Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
-
@uzaysan Süper! Paylaşımlarında inanılmaz yararlı hepsini kayıt ettim, soranlara paylasacagım. Teşekkürler zaman ayırdığın için, hepsi altın değerinde bilgiler.
-
@uzaysan tebrikler. Cok buyuk bir is basarmissiniz, bundan sonraki kariyerinizde de basarilar.
-
@nicely, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@uzaysan Süper! Paylaşımlarında inanılmaz yararlı hepsini kayıt ettim, soranlara paylasacagım. Teşekkürler zaman ayırdığın için, hepsi altın değerinde bilgiler.
@Murat-Yılmaz, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@uzaysan tebrikler. Cok buyuk bir is basarmissiniz, bundan sonraki kariyerinizde de basarilar.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
-
@uzaysan Hocam Tebrikler, bundan sonraki sürecinde istediğiniz gibi olması dileğiyle.
-
@melcem, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@uzaysan Hocam Tebrikler, bundan sonraki sürecinde istediğiniz gibi olması dileğiyle.
Teşekkürler.
-
@uzaysan Tebrik ederim, güzel iş başarmışsınız. Yazdıysanız kusura bakmayın göremedim, kaç senelik tecrübeniz vardı ve mülakatlara hazırlanmak için ne kadar vakit harcadınız? Bir de teklif pazarlığı imkanınız yok muydu? Yoksa teklif pazarlığa kapalı mıydı?
-
@haleluja, içinde söyledi: Amerika'da Yazılım Geliştiricisi Olarak İş Aramak ve Yapılabilecek Hazırlıklar
@uzaysan Tebrik ederim, güzel iş başarmışsınız. Yazdıysanız kusura bakmayın göremedim, kaç senelik tecrübeniz vardı ve mülakatlara hazırlanmak için ne kadar vakit harcadınız? Bir de teklif pazarlığı imkanınız yok muydu? Yoksa teklif pazarlığa kapalı mıydı?
Teşekkür ederim. Tecrübe olarak üniversiteden mezun olduktan sonra 4 ay tecrübem var. Ama üniversite okurken kendi startup şirketimi kurmuştum ben. Part time olarak bir buçuk sene de ona uğraştım. Full time diyemiyorum çünkü okuduğum bölüm alakasız olduğu için günün diğer yarısında da ders çalışmam gerekiyordu. Okurken yaptığım bir şey olduğu için onu tecrübeden saydılar mı bilmiyorum ama mülakatlarda da genelde onun üzerinden konuştuk. Pazarlık için bir counter offer elimde yoktu maalesef. O yüzden kabul ettim bana teklif edileni. Hazırlanma kısmında tam rakam veremem. Algoritma sorularına falan vaktim oldukça çok da üstüne düşmeden bakıyordum geçen seneden beridir. Ama şunu söyleyebilirim. Başvurudan sonuca kadar süreç 3 ay sürdü ve bu üç ay boyunca sürekli çalıştım.
-
-
Paylasim icin tesekkurler! Mert Susur faydali bilgiler vermis. 👍
-
@MySea Rica ederim. Umarım birilerine faydası dokunur.
-
geleceğin en ciddi yazılımlarından biri olacak denilen python ücretsiz eğitimleri başlıyor.
-
New York merkezli bir start-up ile görüşüyorum. HR görüşmesi sonrası kolay bir teknik mülakattan sonra HR ile kariyer hedeflerim, maaş/yan hak isteklerim ve çalışma ortamı hakkında daha detaylı bir görüşme yapacağım. Teklif görüşmesi mi olacak anlamadım ama konuyla ilgili deneyimleri, tavsiyesi olan varsa okumak isterim.
-
@haleluja Selamlar, mülakata girdiniz mi? Girdiyseniz umarım okumlu geçmiştir, girmedyseniz genel olaeak sizin tecrübenizde biretlerin aldığı maaş ve benefitlere bakın.Şirket hakkında bilgi edinin.lnrernetten soft skill sorularına bakarsanız da genel bir fikriniz olur.
-
@aliarmgn Selamlar, evet girdim. Teklif aldım kabul ettim. O görüşmeden sonra bir iki görüşme daha yaptık, istediğim maaşı revize ederek söyledim, biraz pazarlık oldu ama anlaştık. Diğer hafta iş başı olacak. Süreçle ilgili detayları müsait zamanda paylaşacağım.
-
@haleluja Tebrikler ve basarilar...👍
-
@MySea Teşekkürler
-
Yalnizca programlama dili kaynaklari icin Ingilizce reading yetenegini gelistiriyorum, dogru mu yapiyorum?
-
@celica Speaking ve listening olmadan mülakat geçmeniz biraz zor olur. Bence doğru yapmıyorsunuz. Writing halledilir bir şekilde yine bence.
-
@haleluja Tebrikler ve basarilar. Umarim hersey istediginiz gibi ilerler.
-
@aliarmgn Teşekkür ederim. Umarım herkes bir yerlerden başlama fırsatını yakalar. Sonra gerisi gelir zaten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum