Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Tır Şoförlüğü?


Benzer Başlıklar

  • Amerika'da kombi tesisatı yapmak.

    İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    196 Bakış
    K
    Merhaba arkadaşlar bir sorum var. Türkiye'de kombi tesisatı ile uğraşan bir usta Amerika'da rahatça iş bulabilir mi? Kendi işini yapabilir mi? Kombi işi oralarda nasıl ilerliyor ev ısıtmaları nasıl oluyor? Kısaca Türkiye'den kombi ustası olarak çıksam gelsem geçinebilir miyim? Türkiye'de iyi kazandırır, ben Amerika kısmını merak ediyorum.
  • 0 Oy
    1 İleti
    154 Bakış
    bkorkulugu75B
    Şuan 18 yaşından küçüğüm Amerika'da kalıcı olarak yaşamam ve okumam için hangi vize türünü seçmem gerekir?
  • Amerika'da tasarımcı olmak...

    İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    174 Bakış
    H
    Herkese merhaba bu sitedeyeniyim. Amerika ile ilgili sormak istediğim çok şey var. Şimdilik aklıma gelenleri sıra ile sormak istiyorum: 1- 2 üniversite diplomam var. Hem matematikçiyim hem de yat tasarımcısıyım. Diplomalarımın orada geçerli olması için nasıl bir yol izlemme gerekir. Girmem gereken sınavlar, denklik için dersler nelerdir? 2- Sizce matematikden mi ilerlemek daha mantıklı olur yoksa yat sektöründen mi?
  • Amerika'da Meslek Bazinda Ortalama Maaslar

    Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    22
    6 Oy
    22 İleti
    12k Bakış
    MySeaM
    @Hakanx Entry level fire fighter maaslari ortalama yillik $50k civarlarinda basliyor. Deneyimli olanlar tabii ki daha da artiyor. Benim yasadigim Delaware icin ortalama yillik maas $67k.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum