Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar. Eşim ABD vatandaşı. 7 Haziran ve 31 Temmuz tarihlerinde evrak yükledik. 21 Ekimde Ceac sistemine gelen mesajlarda tekrar ek evrak talep edildi, ancak ertesi gün (22 Ekim), bir gün önce gelen mesajları gözardı etmem gerektiği yazıyordu. Ayrıca bir diğer mesajda ise I-130 başvurusunda göndermiş olmama rağmen ikamet belgesini tekrardan istediler ve aynı gün içerisinde yükledik. Her yeni yükleme sonrasında time frames deki tarihin gelmesini bekliyoruz, dolayısıyla sürecimiz çok uzadı. Öncelik tarihimiz de 2019 yılı olmasına rağmen herhangi bir öncelik verilmedi. Şu anda da eşim hamile ve bu sebeple expedite isteği yaptık, 45. günde expedite reddi geldi, sebep belirtilmemişti. NVC ile görüştüğümüzde submit team onaylamadan evraklara bakamadıklarını söylediler. NVC submit team ile iletişim kurma şansım var mı? En geç Aralık ayı başında giriş yapmam gerekiyor ve bizim sürecimiz oldukça uzadı. Bu durumları göz önüne aldığımızda yapabileceğimiz birşey var mı? Teşekkürler.

  • Muslu Law Firm

    @money-money-money , içinde söyledi: Expedite Reddi, Hamilelik Süreci ve Ek evrak talebi

    Merhabalar. Eşim ABD vatandaşı. 7 Haziran ve 31 Temmuz tarihlerinde evrak yükledik. 21 Ekimde Ceac sistemine gelen mesajlarda tekrar ek evrak talep edildi, ancak ertesi gün (22 Ekim), bir gün önce gelen mesajları gözardı etmem gerektiği yazıyordu. Ayrıca bir diğer mesajda ise I-130 başvurusunda göndermiş olmama rağmen ikamet belgesini tekrardan istediler ve aynı gün içerisinde yükledik. Her yeni yükleme sonrasında time frames deki tarihin gelmesini bekliyoruz, dolayısıyla sürecimiz çok uzadı. Öncelik tarihimiz de 2019 yılı olmasına rağmen herhangi bir öncelik verilmedi. Şu anda da eşim hamile ve bu sebeple expedite isteği yaptık, 45. günde expedite reddi geldi, sebep belirtilmemişti. NVC ile görüştüğümüzde submit team onaylamadan evraklara bakamadıklarını söylediler. NVC submit team ile iletişim kurma şansım var mı? En geç Aralık ayı başında giriş yapmam gerekiyor ve bizim sürecimiz oldukça uzadı. Bu durumları göz önüne aldığımızda yapabileceğimiz birşey var mı? Teşekkürler.

    Sayın @money-money-money ,
    NVC ile temasa geçmek gibi bir seçenek bulunuyor. Bunu bir avukat sizin adınıza daha kolay yapar. Sizin yerinize bir avukata daha çabuk donuş yapacaklardır. Eğer başka eksikleriniz var ise onları siz tamamlamadan görüşmeyi vermezler. O yüzden bütün evraklarınız tamamlanmış olması önemli olacaktır. NVC ile bir expedite istemek, NVC ile iletişime geçmek ve bütün evraklarınızın tam olması yapabileceğiniz şeylerdir. İşiniz acil ise, en iyisi bir avukatla çalışmanız olacaktır.
    Teşekkürler.

  • Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum