Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Başvurudan sonra yeni bir çocuğum oldu.

Benzer Başlıklar

• Yeni statü onaylanmadan Amerika'dan Türkiye'ye dönmek

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    1
    0 Oy
    1 İleti
    145 Bakış
    M
    Merhabalar gecen yaz j1 vizesi ile amerikaya geldim ve j1 sonrasi turist vizesi ile amerika da kaliyorum. Turist vizemin suresi 13 temmuz da bitiyor. Bende ulkeme geri donmeyi dusunuyorum fakat yaz mevsimi suresince bir kac ay daha kalip oyle donmeyi istiyorum yani eylul ayi gibi. Turist vizesine bir kez daha basvurup sonuclanana kadar sure kazanabilirim fakat bir yandan da avukat ucreti odemek istemiyorum. O yuzden sorum eger ki turkiyeye statum olmadan donersem ne gibi sorunlarla karsilasabilirim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
  • Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği. Merhabalar KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler. Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.
  • GC Mülakatından sonra ABD ye gitmezsem ne olur?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! @crazycells
    11
    -2 Oy
    11 İleti
    9k Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @hpy1999, Sorunuz ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
  • Vize aldiktan sonra dogan abd vatandasi olmayan cocuk

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    438 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @ahmetemre, içinde söyledi: Vize aldiktan sonra dogan abd vatandasi olmayan cocuk İyi günler bir sorum olacakti. Ben 2019 greencard talihlisiyim ve cok sukurki 26 temmizda vizemi aldim fakat eşim hamile oldugu icin benimle vize gorusmesine gelemedi 7 agustostada cocugum dogdu yani ben vizemi aldiktan sonra cocugum dogdu bu durumda cocugum icin ayri bir vize almama gerek varmi Sayın @ahmetemre, Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k