Amerika'da Tır Şoförlüğü?
-
@ayvalik10 inşallah öyledir :)
-
https://www.youtube.com/channel/UCpQezbdtfj1SS2MN2KypsNw bu çocuk yuksek lisanslı bir tır şoförü.tır sürücü okulu kurmakta.Dinlemenizde fayda var
-
@clourpoint bu çocuk aylık $20000 yaptığını söyledi ama nasıl olduğunu söylemedi. Ve herkesi heveslendirdi. Diğer tır sahipleri çocuğun doğruyu söylemediğini illegal olarak Çift takograf kullanarak yaptığını söylüyorlar başka türlü imkansız.
-
@israfil Kardesim onun yasi daha genc .o belki 20k kazanabilir.sen 19k kazan ben rahat bir hayat icin 5-6k ye raziyim.onun cesitli zamanlarda cekilmis videolari var.dediklerine takilma fazla.bir cok tir surucusu youtube da video cekiyor.digerlrrinide izleyebilirsin.Yanlis hatirlamiyorsam tir soforlerinin sabit bir maasi ve mil basina yaklasik 50 cent pirim gibi aliyorlar.tabi sirketle olan anlasmanda bu konuda onemli.bazi sirketler cdl kurs ucretini odeyeyim sen bizimle calis fakat mil basina dusuk bir rakam soyledikleri de oluyormus.onemli olan gc cikmasi gerisi kolay.hallederiz.cift digital kart benimde aklima geliyor.ama cezasi buyuk yakalanirsan sakat.birde oyle kartini kim verecek.ben sahsen vermem.
-
Mehmet Uzun un çift takoyla ilgili söylediklerini dinleyin. Yakalanırsan işin biter demeye getiriyor. Kısa zaman çok para kazanmaktansa, kafanda yakalanma korkusu olmadan geliri uzun vadeye yaymak bana göre daha mantıklı.
-
@adgercu vallahi helal olsun nerde salak sacma cikarcilik haram orda bizimkiler .. adi sani fark etmez her ne sekilde haksiz kazanc saglaniyor ve hakka giriliyorsa orda ki her kimse bu ahmet olur coni olur benim gozumde hicbir sayginligi yoktur…
-
@gokhanbagatur Aynen öyle, kurallara uyan daha az çalışıyor. Uymayan başkasının gideceği yerede gidiyor. Diğerinin hakkına giriyor. Yanlış işler yapılıyor malesef.
-
-
-
-
@TMG Şimdi hangi videolar olduğunu bulamam ama birkaç videoda laf arasında schneider hakkında konuştuklarını hatırlıyorum. Şirketin az para verdiği bu yüzdende tecrübesiz şöförlerin daha çok çalıştığı. Bu şöförlerinde acemiliklerinin yolda farkedildiği gibi şeylerden bahsediliyordu. sanırım çaylak tırcı ydı anlatan. Doğrudur yanlıştır bilemem, edindiğim izlenim buydu.
-
-
@TMG can harmanşah okul açıyordu.konaklama imkanıda olacağını söylüyordu canntravell instagram adresinden konuşabilirsiniz
-
@israfil ayda demedi.ilk aldığı Çek 40 günlük 20bin dolardı.30bin mil yapmış.günlük 750 mil yapıyor.günde 11 saat kullanabildiğini düşününce normal gibi
-
@enemy Hiz ve kullanim sureleri üzerinde kullanmış.takometre ile oynanmış olabilir.Bazi eyaletlerde hiz siniri düşük tutuluyor.30 mil hiz siniri olan eyaletler var.Tek şoför günlük 750 mil kullanamaz.iki surucu olabilir.
-
@clourpoint tako ile oynamanın nelere mal olabileceğini kurs açacak biri biliyor olmalı. bi videosunda kullanım saatlerine uymayıp kaza yapan birinin karşı taraf suçlu olsa bile hapse girdiğini anlatıyordu.
-
-
@TMG, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
@enemy, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
@TMG can harmanşah okul açıyordu.konaklama imkanıda olacağını söylüyordu canntravell instagram adresinden konuşabilirsiniz
Sagol kardesim benim ihtiyacim yok.
Öyle deme lazım olur.
Can dan öğrenecek çok şeyin var. 😂 -
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
@enemy, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
Sagol kardesim benim ihtiyacim yok.
Öyle deme lazım olur.
Can dan öğrenecek çok şeyin var. 😂Bana olmaz. Mesela ne ogrenecegim?
Çok para kazanmayı. Sen kazanamıyorsun. 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum