DV2023 Sohbet Odası
-
Eğer gerçekten trafik kurallarına adapte olmak isterseniz GTA IV öneririm birebir kurallar mevcut , özellikle trafik lambalarının ileride oluşu beni çok yanıltıyor
-
DV2023’e başvurdum. Twitter’da onlarca göçmen karşıtı paylaşımım var. Aynısını umarım USA’da bana yapmazlar.
-
DV2023
DV2023
-
Beklemedeyiz hepimize hayırlısı olması temennisiyle

-
@hadi-BE ATS deki arabalar ETS'ye gore daha zeki. yol veriyor beni yarim sat bekliyor filan...
-
Massachusetts olarak hayalimizi planımızı yapıyor yaklaşan günü bekliyor ve umudu kaybetmiyoruz.
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Baktık birşey yapamıyoruz Tırcı oluruz diye simülasyona başladım şimdiden hahaha

Coğrafya bilgimin geliştiği okulda coğrafya bilgimle en üst kademeye çıktığım oyundur hala ara ara oynarım ama multiplayer'ı hiç tavsiye etmem kanser olursunuz hem oyunculardan hem de yöneticilerden dolayı...
-
@mikael, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
DV2023’e başvurdum. Twitter’da onlarca göçmen karşıtı paylaşımım var. Aynısını umarım USA’da bana yapmazlar
Metroda otobüste sokakta kadınları gizli gizli videoya almazsan yada kamyon kasasında gizlice ülkeye girmezsen yapmazlar merak etme.
-
su an ulkede yasanan gocmen karsitligi ya da irkcilik degil. gelenlerin hic bir sekilde topluma uyum saglamamasi ve toplum kurallarini hice sayip adeta bir hayvan surusu gibi davranmasi. sosyal hayatin ve kulturun gunden gune araplasmasi ve maalesef bunun giderek normallesmesi. yetmezmis gibi turk insanindan esirgenen her turlu imkanin fazla fazla saglanmasi. ben de dahil bir cok insanin bu duruma karsi oldugunu dusunuyorum.
on yildir burada yasayip tek kelime turkce konusmamalari, hala entariyle gezmeleri, ne trafikte ne sosyal hayatta hic bir kurala uymamalari, isledikleri suclarin cezasiz kalmasi, yaptiklari kotuluklerin yanlarina kar kalmasi hatta odullendirilmesi beni de cok kizdiriyor ve ben de ulkemde boyle insanlar gormek istemiyorum.
insan nereye goc ederse etsin gittigi yere adapte olmali, uyum saglamali. bu sehir de olsa ulke de olsa ayni. bazen bizim insanimizin almanya da yasadigi sorunlar geliyor aklima. tek kelime almanca ogrenmeyen, kendi gettolarinda yasayan, kendi giyim kusamindan adetlerinden vazgecmeyen, cocuk yardimi vb. sosyal haklar sayesinde calismadan yasayan insanlari goren almanlar da su an bizim dusunduklerimizi dusunmus olmali. bu gune kadar goc edip gittigi yere adapte olan ve sorun yasayan istenmeyen ilan edilen birini duymadim. -
@CEKU Mevcut durumu çok güzel özetlemişsin.

-
@allik Multiplayer sarmadı hiç oynamadım desem yeridir.

-
Tüm forum ailesine hayırlı hafta sonları dilerim yavaş yavaş günleri sayarken gerçekten artık çok az gün kaldı umarım hepimizin mutlu olacağı hepimizin hayallerine kavuşacağı günler diliyorum
-
@ayvalik10 isviçre çakısı gibisiniz, maşallah

-
@hdemircanusa hayırlısı ile
herkese iyi hata sonları dilerim dostlar. -
@adgercu günaydın her aile bireyi birbirine yardımcı olmak zorunda ki her sorun büyümeden ortadan kalksın.
-
Bu çekilişin işleyişinin detayını bilen var mı? Mesela; 7 mayıs'ta açıklanacak. Tüm CN sayıları yılbaşı gecesi gibi 6 mayıs'ta mı çekilecek? Yada 1 ay önceden çekildi de hepsi hazır mı?
-
@Utopya forumda KCC çalışan kimse yada eşi - dostu akrabası olmadığı için bu sorunun cevabı kimse bilmiyor.
-
el emeği işlerinden kazanacağın paranın haddi hesabı yok 2 saat 500 dolar temiz para ne dersiniz
-
Günler azaldıkça heyecanım da korkularım da zirve yaptı yahu.
Heyecandan kalbim ağzımdan çıkacak gibi adeta. Dakikalar saat uzunluğunda desem yeridir.
Korkular da aynı ölçüde artmaya başladı. Evde kızıma bakarken iç dünyamdan '' kızım belki de 1 ay içerisinde hayatımızı tümden değiştireceğimiz o an gelecek '' diye geçiriyorum. Ama çok küçük henüz 2,5 yaşında. Biraz daha büyük ve anlayacak olsa , oturup anlatasım var çok ama anlamaz

Anlayabilse, oturup rahat rahat bu kadar zorluğu, bu yaştan sonra sıfırdan, hatta eksiden başlamayı senin geleceğin için yapıyoruz kızım diye anlatabilmeyi çok isterdim.
Öte yandan da, bizi bu hale getirenlere olan öfkem günden güne büyüyor. Alım gücümüz, yaşama sevincimiz, umutlarımız, hayallerimiz ve daha şuan aklıma gelmeyen bir çok şey o kadar hızlı bir şekilde kayıp gitti ki elden, filmlere konu olur aslında.
neyse dostlar karaladım yine kusura bakmayın , hepinize güzel hafta sonları diliyorum

-
@Hopasej abi çok dertli olduğum konuda yazdın, yazıp yazıp siliyorum. neyse konuyu değiştireyim, ingilizce hazırlıklar nasıl gidiyor?
rosetta stone dil öğrenme programını ücretsiz (yasal bir şekilde) kullanmak ister misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum