FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
Bu idari süreç için beklemekten başka ne yapılabilir?
-
@quaresmarda tekrardan vize başvurusu yapamıyor musunuz ?
-
@muhammet-ali-çayhan İdari işlem bitmeden tekrar vizeye başvurulsa bile tekrar idari işleme almazlar mı?
-
@suv2019 Bu durum hiç tavsiye edilmiyor. Süreç bitene kadar bekleyin deniyor. Hatta farklı bir vize ile başvuru yapmayın deniyor. O durumda daha karışık bir hale geliyormuş işlemler
-
Merhabalar biz 3 kişi 28 ocak günü istanbulda b1/b2 vize görüşmesine girdik ve beyaz kağıt alarak onaylandı olarak ayrıldık. Pazartesi günü ptt ye eşimin pasaportu verildi ve vizesini aldı salı günü elimize geldi pasaport. Benim ve 6 yaşındaki kızımın ap ye girdi. Salı gecesi bir mail geldi 7 maddelik soru içeren eşimle ilgili bilgiler isteyen ( kızımada baba bilgileri isteyen) bu sorular ad soyad iş askerlik seyehat ikamet bilgileri gibi temel bilgiler. Bize pasaportlarımız ve herhangi bir form gelmedi yani. Çarşamba günü hemen tüm belgeri toparlayıp ptt ile konsolosluga gönderdik. Sonrasında ulaştığıyla ilgili bir mailde henüz gelmedi. Ulaştımı diye mail atmalımıyız? Pasaportun bu şekilde geri gelmemesi daha umutlu olmamıza neden olmalımı sizce? Benzer durum yaşayan bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
-
@karya48, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
Merhabalar biz 3 kişi 28 ocak günü istanbulda b1/b2 vize görüşmesine girdik ve beyaz kağıt alarak onaylandı olarak ayrıldık. Pazartesi günü ptt ye eşimin pasaportu verildi ve vizesini aldı salı günü elimize geldi pasaport. Benim ve 6 yaşındaki kızımın ap ye girdi. Salı gecesi bir mail geldi 7 maddelik soru içeren eşimle ilgili bilgiler isteyen ( kızımada baba bilgileri isteyen) bu sorular ad soyad iş askerlik seyehat ikamet bilgileri gibi temel bilgiler. Bize pasaportlarımız ve herhangi bir form gelmedi yani. Çarşamba günü hemen tüm belgeri toparlayıp ptt ile konsolosluga gönderdik. Sonrasında ulaştığıyla ilgili bir mailde henüz gelmedi. Ulaştımı diye mail atmalımıyız? Pasaportun bu şekilde geri gelmemesi daha umutlu olmamıza neden olmalımı sizce? Benzer durum yaşayan bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
İlk mesajım buydu. Bir arkadaş maili yanıtlamadınızmı neden posta ile gönderdiniz diye yazmış aklımız karıştı şimdi yanlışmı yaptık? Konsolosluğu aradığımda o gün napıcağımı sormak için ais ten ek evrak talebini seçip ptt barkodu almamı sağladılar bizde bu nedenle ptt ile gönderdik evrakları. Sadece soruları mail üzerinden yazı olarak mı cevaplamalıydık? Lütfen bilgisi olan yazabilirmi @crazycells @gucarslan
-
@karya48 sen b1/b2 asıl sayfaya bakmadın galiba aşağıdaki linke tıklar mısın orada senin gibi ap kalan bir kişi için @denizci10 yardımcı olmuştu orasını inceler misin. Bu kişi senmişsin şimdi gördüm sen dediği gibi evraklarını göndermedin mi
-
@ayvalik10 yazdım aslında ama ben evrakları posta ile gönderdim yalnız mesajımı gören bir arkadaş maille cevaplamak gerektiği ile ilgili birşey yazmış emin olmak için sordum
-
@karya48 @denizci10 yerden online olarak posta ile gönderdiğin evrakları yükledin mi
-
@ayvalik10 konuyu denizci10 ile görüştük bildiği kadarıyla yardımcı oldu saolsun ama başına gelen bir durum değil oda bilmiyor malesef. Aise girince ek evrak istedi konsolos sekmesi seçimde ptt ye yönlendirdiği için biz evraklrı ptt le gönderdik. Ancak maili yanıtlamak gerektiği işe ilgili yazan biri oldu emin olmaya çalısıyoruz. Ap deneyimi olanlara sormak için bu başlığa yazdım
-
@karya48 AmerikaUzmanı Gökçe hanıma sorun isterseniz.
-
@denizci10 daha önce birlikte çalışmadığımız için bir cevap alamadım kendisinden malesef
-
@karya48 görmemiştir. Yoksa çalışıp çalışmamanızın hiç bir önemi yok Gökçe hanım için
-
Son günlerde idari işlemi sonuçlanan veya güncellenen var mı? -
@suv2019 Beklemeye devam 26. ay oldu bekliyorum hiçbir güncelleme gelmiyor
-
@quaresmarda Elçiliğe durumunuzu sorduğunuzda ne cevap geliyor ?
-
@quaresmarda Rekor şu anda sizde mi?2 sene bekleyen başka kim var forumda ?
-
sanırım tek kaldım daha önce vardı bir arkadaş benden eski ama ona çıkı geçiğimiz ay
-
@suv2019 beklemem gerektiği işlemlerin coronadan uzadığı tarzında otomatik mesajlar gerçekten çok saçma ve sahipsiz bir durum bu işlem
-
En azından dosyaya güncelleme gelse, dosyaya bakıldığını ve dosyanın ilerlediğini anlarız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum