K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Bu ileti silindi! -
Ben açıkcası kendi case numaramın sonuna rakamlar ekleyip, çıkarıp o gün kaç tane başvuru kabul edilmiş diye baktım. hayli fazla 😁
-
@Merve-0 Merhaba, bizim de basvurumuz 12 mart 2021 di ve hala bekliyoruz yarin tam 13 ay olacak henuz noa 2 yi alamadik:( ayni ayin dosyalarina ayni surelerde donus olmuyor sanirim martta basvurup mulakatini tamamlayan var ama bize donus olmadi...
-
@pin Mart dosyasına dönüş alamadınız mı hala :( umarım en kısa zamanda dönüş alırsınız🙏🏻
o zaman bizim zamanımız var Mart ayına hala dönüş yoksa Temmuz ayı benimki beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok -
@pin Nişanlınız uscis ofisini arasın 13 ay dolduysa eğer. Dosyanız ile ilgili durumu izah etsin ve hızlandırma talep etsin, Talebinize olumlu dönüş yapacaklardır 13 ay dolduğu için.
-
Merhaba nişanlım Amerika vatandaşı ve 1 mart 2022 tarihinde k1 vize başvurusu yaptık fakat 1 aydan fazla olmasına rağmen VAC ile başlayan sorgulama numaramızla baktığımızda hala vaka alındı diye bir uyarı alıyoruz buradaki yorumlara baktığımda 1 ay içerisinde noa1 diye bir şey yapılmış diğer arkadaşlarda fakat bende sadece vaka alındı diyor neredeyse 1 buçuk aydır
-
@myurt tamam işte zaten böyle olacak. Noa1 dediğimiz olay Kagıt gelecek eve Amerikan eşinin evine. Oda yakında gelir kağıtlar genelde geç ulaşıyor wac ile baktığında oradaki yazan tarih neyse o senin tarihin onu baz alacaksın geri sayım için hayırlı olsun
-
@emirgenco teşekkür ederim bilgiler için çok sağolun
Gelecek olan kağıtlar hakkında bilgi verebilir misin noa1 ile ilgili bilgiye nereden ulaşabilirim -
@emirgenco bu arada noa1 belgemiz bize ulaşmış çok özür dilerim eğer düşündüğüm belgeyse üzerinde wac numarası yazıyor ve davanın alındığını söylüyor ve yaklaşık 20 gün önce gelmiş bu belge
-
@myurt Bu başlığı ilk sayfadan itibaren okursaniz istediğiniz bilgilere ulaşırsınız.
-
Arkadaşlar merhaba, Green Card'a başvurmuş olmak k1 sürecini etkiler mi?
-
Merak ediyorum da sistem bu kadar yavaş ise neden change.orgda bir oylama açıp sesimizi duyurmuyoruz daha da hızlı olmaları için.
-
@samsa yapıldı hocam , hatta uscis in başındaki kadın ile webinar yapıldı ona söylendi bu şikayetlerin hepsi , kendisi yeni personel alıcaz vs vs. şeyler söyledi. Çokta yavaş değilmiş onlara göre :))
-
Son durumum bu arkadaşlar sanırım 6yada 7 ay sonra NOA2 kısmına geleceğim bilgi veren ve ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
K-1
129F gönderimi :01/03/2022 ✅
NOA1 onay : 08/03/20222 ✅
NOA2 onay : gg/aa/yyyy
Vize mülakatı : gg/aa/yyyy
Vize onay : gg/aa/yyyy
Usa’ya giriş : gg/aa/yyyy
Evlilik : gg/aa/yyyy
G.card başvuru: gg/aa/yyyy
G.Card mülakat:gg/aa/yyyy
G.Card Onay: gg/aa/yyyy -
@myurt şu anki bekleme süresiyle minumum 10 ay maksimum 13 ayı gözden çıkarınız hocam. 6-7 ay şu an hayalden öteye gitmeyecektir. Aşağıda ki bıraktığım linkten sizde bakabilirsiniz.
-
@ob16222 şimdi baktım hocam benim dosyam texas ta ve 4 ila 7 ay yazıyor
-
@findiklahmacun Biz 2 Nisanda (2021) başvurmuştuk evet NOA2 13 Mart 2022 de onaylandı. Ama ondan sonra 1 ayı geçti NVC alndı bile yok ortada ki bir de onaylanacak! Ben anlamıyorum bu dosya nerde USCIS den çıkıp NVC ye ulaşmadıysa nerde hava da mı karada mı. Tamam artık sonuna yaklaşıyoruz derken bile tahammül sınırları zorlanan bir belirsizlik var. Allah herkese sabır versin arkadaşlar...
-
@benimkedimcaz Hayır
-
@myurt hocam bütün dosyalar california da işleniyor. I-129F. Teksas da işlenen k-1 vizesi yok. Dosya sadece texas a gönderiliyor oradan california ya transfer ediliyor. Vize türlerine iyi bakın hocam. keşke 4-7 ay olsa dediğiniz gibi. Ben çoktan gitmiştim :)))))
-
ABD vatandaşı ile türkiyede evlilik yaparak mı daha erken gidilir ?Yoksa nişanlı vizesiyle mi daha hızlı gidilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum