Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @capecoral, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

    Ne kadar bekleniyor acaba ortalama, başvuru sonrasında re-entry'nin elçiliğe gelmesi arasında?

    Sanirim bu sartlarda bekleme suresi 6 aya kadar cikabilir. Zaten biyometrik randevu asamasini gectikten sonra telaslanmanizi gerektiren bir durum yok.


  • @crazycells merhaba, umarım iyisinizdir.

    Kasım 16 da biz eşimle beraber biometrik randevu sürecini Orlando Application Centerda tamamladık ama online statumuz Fingerprint fee was receieved halen değişmedi. Bu süreç normal midir? Yoğunluktan kaynaklı olabilir mi?


  • @crazycells hocam , 14 yaşındaki kızıma da başvuru gerekir mi yoksa , sadece eşimle ikimiz başvursak girişte sorun yaşarmıyız ?


  • @verdal biometrik randevudan başka mülakat oluyormu yoksa sadece bekleme sürecimi oluyor ?


  • @ucakci Biometric verdikten sonra sadece bekleme süreci oluyor başvuruda verdiğiniz adrese sonuç geliyor.


  • @tolgaa, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

    @crazycells merhaba, umarım iyisinizdir.

    Kasım 16 da biz eşimle beraber biometrik randevu sürecini Orlando Application Centerda tamamladık ama online statumuz Fingerprint fee was receieved halen değişmedi. Bu süreç normal midir? Yoğunluktan kaynaklı olabilir mi?

    @crazycells değerli görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler


  • @tolgaa bu süreç normalde 1 ay da tamamlanması gerekirdi . Ancak araya Noel ve yılbaşı tatili girdi. Sizin davaya veya evrağa bakan Sanırım Nebraska olması lazım. Dosyalarda yığılma olmuş olabilir Evrak onayını Beklemekten başka yapacak bir şey yok . Uscis case History den durumunuzu takip edin


  • @redsat2000 cok tesekkurler, case history de suan gozukmuyor durum. Fingerprint fee was received durumunu da orada goremiyoruz. Nebraska evet bizim merkez, orada ciddi bir yogunlukta varmis.


  • Merhabalar yeniden,

    Başvuru ile biometrik randevu arası zaman son okuduğum paylaşımlara göre noel ve pandemi nedeniyle bayağı uzamış görünüyor.

    Bu başvuru ile biometrik randevu tarihi arasındaki zamanı Türkiye de geçirebilir miyiz?

    Başvuruyu yapıp, process edildiğini görüp, Türkiye ye dönsek, sonrasında Biometrik Randevu tarihi geldiğinde yeniden Amerika ya gitsek?


  • @aposport Evet yapabilirsiniz . Evrakınızın teslim alındı notice geldiğinden itibaren biyometrik fotoğrafa kadar Türkiye’ye gidebilirsiniz .


  • Bilgilendirme için çok teşekkürler.


  • arkadaslar merhaba ben daha onceden re entry permit almistim 5 ay once falan suresi doldu ve 6ay da bir giris cikis yapayim diye amerikaya giris yaptim dun ama girisimde cok sikinti yasadim o yuzden kapidaki memurlar bir daha re entry almanizi tavsiye ederiz dediler ama sadece 1 ayligina amerika da kalabilecegim sizce basvuru yapsam zaten biometrik ile fotomu daha onceden vermistim yani 1 ay icerisinde sizce onaylama ihtimalleri var mi? 660 dolari bos yere cope atmak istemiyorum da. Son zamanlarda basvuru yapanlar bilgilendirirse cok memnun kalirim eger yetisme durumu olursa yarin direkt basvuru yollayacagim


  • ek olarak sunu sormayi unuttum arkadaslar. ucret olarak 575 mi yoksa 660 mi odemem gerekiyor onceden biyometrik versek bile onun odemesini yapiyor muyuz


  • Merhaba,
    Eşim ve ben 2 hafta önce Türkiye'den giriş yaparak re-entry permit evraklarımızı gönderdik. Açıkçası kolay olsun diye kredi kartı numaramı içeren G-1450 formunu hem kendim hem eşim için ayrı ayrı ekleyip belgeleri tek bir zarf ile yolladık. Cuma günü USCIS ten belgelerimiz ikamet adresimize geri geldi, ön yazıda kredi kartından ödeme alınamadığı için başvuru süreciniz başlamamıştır diyor. Kredi kartım Amerika'dan bir bankaya ait, limit de uygun, bankadan da tarafımıza ne bir uyarı geldi ne bir mesaj. Formda CVV kodu istenmediği için huylanmıştım, başımıza geleceği varmış, 2 haftamız boşa gitti.. Şimdi farklı bir yöntem ile ivedi şekilde belgeleri tekrar göndereceğim, check veya money order diyor, ne önerirsiniz arkadaşlar, bir 2 hafta daha kaybedecek lüksümüz yok.. Şimdiden teşekkürler..


  • @nevzemin Arkadaşlar iki kişinin başvuru ücreti olan $1320 için tek bir check veya money order yeterli olur mu? Form filing tips sayfasına şöyle bir ibare var, " If you are paying by check or money order, write the form you are filing and your A-Number or other applicable identification on the check or money order."
    Check üzerine A-Number'ların yazılması mümkün mü, tecrübeli arkadaşlar yol gösterebilirler ise memnun olurum..


  • @nevzemin Bugün USPS ten money order alıp belgeleri tekrar gönderdik. Money order $1000 dan fazla yapılamadığı için 2 * $660 olacak şekilde yaptık.. Tekrar bekliyoruz, hayırlısı..


  • @redsat2000 hocam bir konuyu merak ediyorum, re-entry nin başladığı tarih notification'un size iletildiği tarih mi oluyor, bu durumda siz permit süresi olan 2 yılın yaklaşık 10 ayını Amerika'da mı geçirmiş oldunuz, yoksa permit biyometrik imzanın atıldığı tarihten itibaren mi başlıyor? Teşekkürler.


  • @nevzemin re entry permit basim belgenin onay ve basim tarihi ile birilikte basliyor. Bu 3 notification tarihi oluyor. Baslama tarihi ilk notification ve biometric notification ile ilgili degil.Ben Temmuz 2020 de basvuru yapmistim. Mayis 2021 de basimi gerceklesti.Baslama tarihi Mayis 2021 Bitis tarihi Mayis 2023de


  • Tekrar merhaba,
    Başvuruyu yeniden yaptık ve bir hafta sonra notification SMS olarak geldi, tekrar iki hafta beklememiş olduk.. Sizce randevuyu ne zaman verirler, dönüşümüzü en geç Şubat sonuna kadar sarkıtabiliriz, randevu tarihini öne alabilmek için USCIS ofisine gitsek bir işe yarar mı, en yakın ofis 30 dk. uzaklıkta açıkçası git gel yapmaya değer mi bilemedim. Nevada ofisine mail attım ama bir işe yarayacağını sanmıyorum.. Teşekkürler..


  • Şu anki şartlarda Süreç tarihi konusunda bir şey diyemem . Ancak notice olmadan Uscis ziyaret imkansız.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum