FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
Merhaba arkadaşlar, bende bir şey sormak istiyorum. Bu süreçte Amerika'daki göçmenlik avukatlarıyla görüşüp durumunda etkisi olan var mı? Ya da böyle bir case duydunuz mu?
-
@the-pencere Aslında National Visa Centerı (NVC) arayıp bilgi alınabilir. Ama çok uzun süre telefonda bekletiyorlar. Bazen 50-60 dakika telefonda bekletebiliyorlar. Bu yüzden Türkiye'den aramak çok masraflı....
-
Anladım. Bu süreçte proaktif olunması tavsiye ediliyor. Şu adreste bu konuda bayağı bilgilendirme yapılmış: https://visarefusal.com/221g/overview/
-
@the-pencere Bu avukatlar en fazla NVC, Department of State ve USCIS gibi kurumlarla iletişime geçiyor ve durumu soruyor, müdahale edemiyorlar bence. Kritik aylar 2-6-12-24. ..6 ayı geçtikten sonra artık avukat tutmak bence düşünülebilir.
-
Bugünlerde sonucu veya güncellemesi gelen oldu mu?
-
Herkese selam 16 kasım 2021 tarihinde K1 vizesi için konsoloslukla görüşme gerçekleştirdim İdari işleme kaldığımı söyleyerek pasaportumu ve Amerikadaki yaşantınızda rehberiniz olacak denilerek bir el kitapçığı verildi herhangi renk de kağıt verilmedi bu normal mi ?
-
Merhaba Arkadaslar , bir sorum olacakti bilginize ihtiyacim var .Subat 18 de gocmenlik mulakatina girdim bana bir hafta dosyanizi inceleyip ona gore visa nizi onayliyacagiz dediler , pasaportumu bana vermediler hethangi bir evrak da vermedile mailde atilmadi bugun case im update olmus fakat refused halen bu durumda yapmamiz gereken birsey varmi bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi ? Simdiden tesekkur ederim
-
@nazli Pasaportunuzu size geri vermediklerinden dolayı 2 haftada vizeniz basılıp, gönderilir. Pasaportun geri verilmemesi iyi bir işaret, hızlı bir şekilde sonuçlanacağını gösterir...
-
@hakankar Bazen kağıt vermiyorlar. Yeşil kağıt en hızlı, sarı kağıt biraz vakit alıyor ama mavi kağıtta sonuç çok geç geliyor. Sürekli emaillerinizi kontrol edin. Genelde sonuçlanma süresi 2-6-12-24 aylık periyotlardadır. Genelde 2 ayda çoğu idari süreç sonuçlanır. Benim sonucun gelmemesi 5. aya yaklaşıyor. Beklemek gerçekten çok zor...
-
@nazli sonuç gelene kadar refused bazen administrative processing görünür. Sonuçlanınca issued yazacak.
-
@SUV2019 umarim sabirla bekliyoruz .Tesekkur ederim zor bir surec .
-
@nazli Bu forumda 24 ayda sonucu alan ve 26 aydır sonucunu bekleyen kişiler bile vardı.
-
Umarim herkes kisa surede olumlu sonuclar aliriz 🙏
-
Genelde yüzde 99 olumlu sonuçlanıyor, idari süreçten olumsuz sonuç alan bu forumda oldu mu?
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Bugün sonucu gelen veya güncelleme alan var mı? -
Malesef ne update oldu nede mail aldik :( sayin SUV2019
-
27 AY SONRA ilk defa güncelleme geldi ilk defa ama durumda hala Refused yazıyor bu normal mi?
-
@SUV2019 evet 25 de güncelleme gelmiş bana 27 aysonra ilk defa güncelleme gördüm genel mi bu güncelleme dosyama sonunda bakmaya karar verdiler mi
-
@Quaresmarda Demekki artık sona doğru geliyor. Zaten 2 seneden fazla sürmesi çok nadir.
-
@Quaresmarda idari işleme kalan bir arkadaşa güncelleme olduktan on gün sonra işlem tamamlanmıştır diye email geldi clearence date olarak guncellemenin geldiği günün yazdığını söyledi pasaportu gönderip işleme alınana kadar hep refused görünmüş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum