IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@intelcorei5 merhaba, evlilik ile ilgili resimleri kanıtları ve yazışmaları tam olarak hangi aşamada nereye yüklememiz gerekiyor bilgilendirir misiniz.. tesekkürler..
-
@Berkan-Duru uscis asamasinda
-
@Berkan-Duru ben avukatıma 5-6 tane resim göndermiştim yeterli oldu sizde Seçersinİz aralarından bi 10 tane gönderirsiniz ama avukatımız yaptığı için ben nereye yükledi hiç bilmiyorum uscis aşamasında yüklediğini biliyorum ama link falan hangi adres bilmiyorum bilen birisi yanıtlar
-
@cokbekledik86 bu hafta degil diger hafta bizim haftamiz sabırsızlıkla bekliyorum
-
@mertdzkr nikah resimlerini arama gecmisi vs. Bunlari additional proof kismina mi eklememiz gerekiyor?..
-
@mertdzkr 6 Şubat hafta sonu oluyo siz eminmisiniz o tarihte yüklediğinize hafta sonu dosya yükleniyomu o tarihlerede bakıyolarsa bence bu Cuma’ya kadar ayın 7 sine kadar onaylanır sizinkide dahil bence
-
@cokbekledik86 fotograf yukleyemiyorum ama ayin 6 si evrak yukleme farketmiyor haftaici veya hafta sonu bu cumaya kadarmi haber gelir ?
-
@mertdzkr umarım :)
-
18 Nisan'da Nvc'nin istediği belgeleri yükledik. İnşAllah 3 aylık süreyi baştan başlatmaz. Bekleyip göreceğiz.
-
@MYusuf mail gönderseniz işe yararmı?
-
@sertas
Merhabalar.
Eşim bugün Nvc'yi telefonla arayıp görüşecek. Neden böyle bir talep yaptıklarını, belgelerin neden kabul edilmediğini, ortalama ne kadar zaman alacağını soracak. -
@MYusuf umarım tekrar beklemeye gerek kalmadan sonuçlanır🙏🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf umarım tekrar beklemeye gerek kalmadan sonuçlanır🙏🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Allah razı olsun. Sizin de, bekleyen herkesin de işlemleri kolayca, güzel bir şekilde sonuçlanır inşAllah.
-
Nvc 27 Ocak olarak güncelleme yapmış , bu durumda biz haftaya kalabiliriz
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Nvc 27 Ocak olarak güncelleme yapmış , bu durumda biz haftaya kalabiliriz
Belki cuma günü sıra size gelebilir.
-
@sertas bu hafta 7 sine kadar onay verir inşallah az ilerlemiş
-
İnşallah ilerler 🙏🙏🙏
-
Nvc timeframe 27 ocak guncellendi hayirli olsun bakaim
-
@bologna sira sizde sanırım szden haber bekliyorum
-
@MYusuf umarım cevap alabilir bi çoğumuz aynı yöntemle ilerlediğimiz için herkesi korku sardı sürecin nasıl ilerlediğinide öğrenmiş oluruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum