[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Duygu-0 ben de sizin gibi ekleyemedim. @gucarslan beni eklemişti. İsminizin imzaya taşımamışsınız. Profilinize gidin, sağ taraf da mavi kısa yol sekmesine tıklayın, düzenle seçeneğine gidin, oradan düzenleye bilirsiniz. örneğin benim imzam
Dosya Numarasi: 2020EU0005XXX
DS-260 Gonderimi: 24/06/2021
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy
ayrıca telegram grubuna dahil olursanız. oradan da gelişmeleri takip edebilirsiniz. -
@gucarslan e devletten gerekli belgelerin pdf çıktıları alıp gonderdikten sonra kcc den aldığım son mail bu 12.10.2021 tarihli.
Durumumu sorgulatmam için mail atmam gerekir mi ?Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed.
All DV 2022 interviews must be concluded by September 30, 2022. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via the email address listed on your DS-260 to check dvprogram.state.gov for details.
If your case becomes current and you have not received notification to check dvprogram.state.gov, you may contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and that you are ready to be scheduled for an interview. This notice does not necessarily confirm that all your documents have been received or are acceptable.
This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.
Important Notice on Missing Documents: You will need to bring all necessary documents to your interview, especially if you have not already provided them to KCC. You do still have time to provide documents to KCC, or an explanation of why a document is not available. As a general rule, any document that is listed as �available� on the country-specific guidelines must be reviewed by a consular officer during your interview. Failure to obtain all required documents will delay your case. If you claimed any of the exemptions to the passport requirement when you submitted your initial entry you must provide documentation or a statement supporting your claim to an exemption.
-
@Rhyme-Azfendak Anladığım kadarıyla işlenen dosyalar içerisinden cn sırasına göre randevular geliyor. sizin gibi mayıs ayı içerisinde ds260 submit edenlerden sizden yüksek cn'ye sahip olup mülakat alan yok. Bu durum mülakatların rastgele dağıtılmadığını gösteriyor. Şimdi tek beklememiz gereken önümüzdeki süreçte Ankara'nın bol bol mülakat dağıtıp bütün arkadaşlarımızın hayallerine kavuştuğunu görmek.
-
Bu ileti silindi! -
Ben işlenen cn'lerden ziyade işlenen ayları merak ediyorum. en son haziran 3'ünde gönderilen cn'lere mülakat geldi. Yani hem cn'si yüksek hem ds260'ını geç submit etmiş dosyası işlenmiş arkadaşımız var mı? 3 hazirana kadar mülakat dağıtmak, kcc'nin mi yoksa Ankara konsolosluğunun mu insiyatifi? kcc dünya genelinde dosyaları işledikleri için haziran,temmuz,ağustos gibi ds260 ı geç submit edenlerin dosyaları yurtdışından mülakat verdiklerini öğrenirsek kcc'nin dosyaları işlemiş olup olmadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum.
-
@ozgebayram4 Şimdilik ds260 submitini mayıs ayında gönderen cn 15700 altı dosyalar mülakatlarını aldılar. yani şimdilik mailin gelmesini bekleceksiniz. https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=NIV adresinden case number kısmıdaki eu ile numaranız arasındaki sıfırları silerek durumunuzu kontrol edebilirsiniz. ayrıca İsminizin imzaya taşımamışsınız. Profilinize gidin, sağ taraf da mavi kısa yol sekmesine tıklayın, düzenle seçeneğine gidin, oradan imza düzenleyebilirsiniz. örneğin benim imzam
Dosya Numarasi: 2020EU0005XXX
DS-260 Gonderimi: 24/06/2021
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy -
@Ismail-Peynirci ilginize tesekkur ederim. fakat bahsettiginiz websitesinden soylediginiz sekilde cn mi girdigimde Invalid Immigrant Visa Case Number. diyor
-
@gucarslan merhaba üstad,size bir akıl danışmak istiyorum.
benim dosya numaram 5xxx, ds260'ı haziranda gönderdik,iki hafta önce kcc'ye mülakat durumu için mail attım,cevap olarak ''Your case number is now current for interview processing'' ile başlayan mail geldi ama hala daha mülakat alamadık ve süre azaldıkça kaygılarım artıyor,çünkü yıllar sonra gelen bu şansı kaybedeceğim diye endişe ediyorum.bizim ailecek Bulgaristan vatandaşlığımız var.iki sorum olacak.
1-dosyamı Sofya konsolosluğuna taşımamı tavsiye eder misiniz yani siz olsanız taşır mıydınız?
2-kcc biz bu saatten sonra ds 260'ı açamayız yazmış mailde,bu aşamada dosya taşıma işi nasıl yapılıyor.önce Sofya konsolosluğuna mı mail atacağım yoksa Ankara'ya mı?diyelim ki Sofya tamam dosyanı taşıdım dedi bundan sonra ne oluyor yine beklemeye devam mı ediyoruz yoksa aynı gün mülakat mı veriyor? -
Kesinlikle dosyanızı bulgaristana taşımanızı öneririm.
Bakın avatar isimli arkadaşın CN si 20000 di.
Evet yirmi bin.Mülakat yeri de Makedonya.
Martın 7 sinde mülakat aldı ve 2 gün sonra da mülakata girmiş olacak.
Bunun gibi çok örnek var.
Benim böyle dosya taşıma şansım olsa 1 dk bile düşünmezdim.
Ankara mülakat konusunda çok çok zayıf .
Örneğin benim dosyam Ankara dışında olsaydı şuan çoktan vizemi almıştım.
-
@Megatron cevabınız için teşekkürler.ben ds 260'ı Haziran ayında doldurdum,acaba Bulgaristan'da ds 260 sırasına göre mi mülakat veriyordur?
-
@ozgebayram4 neden Invalid Immigrant Visa Case Number yazdığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa cevap yazsın.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Megatron cevabınız için teşekkürler.ben ds 260'ı Haziran ayında doldurdum,acaba Bulgaristan'da ds 260 sırasına göre mi mülakat veriyordur?
Onu bilmiyorum ama Ankaradan daha iyi olduğu kesindir.
Böyle bir fırsatınız varken ileride büyük pişmanlık yaşamayın diye söylüyorum.
-
@Megatron @samet-tr avatar isimli arkadaşın ds260 submit tarihi 11.05.2021 üsküpten mülakata girmiş. samet bey siz zaten mayıs ayında ds260'ınızı doldursaydınız cn numaranız küçük olduğu için mülakat alacaktınız. Bence sizin için önemli olan soru sofya konsolosluğunda 24.06.2021 tarihinde ds260'ını submit eden cn5000 civarında mülakatın verilip verilmediğini öğrenmeniz. Benim nacizane tavsiyem kararınızı buna göre vermelisiniz. Çünkü kcc, haziran ayındakids260 submitli dosyaların işlenmesini bitirdiği anda siz öncelikli olacaksınız. Tabi bu benim kişisel düşüncem. Yanılıyor olabilirim. mustafa hakkı karahan isimli arkadaş cn12000lerde ds 260'ını 04.10.2021 tarihinde doldurmasına rağmen napoliden mülakat alabilmiş. sofyadan da böyle geç tarihli ds260 submitine rağmen randevu alabilen örnekler var mı bakın.
-
@Rhyme-Azfendak yazın elbette, beklemeniz hata.
-
@ozgebayram4 lütfen önce DV sürecinizi imzanıza taşıyın, daha sonra sorunun nerede olduğunu bulalım.
-
@samet-tr merhaba.
sofya'daki mülakatları ve sofya konsolosluğu'nun performansını kontrol ettiyseniz karar sizin, bunun için "ben olsaydım" demem doğru olmaz.ikinci sorunuz için de izlemeniz gereken yolu bu iletide detaylıca anlattım. dosyanız onaylı olduğu için şuan bütün süreci sofya konsolosluğu ile yürütmeniz gerek, kcc dosyanızla ilgili hiçbir işlem yapamaz.
ama unutmayın ki, sofya'ya taşıdığınızda da gidip orada ikamet etmeniz + sağlık raporunu da orada yapmanız gerekecek.
mülakattan 1 hafta önce gidip mülakata girmeniz riskli, bunu unutmayın.bol şans..
-
@gucarslan mail içeriği hakkında yardımcı olabilir misiniz benzer durumda olan varsa en azından tek bir iletide toplayabilsek forumda farkli yerlerde mailler var bu durumda olupta mail atan var mi denk gelmedim.
-
@Rhyme-Azfendak @gucarslan
Bu başlık altında mailler hakkın da bilgi vermissiniz ama mail içeriği hakkında örnek sunulmamis.yada ben bulamadım. bağlantı metni
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum