Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rhyme-Azfendak hayır, öyle bir durum yok elbette.


  • Merhaba sayın @gucarslan ve @crazycells
    ABD'ye giderken Munich veya Frankfurt aktarmaları kullanabilirmiyiz? Yoksa Almanyada transit vize isterler mi? Ucuşlarla ilgili tecrübesi olan bilgi paylaşabilirmi? Şimdiden teşekkürler.
    Not: bu soru doğru başlıkta soruldumu emin olamadım. Eğer yalnış başlık altında sorduysam kusura bakmayın.


  • @mechta22 Aşağıdaki konuda bahsettiğiniz aktarma konusu büyük ihtimalle konuşulmuştur.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/189/ucak-yolculugu-ve-ucak-bileti/1621


  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak benim, uzun süredir mülakat maili bekliyorum ne yazık ki hala gelmedi ve ne zaman geleceği tam belli değil, bu bekleyiş beni gerçekten çok yıprattı. ben Amerika olmazsa Avustralya'ya gitmeyi düşünüyordum her zaman, artık daha beklemek istemiyorum. Avustralya vize işlemlerimi başlatıp, Avustralya'ya gidersem mülakatımı Avustralya ya alabiliyor muyum ? Bilen arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ömer-orkun-toptaş mülakatı yaptıracağın ülkeden oturum izni olması gerekiyor. Sadece senin orada olman mülakatı orada yapmana yeterli değildir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mechta22 havalimanından çıkmadığın sürece transit vize gerekmez.


  • @ayvalik10 ben dil okuluyla gitmeyi düşünüyorum. 6 ay boyunca Avustralya da eğitim alacağımla ilgili olan evrakları KCC'ye göndersem yinede olmaz mı ? ayrıca yanıtınız için teşekkürler.


  • @M-Talha-Keserci dosyanızın işlendiğini öğrenmek için. kccye mail atmanız gerekiyor. ama şimdilik kcc,15000 civarında case numberları onayladı. sizin dosyanız şuanda daha işlenmemiştir. ama dediğim gibi geçen seneler göz önünde bulundurulduğunda bu sene sorunlu bir sene değil. bir ay sonra muhtemelen sizin de dosyanız işlenecek ve 30 eylülüle kadar olan mülakat sürecinde mülakatınızı alacağınıza inanıyorum. 1 ay sonra kcc'ye( [email protected] ) mail atın. konu kısmına case number yazın.
    name surname:
    case number:
    date of birth:( doğum tarihinizi ay/gün/yıl şeklinde yazın.


  • @Ismail-Peynirci merhaba, dosyanın işlenme durumunu öğrenmek için [email protected] adresine email gönderilmesi gerekiyor. Belirttiğiniz email adresi evrak gonderimi için.


  • @datanist dikkatiniz için teşekkür ederim. şimdi düzelttim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ömer-orkun-toptaş geçici olduğunuz için olmaz çünkü ankara da mülakata girerken götüreceğin evrakların içinde ne var sabıka kaydı - vukuatlı nüfus örneği gibi senin ülkende bulunduğunu gösteren resmi evraklar olduğu için avustralya sen geçici olacağın için böyle resmi evrakları alamazsın. Bu arada 6 ay kalacağın için mülakata gelirken oradan polis temiz kağıdı almayı unutma.

    EK Bilgi: Bu arada brisbane bölgesi avustralya en çok beğenilen bir bölge


  • @Utopya Tercümesini Nasıl veya Nereden Temin Edebiliriz ?


  • @servetlebe Bu linkten bilgi alabilirsiniz. Başka alternatifleri de bulabilirsiniz. Belki konsolos hiç istemeyecek. Ama ben olsam dosyaya koyardım. https://www.e-tercumeburosu.com/#hakkimizda


  • Herkese merhaba bu sıralar herkes mülakat ile ilgili mail atıp cevabını paylaşıyor ben de süreçte nerede olduklarına belki bir yardımım olur diye bana gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum :

    Thank you for your inquiry.

    Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

    *Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

    *This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540. @gucarslan @smartcells @crazycells


  • @ggulduk Hayırlı olsun onayınız. Dosya numaranız 15600’den büyük mü, küçük mü bu arada? En son geçen hafta 156xx onay almıştı bildiğimiz.


  • @Ömer-orkun-toptaş Dosyanızı taşımak istediğiniz ülkede oturum izniniz varsa taşıyabilirsiniz. Ankara için olan evrakları İngilizceye tercüme ettireceksiniz zaten, ek olarakta taşımak istediğiniz konsolosluğun istediği belgeleri temin edeceksiniz.

    Bu arada taşımak istediğiniz konsolosluğun performansına www.savediversityvisa.org üzerinden bakın derim. Ayrıca taşımak istediğiniz konsolosluk geçtiğimiz haftalarda dosya yoğunluğu nedeniyle transfer kabul etmemişti. Siz yinede araştırın son durumu.


  • @gamefry Teşekkür ederim numaram 15600'den küçük


  • @ggulduk bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Demekki 156xx civarında kalmış onaylar. Biraz yavaşlamış gibi.


  • ds-260 formunda olan amerika adres sorusuna ne yapacağız herhangi bir tanıdığım yok amerikada oraya ne adresi giricem


  • Attığım mail üzerine 11 Nisanda şöyle bir mail gelmişti. Bu ne anlama geliyor. Kaçıncı mail bu. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...
    Thank you for your inquiry.
    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing....


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum