[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bedi̇rhan-fermanoglu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bedi̇rhan-fermanoglu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Green card başvurusu yaptım ds260 formu doldurmak istedim ama case numarası olarak başvuru yaptığım onay numaramı yazdım fakat case numarası hatalı diyo
DV2022 kazananı mısınız?
Öylese öncelikle bilgilerinizi imzanıza taşıyın.
LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw -
DV2022 Türkiye grubu arkadaşlarımız, ankara konsolosluğu için bir video hazırladı.
emekleri ve çabaları için kendilerini tebrik ediyorum.çabanızın karşılığını alacağınıza inancım tam!
https://www.youtube.com/watch?v=GuRGaJNvKlo
ilgili videonun daha fazla kişiye ulaşması için aşağıdaki tweete destek olmanızı rica ediyorum.
-
@gucarslan çok başarılı bir çalışma ve önemli bir adım olmuş bekleyen herkesin sevindirici haberler almasını gönülden istiyorum 🙏🏻 Herkes hayallerine kavuşmayı hak ediyor 🙏🏻
-
@fxu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mahir-tunç Türkiye için bilmiyorum ama şu sayfa da avrupa içindeki sıranızı görebilirsiniz. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY22.html
@mahir-tunç Türkiye içerisindeki tahmini yerinizi aşağıdaki tablodan da görebilirsiniz.
-
@ahmetdacic bu tablo doğru olmaz, çünkü türkiye'deki bütün kazananlar bu listede değil.
bu listenin bir o kadar da dışında, türkiye kazananı var. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan Merhaba. İlgili tabloya kendimi nasıl ekleyebilirim?
-
Süper bir çalışma olmuş. Emeği geçen tüm kaderdaş arkadaşlarımı tebrik ederim. Güzel günler yakın İnşaAllah…
-
Arkadaşlar selamlar herkese... Ben bir şey sormak istiyorum. Mayıs'ta sonuçlar açıklandığında olumlu olduğu takdirde yapmamız gereken ilk şey nedir? DS260 Formu kalkmış diyorlar, gönderilmeyecek diyorlar. Kafam hallaç pamuğuna döndü işin doğrusu. Aydınlatabilecek olan var mı acaba? Şansınız bol olsun.
-
@wisconsin92 soruyu burada değil 2023 sohbet odasında sormalısın çünkü burada kazananlar var ayrıca aklında kitüm green kart bilgilerini format atıp siler misin herşey içiçe geçmiş 2023 sohbet de yazdım cevabı
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/10590
-
Arkadaşlar interview için bankada göstereceğimiz para illa $ cinsinden mi olmalı? Dün bi arkadaşım ziraat hesabından dolar çekme istediğinde tl karşılığını verdiler.Bu durum kötü sonuçlar doğurabilir mi ? Bankadan dolar cekemedik mecbur paraya tekrar üstüne koyup exchange den dolar yaptık.Konu hakkında bilgisi olan aydinlata bilir mi ?
-
@rhyme-azfendak
İnanılır gibi değil... İnanılır gibi değil...
Bu arada sorunuzun cevabı olarak, bildiğim kadarıyla birikimleriniz herhangi bir para biriminde olabildiği gibi araç, taşınmaz mülk vb. de olabilir. -
@smartcells 2023 için yaptım ama onay numaramda sonunda kapalı yazıyor abimde ve anlamada yaptık onlarda sıkıntı Yok ama benimkinde onay numarsinin sonunda kapalı yaziyor anlamadım gitti
-
@firatbartin ilgili bilgilerinizi sn. @smartcells'e iletirseniz destek olacaklardır.
-
@rhyme-azfendak sizden beklenen $ birikim göstermeniz ancak; TL'de gösterebilirsiniz..
sebebi sorulduğunda aktarırsınız, sorun olacağını zannetmiyorum. peki şuan ilgili doları ne yaptınız? tekrar bankaya $ olarak mı yatırdınız? -
@smartcells 2023 için yaptım ama onay numaramda sonunda kapalı yazıyor abimde ve anlamada yaptık onlarda sıkıntı Yok ama benimkinde onay numarsinin sonunda kapalı yaziyor anlamadım gitti
DS260 formunu doldurmak için önce kazanmanız lazım.
2023 başvurusunu yapanlar için zamanı gelince "(2023 Green Card Lotosu) Aşamaları" diye bir başlık açılacak, Neyi nasıl yapacağınızı oradan takip edersiniz açıldığında. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ahmetdacic bu tablo doğru olmaz, çünkü türkiye'deki bütün kazananlar bu listede değil.
bu listenin bir o kadar da dışında, türkiye kazananı var.Aslinda tam karsiligini vermediginin farkindayim. Tahmini olmasi acisindan arkadasa yardimci olabilmek icin linki ilettim.
-
Neden mülakat verilmiyor ? Bilgisi olan var mı ?
-
Ne ölmesi kardeşim bayılmışım :))
-
@gucarslan henüz kendi birimimimi dolara cevirmedim.Parayi çeken arkadaşımdı ziraate birdaha yatirmayacagini söyledi.Diger bankalarda aynı durum var mıdır araştırmadım.Umarim Şubat mart süreci hızlı geçer.
-
Merhabalar arkadaslar,
Ds 260 formumda bisrsey farkettim bu ne anlama geliyor acaba, bu tarihten sonra dosyamin suresi mi doluyor?
FORM NUMBER: DS-260
EXPIRATION DATE: 04/30/2022
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum