Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @swingest hiç sorulmuyordu, uzun yıllardır okurum dinlerim bir kere bile görmedim avukat Remzi Kulen de sorun olmaz diyordu videosunda. Bu work and travel deneyimini anlatan kişi ve bir kişi daha gördüm o kadar ona da work and travel görüşmesinde sorulmuş 10 dakika sürmüş en son memur green card çekilişine katıldın mi demiş hayır demiş "soruyu anlamadığı için" red almış tabi ya yeni memur yada geçici görüşmelere bakan birisi bunu soran memur komplo teorisi değil iki YouTube kanalında dinledim


  • @LordBolton yok sormuş olmalarına inanıyorum, tuhaf da değil sorabilir. ama greencard a başvurduysan vize vermezler demek ki göçeceksin sen mantalitesi yanlış. bir hak tanınmış çekilişe katılıyorum alt tarafı bu turist vizesi almaya engel değil, onu demek istiyorum. sorarsa evet çekilişe katıldım şansımı denemek istedim, çıkarsa ailemle ciddi ciddi oturup düşünüp karar verirdik der geçerdim.

  • ⭐⭐

    @swingest memur tam vizeyi verecekken onay kağıdını ekrana bakmış ve sen green card çekilişine mi katıldın demiş oda evet demiş kağıdı geri çekmiş onay kağıdını geri çekmiş ve neden başvurdun göçmenlik planın mi var demiş oda hayır kuzenim başvurdu ben ne olduğunu bile bilmiyordum sonuçlara bile bakmadım demiş memur da her neyse zaten ingilizce öğretmeni olacaksın ABD yerleşmek pek akıllıca bir fikir değil demiş eğer sadece sorarsa ve doğruyu söylerseniz sorun olmayabilir ancak neden başvurdun derse o zaman red almana neden olabilir tabi ki eğer kuzeniniz basvurmadıysa


  • @LordBolton Ben ŞOK !


  • @Utopya Al benden de o kadar Gc ne alaka ya şartları sağlıyorsa ver gitsin bu kadar sık dokumak nedir hocam ?


  • @kaptanpilot AKIL ŞART derken ne demek istediniz?


  • Arkadaşlar iyi günler. DS-160 formundaki aylık maaş sorusuna net maaşımızı mı yazmamız lazım yoksa brüt maaşımızı mı?


  • 2018 yılında amerika vizesine başvuru yaptığım da green card için başvuruda bulunmuştum henüz sonuçlar açıklanmamıştı bile arkadaşlar. memur bana green card ile ilgili tek bir soru sormamıştı. 2018 yılından önce de başvurdugum dönemler oldu onlarla ilgili de bişey sormadı. Pasaportum da sadece ingiltere vizesi vardı başka da bir vize yoktu başvuru yaparken. Tek sorduğu soru , amerika ya neden gidiyorsun ve neden tek gidiyorsun , gezmek için gidiyorum dedim neden tek gidiyorsun diye sorduğunda da yanımda bana eşlik edecek kimse bulamadım o yüzden tek gidiyorum demiştim. Memur da orada arkadaş bulursun merak etme iyi yolculuklar deyip vizemi onaylamıştı , green carda başvuru turist vizesi almaya kesinlikle engel değil arkadaşlar , arka planda hala farklı parametrelere baktıklarını düşünüyorum.

  • Yasaklı

    @swingest, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @ahsenaydgdu @Ping-PONG danışman tutanlara saygı duyarım, yanlış anlaşılmasın. her profil farklı sonuçta, destek almak istemekte sorun yok. sadece şunu demek istiyorum sizin bir puanınız var sistemde buna herşeyi dahil edebilirsiniz evlilik, iş, kaç yıl çalıştın, kaç yaşındasın, daha önce yurtdışına gittin mi vs detaylar ile yapay zeka ile bir potansiyel göçmen puanı alıyoruz, bunlar çok basit artık veri analizi ve modelleme ile ortaya çıkan istatistikler yani. danışman bunları değiştiremez, danışman size alamayacağınız vizeyi aldıramaz derken bunu kastettim. ds-160 eksik ya da hatalı bilgi tabi ki red ile sonuçlanır, ha danışman burada doğru girecektir vizeyi alırsın doğal olarak. ya da pasaportunuzda schengen vizesi olsun diyor mesela ama bu da zaten bilindik bişi zaten sorulardan birisi daha önce yurtdışına çıktın mı ? sorusu. yine de danışman tutmak kötü değil, illa ki işe yarar ama bu forumu 1 gecede 50 sayfa geriye doğru okusan danışmana gerek olduğunu hala düşünmüyorum. herkes sağolsun profilini ve mülakat tecrübesini paylaşıyor ve bu fikir edinmemizi sağlıyor.

    @ada34 bence senin talihsizliğin orada arkadaşının olması. amerikada bir tanıdığın var mı sorusu aile bağı yoksa tehlikeli yerlere gidiyor gibime geliyor.

    Evlilik dışında bahsettiğin bütün ek maddelerin hepsine fazlasıyla sahibim. Ama bu işin trik leri var. Emin olabilirsin.

  • ⭐⭐⭐

    @LordBolton bu videoya nasıl ulaşabilirim

  • ⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu konum olarak amerika da olan vede yardım için değil sorun yaratmak için foruma girmiş birisini ciddiye almanıza gerek yok bu kişi nasıl birisi forum ailesinden biri olan @Seyahat-Ruhu son videosunu seyredin oradaki hasta ruhlu Türklerden birisidir. Üzmeyin o tatlı canınızı lütfen değmez basit insanlar için

  • Yasaklı

    Danışmana para kaptıran tam bir eziktir. Hayat damarlarından biri kopmuş demektir. 😂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ping-PONG eziklerden birisi 30 nisan da amerikaya gidiyor.E2 vizesini alınca buraya gelip eziktim ama başardım diye vizeyi suratımıza vurur. Ozaman o kişilerin yazılarını görmek isterim. Bu sefer ne derler. Sahte bu oynanmış vize derler.


  • @Ping-PONG sana katılıyorum, daha basit bir formu bile kendi başına dolduramayan insanlara üzülüyorum, yazık.

    Forumda garip bir yer olmuş adamın biri "@kaptanpilot" kendi başvuru yapmayanlara laf etmiş, hakaret falan yok buna karşılıkta birileri "@ahsenaydgdu ve @ayvalik10" ona "aptal", "hasta ruhlu" gibi ithamlarda bulunup, forum içinde devrecilik yapıp kavga ortamı yaratıyorlar. Tartışmayı bile bilmeyen bir milletiz, yazık.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10 abi normalde bu başlığı susturmuştum ama yukarıdaki son yazılanlar kutucuğunda gördüm ve bir sıkıntı olduğunu anladım ve bakmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim @Ping-PONG yani Fevzi yi seni nasıl abim gibi görüyorsam onu da kardeşim gibi görürüm. O da dalga geçmiş. Kendisine benim danışmanı tavsiye ettim ve de neden onunla çalışması gerektiğini anlattım. İkna olduğunu da biliyorum. Yani espri yapmış abi merak etme. Ben onu da seni de çok iyi tanıyor ve seviyorum.

    Bu arada söylediklerin için çok teşekkür ederim. İnan kendimden daha çok benden sonraki insanlar için heyecanlanıyorum. İnşallah onlara yardımcı olurum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Erbatur birisi sana gelip beyinsiz akıl yok derken iltifat olarak görüyorsun anlaşılan o yüzden daha fazla yazmaya gerek yok bana cevap yazmazsan sevinirim çünkü seni engellediğim için cevabını göremicem


  • Bu ileti silindi!

  • @kaptanpilot'un yazdığı:

    Aynen katılıyorum. Turist vizesi içinde danışmana para veren insanları bu kapitalist dünya çok üzer. Ne diyelim akıl şart.

    @ayvalik10 adamın yazdığı metni okursanız, sizin tabirinizle "beyinsiz, akıl yok" gibi bir kelime olmadığını görürsünüz. Adam sadece "akıl şart" demiş ama burada verdiğiniz cevaptan anlıyorum ki sizin için şart değilmiş.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum