DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu inanin zaten rahatsiz olmayanin aklindan suphe ederim.
Bu kadar nefret edebilcegim boyle soylemlerimi kendime yakistiramadigim boyutlara tasiycagimi hic tahmin etmezdim. -
Green carda bilinçsizce başvurulmaması gerekir bu para pul hesabı başvurmadan önce yapılmalı kimse de burada başkasının hesabını yapmasın yani bekar birinin evli çocukları olanların hesabını yapmasına gerek yok ayvalık ın dediği gibi paran yoksa başvurup kimsenin hakkını yeme
-
Yine kim gitsin kim gitmesin tartışması başlamış. Arkadaşlar adı üstünde çekiliş. Bu olay gitmeye gücü yetmeyen kişileri de abd'ye almak için var. Çekiliş de olmasa dediğiniz asgari ücretli adam yada afrika savanasındaki birisi başka türlü nasıl gidecek abd'ye? Para bir sorun ama o adamın sorunu? Artık borç mu alır kredi mi çeker kendi bilir. Ki zaten vize sayısının iki katı kadar kişi çekilişi kazanıyor ve gitmeyen olursa ondan sonrakiler vizeyi alıyor yani boşa giden vize diye bir şey de yok. Senin paran mı var? Bekleme o zaman çekilişi al bir E2 yatırımcı vizesi git. Tutan yok. Senin o kişinin gitme hakkını engellemeye hakkın yok. Çekilişin bütün amacı kişilere bir şans vermek ama siz parası olmayan gitmesin diyerek bu şansı onların elinden almaya çalışıyorsunuz.
Edit: Siz derken kastım gitmesin diyenler tabiki. Çoğul bir dil kullandım ama herkesi kastetmiyorum.
-
Tartışmanın sonu yok, oyüzden boşa yorulmayın dostlar, kaldı 20 gün
-
-
çocuklar duymasın marry kanalını takip ederseniz nasıl telfuz edilir onu gösteriyor
-
@hadi-BE bir de trafik isiklari cok mantikli degil mi abi??... Bizde tam tepemizde goremiyoruz bile orada direkt karsi tarafinda duzenli gayet... :face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
https://www.youtube.com/channel/UCyckM0Ts9r9XEVAO1TW7FCg/videos
Aaa hayırlı olsun. Güncel market videosu istiyoruz. Oralarda enflasyon almış başını gitmiş diyorlar. İzleyip izleyip çok üzülüyoruz size.
Valla yazarken ben kendime sinir oldum 😂😂
Hatları karıştırdım @ayvalik10
@bidünya sana yazdım.
-
@celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE bir de trafik isiklari cok mantikli degil mi abi??... Bizde tam tepemizde goremiyoruz bile orada direkt karsi tarafinda duzenli gayet... :face_with_tears_of_joy:
Işıklar, havuzdaki bir damla sadece. Oyunda bile tadını çıkarıyoruz valla. Oohhh 😂
-
@Rüştü-Gürbüz hiç bir şey kaybetmediğin gibi akıl ve ruh sağlığını korumuşsun :)
-
Hayaller.. Son 20 gün vee..
-
Cennet vatanımda yapabildiğimiz en güzel aktivite hayal kurmak artık..
Tedavülde olan en büyük banknot 200 tl ile 4 kilo biber alabilmek 🥹 -
50 TL oldu mu biberin kilosu?? @Emtee
-
@Yahya-Öztürk gecen hafta 80 tl idi.. bugün markette 50 tl ye gördüm.. 🤔😆
-
@Emtee 80 TL mi :astonished_face: nerede yaşıyorsunuz??
-
Yok yok Fatih abi bu değil
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Aaa hayırlı olsun. Güncel market videosu istiyoruz. Oralarda enflasyon almış başını gitmiş diyorlar. İzleyip izleyip çok üzülüyoruz size.
Valla yazarken ben kendime sinir oldum 😂😂
Hatları karıştırdım @ayvalik10
@bidünya sana yazdım.
Hahahha bu ben değilim ahh keşke ben olsaydım hemen şimdi giderdim markete😂
-
@Yahya-Öztürk fındık diyarı 😆
-
@Emtee Mantı, sucuk ve pastırma diyarından selamlar :D
-
Sayıyoruz , sayıyoruz, sayıyoruz.. İnsan gibi yaşama şansı kazanmamıza günler kaldı :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum