Dolar Çıldırdı
-
@gokhanbagatur FED Subat veya Mart ayı gibi faiz artıracağını aylar öncesinden söyledi. Subat'ta pas geçti Mart'ta kesin artircak. Faiz artırımının fiyatlamasi da 0.25 puan yapacağı beklentisiyle yapıldı zaten.
Beklentiler doğrultusunda 25 puan yaparsa çok büyük değişiklikler olmaz kurda. 25 üstü olması Ukrayna-Rusya durumu yüzünden çok olası gözükmüyor.
Bu sene içinde 4 kez faiz artırması bekleniyor. 1 yıllık vadede her türlü değeri artacak doların. Hele bizim bu para politikasıyla TL'nin dolar karşısında tutunması zor gerçekten.
-
$1 = 14.84 TL
-
@MySea noktayı virgülü yanlış yere koydunuz sanırım
-
@gariban Duzelttim, tskler!

-
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal işin içinden çıkamayız..ama hiç iyiye gitmiyor..!!!
-
dun internetten istanbulda daire fiatlarina baktim, tesadufen 2005 yilinda 50 milyara sattigimiz dairenin tekrar satisa konuldugunu gordum, o zamanlar 50 milyar hemen hemen 50.000 australya dolarina esitti,simdi daireye 1,350 milyon fiat konmus, agzim acikta kaldi,kendi kendime acaba yine 80 li yillarami donuyoruz diye dusundum, 80 li yillarda turk lirasi hizli bir dusus icine girmisti emlak fiatlari artmisti,bir liramiz bir milyon olmustu,bu gun hala bazilari paradan bahsederken 300 milyon verdim 100 milyon verdim gibi konusuyorlar, sifirlari cok olan paralari kafalarindan atamamislar,.insallah paramizin uzerinde sifrlari cok olan gunlere donmeyiz diye dusunuyorum.
-
@sir-altan Abi olay aslinda asagidaki karikatur gibi:

-
ABD Mart ayi enflasyon orani 8.5% olarak aciklandi.
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
ABD Mart ayi enflasyon orani 8.5% olarak aciklandi.
Bence daha fazla ! Marketlerde artış daha fazla oranda bu aralar . 3 dolarlık bir şey 4.1 dolar (üç hafta içindeki artış)
-
@redsat2000 Bazi urunlerde artis 10% uzerinde gorunuyor ama bazilarinda ise fiyatlar hala ayni duzeyde. Ozellikle kiralar ve ev fiyatlari cok yukseldi.
-
-
-
@newman haberi burada paylaşmanızı tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1475/abd-den-haberler/178
-
Son zamanlarda bu güzelim ülkemde en güzel aktivite hayal kurmak..
-
@Emtee bir de oyun oynamak
-
hyperinflation ayak sesleri cok gurultulu duyuluyor sonumuz hayrolsun yandik bittik kul olduk belki 2023'de????
-
Bittik ya daha ne kadar değer kaybedecek paramız
-
@marpessa değer kaybettiğini düşünmüyorlar ki diğer ülkelerde ki paraları kıyaslama devam ederler. Kazandığın para TL harcama euro - dolar kafasındalar ondan artık anlamaya hiç çalışmayın
-
@ayvalik10 haklısınız şöyle bir tane güzel şey olmuyor bizler bu ülkede bir şekilde ayakta kalabiliyorsak her yerde yapabiliriz gibi geliyor
-
@marpessa çalışmaktan korkmayan bir insanız orada çalışan para kazanır paran varsa da ayakta kalırsın eğer bir kişi ayakta kalmıyorsa tembelin dibidir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum