsun cekilir burda hayat!!!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum