Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Başvurudan sonra yeni bir çocuğum oldu.


Benzer Başlıklar

  • Greencard başvuruda eksik bilgi

    Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    286 Bakış
    U
    @Claudia-J-Muslu Cevabınız için öncelikle teşekkür ederiz. Peki, bu konuda kötü niyet olmadığını, kasıtlı gizleme olmadığını, DS260'a da eklediğimi, 10 yıllık evli olduğumuzu evlilik cüzdanı ve nüfus kayıt örneği ve fotoğraflarla kanıtlayıcı belgelerle sunacağımı, sadece başvuru esnasında aceleden atladığımı belirten KCC' ye şimdiden bir mail göndersek yada konsoloslukta mülakatta belirtsek, yine de kesin diskalifiye olurmuyuz, hiç şansımız yokmu, çünkü yukarıda belirttikleri yazıda (your case may be disqualified.) yazıyor, bu belki diskalifiye olursunuz anlamına gelmiyormu, bu konuda örnek bir durum yaşanmışmıdır acaba, yani kesin diskalifiye olma durumumuz varsa mülakat tarihi alsak bile hiç vize mülakatına gidip boşuna masraf yapmayalımmı, yoksa küçük bir şansımız varsa bile mülakata gidip şansımızı deneyelimmi, çünkü 4 yıldır başvuruyoruz ve kazanmış olmamızın şansını bu şekilde kaybetmiş olacaksak çok üzüleceğiz, tabi yine yeni çekilişlere katılıp şansımızı deneriz, ancak kazanmışken bu şekilde kaybetmek çok üzecek. Cevabınız için şimdiden tekrar teşekkür ederiz.
  • 0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @hakanE, içinde söyledi: I-485 onayından sonra Türkiye'ye dönüp başvuruya devam etmek Merhaba bir sorum olacaktı. Ben amerikada 20 sene bulundum şimdi türkiyedeyim. O zaman bir avukat bana 2005 te eb1 gösterip direkt I485e başvurmuştu ve onaylanmıştı o zaman sponsor istemişlerdi YEŞİL KARTI VERMEK İçin bulamamıştım. şimdi I90 ile talep etsem I485 onaylı çünkü. yine sponsor mu isterler ve bu formu türkiyeden doldurup şansımı deneyebilirmiyim teşekkürler Sayin @hakanE, eger I-485 onaylandi ise size yesil kart verilmis olmasi gerekirdi. EB1de uc ayri kategori vardir ve hepsinde sponsor gerekmez. Linke bakiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/permanent-workers/employment-based-immigration-first-preference-eb-1 . Eger EB1i daha once aldi iseniz tekrar alma durumunuz olabilir. Daha onceki EB1i canlandirmanin mumkun olup olmadigini her seye bakmadan belirtmek mumkun degildir.
  • Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği.

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @berantopcu, içinde söyledi: Evrak onay mailinden sonra pasaport değişikliği. Merhabalar KCC den evrak talep maili aldıktan sonra evraklarımı hazırlayıp gönderdim, 8 hafta içinde evrak onay mailimde geldi ancak onay maili geldikten sonra çalışma durumu değişikliğim sebebiyle yeşil pasaportum geçersiz kılınacak ve bordo pasaporta geçiş yapacağım. Evrak onay mailim geldikten sonra böyle bir değişiklik yaşanması süreci olumsuz yönde etkiler mi? Bu değişikliği KCC ye yada konsolosluğa bildirmem gerekir mi? Bu pasaport değişikliği sonrasında süreci sağlıklı devam ettirebilmek adına ne yapmam gerekir? Teşekkürler. Sayın@berantopcu; pasaport değişikliğini bir dönemde bildirmeniz gerekecektir. İki pasaportu da işlemler sırasınca beraberinizde bulundurmanız gerekecektir. Zamanı gelince konsoloslukla temasa geçebilirsiniz.
  • ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim?

    Kilitli Taşındı Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zLucas, içinde söyledi: ilticadan sonra E2 vizesi alabilir miyim? 2018 tarihinde amerika’da iltica ettim, 2019 yilinda ise ailemin kaza gecirmesi sonucunda ve artik turkiye’de bana tehtit olusturacak kisinin hapise girmesi sebebiyle turkiye’ye temelli donus yaptim (ulkem benim icin artik guvenli durumundaydi) simdi ise esim ile birlikte amerika’da is acmak istiyorum, sizce e2 vizesine basvurabilir miyim? daha once iltica edip ulkeme geri donmem e2 vizesi alirken problem yaratir mi? Sayın @zLucas, Bu konu problem yaratabilir. İlticaya başvurduktan sonra başvurunuzu geri çektiniz mi, açıklamada bulundunuz mu? E2 vizesine başvurmak icin mutlaka önceki bu iltica durumunu açıklamanız gerekecektir. Açıklamanız ne kadar mantıklı ise E2nin bu konudan dolayı reddedilmemesi o kadar yuksek ihtimal olur. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum