Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bazen forumdaki yorumları okurken veya cevap verirken böyle hissediyorum. 🙃

    He is a real idiot 🤣🤣


  • @ibrahimasar Hocam gecmis olsun! Acil sifalar dilerim..


  • @ibrahimasar çok geçmiş olsun İbrahim bey, Acil şifalar diliyorum 🙏🏻


  • @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ibrahimasar turist vize mülakatımız var işte ona gün sayıyorum, pasaportlar gelsin hemen gitmezsem namerdim

    İnşallah, hayırlısı. Resim de nereye gitmiş hiç bilmiyorum. Vardı... Uğraşmadım sonra da. Saldım az.. Anne Corona dan yoğun bakımda. Ben bi Bodrum bi İstanbul gidip geliyorum. Kafam yerinde değil..

    Geçmiş olsun İbrahim bey. Rabbim acil şifalar versin


  • @sa9a hepsini bi kenera biraktim,check up ?
    Umarim adiniza yapilmis bir basvuru mevcuttur.

  • ⭐⭐

    @sa9a, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhabalar, ben Atlantik Danışmanlık aracılığıyla başvurdum fakat daha önce araştırma yapmadığım için 1. ve 2. görüşmelerimizde görüşme sonunda ödeme yaptım; ilki başvuru için 299₺, diğeri ise gelecek 3 yıl için geçerli 945+945 VIP Danışmanlık ve Check-up hizmet bedelleri içindi. Şimdi sorum şu; bu şirket güvenilir midir ve ileride daha ne gibi hizmetler için ödeme yapmam gerekecek? Konuya baya fransızım ve yaşım da genç, yön gösterecek birilerine ihtiyacım var. Teşekkürler.

    Keske başvurmadan önce bir araştırsaydınız.. yazık olmus o paraya.
    Check-up hizmeti nedir onu anlayamadım kazanip kazanmadigina mi bakacak?
    Umarım ortada bir başvuru vardır yoksa 1 seneniz yanmıs olacak.

  • Yasaklı

    @MySea, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Bazen forumdaki yorumları okurken veya cevap verirken böyle hissediyorum. 🙃

    He is a real idiot 🤣🤣

    😂😂😂

  • ⭐⭐

    @sa9a, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba dostlar, 22 yaşındayım ve 1 hafta önce Atlantik Danışmanlık aracılığıyla GreenCard başvurusu yaptım fakat hiç bilgim yoktu ve sadece bilgi almak için form doldurmuştum. Sonrasında ödemenin görüşme sonunda alındığını ve ödeme yapmazsam şansımın yanacağını vs. söyledi. Ben de 299 lira başvuru ücretini ödedim. Sonrasında pasaport başvurusu yaptım -henüz gelmedi-, benden fotoğraf örneği istedi ve en son dün de VIP Danışmanlık ve Check Up hizmeti için toplam 1890 lira istendi ve ilk seferde olduğu gibi ödemenin yapılmaması durumunda şansımın yanacağını bildirince borca girip ödemek zorunda kaldım. Benim merak ettiğim birkaç konu var; danışmanlıkları güvenilir mi ve son ödemeden sonra sorduğumda mülakatlara kadar bir ücret talep edilmeyeceği söylendi, bu doğru mu? Cevap veren herkese teşekkürler.

    Bu danışmanlık firmasi da kimmiş ya? herkes parasını kaptırıyor.
    Danışmanlık ayağına sizi kandırıyorlar inanmayın şu tarz insanlara, bir seyi çok istiyorsanız ilk önce araştırıp hareket edin körü körüne hareket etmeyin.
    Ayrica Check up hizmeti nedir


  • @sa9a selamlar abicim öncelikle adına üzüldüm. Greencard başvurusu resmi sitesi üzerinden her yıl EKİM ayında başlayıp -KASIM ayının başında son bulur. 1 hafta önce başvuru yaptım demişsiniz aslında yapılmadı. Gelecek Ekim için firmaya ön başvuru yapmışsın. Gerçek başvuru yapılırsa gelecek yıl mayısta açıklanacak sonucun. Firma ile tekrar görüşerek başvurudan vazgeçtiğini bahanelerin ile bildirip para iadesi talep etmelisin. Alabilirsen ne ala. Ücretsiz olarak gelecek yıl kendinde başvuruda bulunabilirsin. Araştırman yeterli. Bu yazdığın bilgi için biraz geç olmuş ama ders oluyor hepimize yaşadıklarımız. Araştırmadan işlem yapmamalısın 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rüştü-Gürbüz 3 yıl boyunca onlar yapacak eğer pasaport 1 yıllık ise ozaman yeni pasaport vermezsin 10 yıllık ise kaderin onlarda sen başvuru yapamazsın 2 tane olur


  • @ayvalik10 haklısın abi 😃


  • @ayvalik10 pasaport başvurusu yaptım hala gelmedi demiş arkadaş. Pasaport bilgilerini vermedi haliyle. Bu bilgiden yola çıkarak söylemiştim. Tabi başvuruların pasaport ile devam etme durumu da var 🙂


  • Herkese Gunaydinlar.. Guzel bir pazar gunu dilerim forum aileme. Safak Istanbul

  • ⭐⭐

    Bugün günlerden Wyoming. 👀

    "The Equality State" olarak bilinen Wyoming, kadınlara oy hakkı tanıyan ilk eyalet olmasıyla biliniyor.

    Gelir vergisinin olmadığı eyalette, satış vergisi de % 4 ile en düşük eyaletlerden. 💰

    4cb539eba807fba512f1269b55ee11a6.jpg

  • ⭐⭐

    Herkese hayırlı sabahlar. Merak ediyorum başvuran herkesin hayali ya da planları ömür boyu Amerika'ya mı yerleşmek yoksa 5 yılın sonunda kartı alıp Türkiye'ye geri dönmek mi? Mesela 5 yılın sonunda kartı alıp Türkiye'ye dönüp, Amerika'ya sezonluk olarak gidip çalışıp tekrar Türkiye'ye dönmek de mantıklı değil mi? Bu tarz yapanlar var mı acaba forumda?


  • @hadi-BE teşekkür ederim


  • Herkese merhabalar. Açıklanmaya henüz bir ay var ama kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum.
    Ben henüz covid aşısı olmadım. Eğer kartı kazanırsam, covid aşısı zorunluluğu var mı? Yoksa girmeden önce 72 saat PCR testi yeterli oluyor mu?
    Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
    Umarım çok isteyen herkese çıkar. : ))


  • @Atlantis00 5 yılın veya 10 yılın sonunda süreç o zamanki duruma göre işleyecektir. Belli bir birikimle Türkiye'ye dönülüp iş de kurulabilir, ömür boyu orda da kalınabilir. Senin dediğin gibi de olabilir. Herkesin mevcut durumuna göre değişir herhalde.


  • merhabalar uzun süredir takip etmiyorum da bu 80 bin kişi olayı hala yasa olarak bekliyor mu yoksa tamamen iptal oldu mu?

  • ⭐⭐

    @Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Herkese hayırlı sabahlar. Merak ediyorum başvuran herkesin hayali ya da planları ömür boyu Amerika'ya mı yerleşmek yoksa 5 yılın sonunda kartı alıp Türkiye'ye geri dönmek mi? Mesela 5 yılın sonunda kartı alıp Türkiye'ye dönüp, Amerika'ya sezonluk olarak gidip çalışıp tekrar Türkiye'ye dönmek de mantıklı değil mi? Bu tarz yapanlar var mı acaba forumda?

    Bu şekilde yaparsanız kartınızı kaybetme riskiniz var. Aldığınız oturum izni Permanent residence yani kalıcı oturum. Kalıcı olmaz da 6 ay orada 6 ay burada gibi sürekli giriş çıkış yaparsanız havalanındaki memurun "sen hayırdır" sorusuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum