Lütfen sorularınız için güncel başlığı kullanın:
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
-
Selamlar herkese biliyorsunuz ki çekilişin sonuçlarının açıklanmasına 17-18 gün kadar bir süre kaldı. Bu sene ilk başvurum olduğu için çok heyecanlıyım. Kendimi kazanamamaya hazırladım hatta bir sonraki senenin planlarını da yaptım
ama yine içimde ufakta olsa bir heyecan var ve "Has been not selected" yazısı gözümün önüne geliyor ve içim buruklaşıyor. Sizin bu lanetli yazıyı gördüğünüzde ilk tepkileriniz ne oldu ve sonrasında nasıl devam ettiniz bunu paylaşabilir misiniz? -
İlk başvuruda çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor çünkü herkes diğer insanlara göre daha şanslı olduğunu düşünüyor.
Benim 2. başvurum fakat olsa da olur, olmasa da olur..
Çok şartlanmamak lazım çünkü hayat devam ediyor
-
@TrueLove, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
İlk başvuruda çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor çünkü herkes diğer insanlara göre daha şanslı olduğunu düşünüyor.
İmza kısmında bile öylesine yaşıyorum yazıyor bu ülke sana neler etti
bende aynı durumdayım 3-4 senedir. Şunu öğrendim çevrene bahsetmediğin zaman 1-0 önde başlıyorsun. Bahsedersen demoralizen daha yakınlarından başlıyor. Bana oraya gidip cemaatçimi olacaksın diyen oldu, yaşadın mı böyle bir şey? -
@SooLong, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
@TrueLove, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
bende aynı durumdayım 3-4 senedir. Şunu öğrendim çevrene bahsetmediğin zaman 1-0 önde başlıyorsun. Bahsedersen demoralizen daha yakınlarından başlıyor. Bana oraya gidip cemaatçimi olacaksın diyen oldu, yaşadın mı böyle bir şey?Hayallerinize başkalarını dahil etmeyin olsun bitsin. Hatta dahası, sizin kararlarınıza saygı duymayan birini mümkünse çevrenizde de tutmayın öyle dostluk mu olur..
-
@FreeMen, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
@SooLong, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
bende aynı durumdayım 3-4 senedir. Şunu öğrendim çevrene bahsetmediğin zaman 1-0 önde başlıyorsun. Bahsedersen demoralizen daha yakınlarından başlıyor. Bana oraya gidip cemaatçimi olacaksın diyen oldu, yaşadın mı böyle bir şey?Hayallerinize başkalarını dahil etmeyin olsun bitsin. Hatta dahası, sizin kararlarınıza saygı duymayan birini mümkünse çevrenizde de tutmayın öyle dostluk mu olur..
Dostlarla hepimiz aynı durumda olduğumuz için büyük destek oluyor ama işte eski topraklar yoruyor insanı, teşekkür ederim yorumun için.

-
İlk başta insan bi üzülüyor tabi, esc/home page ile tekrar tekrar bakıyor sonrasında sonucu sindirme aşaması başlıyor. 3-5 günde etkisi yavaş yavaş azalıyor ve mecburen iş-güç çalışmaya devam ediyorsun, çünkü masraflar devam ediyor. Başvuru dönemi gelince tekrar bir umutlanma başlıyor ve kendi kendine diyorsun: "bu sene o sene olacak"
Video izlemeler, forum okumalar tekrar başlıyor ve zaman bir şekilde geçiyor... Umarım bu sene kazananlar, benimle birlikte (:D) bu forumdan çıkar ve güzel bir hayata adım atarız... -
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
İlk başta insan bi üzülüyor tabi, esc/home page ile tekrar tekrar bakıyor sonrasında sonucu sindirme aşaması başlıyor. 3-5 günde etkisi yavaş yavaş azalıyor ve mecburen iş-güç çalışmaya devam ediyorsun, çünkü masraflar devam ediyor. Başvuru dönemi gelince tekrar bir umutlanma başlıyor ve kendi kendine diyorsun: "bu sene o sene olacak"
Video izlemeler, forum okumalar tekrar başlıyor ve zaman bir şekilde geçiyor... Umarım bu sene kazananlar, benimle birlikte (:D) bu forumdan çıkar ve güzel bir hayata adım atarız...Umarım kazanırsınız. Bakış açınızı beğendim.
-
2023 acısı unutuldu herhalde

Kimseden ses çıkmıyor -
@TrueLove kaybedenler zaten bir daha girmiyor ki geçici geliyorlar işleri olana kadar ondan sonra yok oluyorlar
-
Valla 13. Oldu bu sene umarım artık şeytanın bacağını kırarız. Her sene bu dönemler Amerika’da ev bakmaya başlarım şahsen
6 Mayıstan sonra normal hayatıma geri dönerim. Liseden veri 20 yılda aralıklı başvurdum bana mısın demedi namıssız. Bari eşime çıksa bu sene 
-
Muhtemelen seneye için bekleme sürecine girer kendimi geliştirmeye devam ederim. Dün türkiyedeydim yarında buradayım… sonuçların olumsuz olması bir şekilde gidip gitmeyeceğimiz konusunda dahi belirleyici değil benim için… çok eserse kaçak giderim yinede giderim diyorum..
Benzer Başlıklar
118
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k