Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @kryptonite merhaba. Ben İngiltere den mülakata girmek üzere bekliyorum. Ailemde dahil olmak üzere hiçbir aşıyı şu ana kadar olmadık. Eşim bu konuda bizi aşılanmamamız için yönlendirmiş oldu. Kendisi sağlıkçı.

    Sorum şu; madem aşılar konusunda deneyimlisiniz. Hangi aşı insan sağlığına en az zararlıdır, yada yan etkisi bakımından hangi aşıyı olmamızı tavsiye edersiniz. Sonuçta vize için aşı olma şartı var.

    Selamlar

  • ⭐⭐⭐

    2021 çok çabuk geçti;
    2022 de çok çabuk geçecek.
    Sonraki her gün, ay ve yıl da...
    Ve.. sonra rüya bitecek.
    Bu yüzden, hayatınızın her saniyesinin Tanrı’nın verdiği bir fırsat olduğunu hep hatırlayın. Hiç bir zafer, ganimet, şaşaa, para, kariyer aldığımız bir tek nefes kadar değere sahip değil.
    İşte bu nedenle, aldığınız her nefesin, içtiğiniz her damla suyun, çiğneyebildiğiniz her lokmanın, beraber olup sevdiğiniz her insanın, dokunduğunuz her eşyanın, yürüyebilmenin, ellerinizi kullanabilmenin, müzik dinleyebilmenin, konuşabilmenin, oynayıp dans edip eğlenebilmenin, ağlayabilmenin, gülebilmenin, ve zamanı gelince de ölebilmenin tadını iyice alın. Çünkü tüm bunlar, sizin var olduğunuzun, yaşadığınızın kanıtı.
    Bunların dışında kalan her şey ise sadece birer aldanış! Yanılsama!
    Yeni yılınızda her gününüz hayal ettiğiniz gibi olsun.


  • Değerli yol arkadaşlarım,

    Yeni yılın sizlere ve sevdiklerinize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim. Sürecimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanıp hepimizin hayata başka bir kıtada sıfırdan başlayıp hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir yıla giriyoruz, her şeyin gönlümüzce olmasını diliyorum.

    Çok zor bir seneyi geride bırakan DV-2020 ve 2021 talihlileri, sizleri de unutmadık elbette. Kalplerimiz bir. Belirsizlik ortamında beklemek her ne kadar insanı içten içe tüketen bir durum olsa da, bu yeni sene, sevinç gözyaşları dökeceğiniz bir yıl olacak umarım, güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz.

    Kendi süreçlerinin yanında DV-2022 talihlilerine hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve sevincimize daima ortak olan sevgili @gucarslan , @muhtaradana , @Sono ve ismini sayamadığım diğer YeşilkartForum emektarlarına teşekkürü ayrıca bir borç bilirim.

    Yeni yılınız kutlu olsun!

    istockphoto-1344574482-170667a.jpg


  • Ankara yazan aşağı yukarı kaç kişi var biri söyleyebilir mi ? Merak ediyorum baya


  • @fuat-ari, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @kryptonite merhaba. Ben İngiltere den mülakata girmek üzere bekliyorum. Ailemde dahil olmak üzere hiçbir aşıyı şu ana kadar olmadık. Eşim bu konuda bizi aşılanmamamız için yönlendirmiş oldu. Kendisi sağlıkçı.

    Sorum şu; madem aşılar konusunda deneyimlisiniz. Hangi aşı insan sağlığına en az zararlıdır, yada yan etkisi bakımından hangi aşıyı olmamızı tavsiye edersiniz. Sonuçta vize için aşı olma şartı var.

    Selamlar

    Delft Teknoloji Üniversitesi'nde ve Springer Jurnalinde aşı seçimine ilişkin bir çalışmam yayınlandı. Ben tıp ya da biyoteknoloji mezunu değilim ancak doktoradaki alanlarımdan sadece birkaçı olan veri mühendisliği ve karar bilimi tarafına istinaden aşı seçimi çok boyutludur. Hiç aşı bulamazsanız, bulduğunuz aşıyı olun. Seçeneğiniz varsa mRNA tercih edin. Alerjik bünyeler üzülerek günün sonunda bütün aşıların yan etkilerini az çok yaşayacaklardır.
    Aşı bireysel seçim olduğu kadar toplum sağlığı konusu olduğundan, herkesin o sorumluluğu alması gerekir şeklinde düşünenlerdenim ben.


  • 2022 tüm dileklerimizin gerçekleştiği, tüm insanlığa ve yaşayan canlılara sağlığın, huzurun, mutluluğun, bereketin geldiği yılların başlangıcı olsun. Hepimizin yeni yılı kutlu olsun. 🙏


  • Umarim pazartesi bol bol mülakat haberi aliriz. Herkese mutlu 2022 ler.


  • Sağlıklı mutlu güzel yıllar .2022 bol mulakatli ve sağlıklı olsun arkadaşlar

  • ⭐⭐⭐

    Nice sağlıklı, mutlu ve başarı dolu yıllara. Dilerim bu yıl tüm mülakatlar tamamlanır ve forumdaşlarımız hayallerine kavuşur. Dilerim ki hayal ettiğiniz gibi olur ve mutlu olursunuz. Umarım pişmanlıklar olmaz ve 2022 mutlu başarılı ve huzurlu olur.


  • 2023'e times meydanında çılgınca eğlenerek, haykırarak girmek dileğiyle.. Yeni yılımız kutlu olsun🙏


  • Dosyasında Kcc Yerine Ankara yazanlar kendini belli edebilir mi ?


  • @smartcells Yaşamak, var olduğumuz her anın kıymetini bilmektir. Bir psikolog olarak bu yazdıklarınız beni mutlu etti.. Umarım burada mutlu haber bekleyen hepimiz en kısa sürede sevinç yaşarız. Ama şu yaşadığımız her anın kıymetini bilelim, çok insan birşeyleri elde ettiğinde ya sağlığından ya da mutluluğundan oldu. Sevgilerle 🙂


  • Yeni yılımız kutlu olsun umarım bir sonraki yıla Amerika'da hayal ettiğimiz yerde gireriz ❤❤

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    💡

    1 ocak itibariyle CEAC sistemde görünen DV2022 verileri ışığında karşımıza çıkan DV2022 istatistikleri için bu iletiyi incelemenizi, yorumlarınızı
    da o başlık altında yapmanızı
    ,

    istatistiklere günlük olarak ulaşmak için de SaveDiversityVisa web sitemizi incelemenizi rica ederim.


  • Avrupa bölgesinden 26 case Ankara için ready statüsünde gözüküyor. Umarım mülakat tarihleri de bir an önce verilir.


  • 26 çok az değil mi mülakat için ?


  • CN sayisi neye gore belirleniyor? Mesela bazi yillar daha hizli ilerlerken bazilari yavas. evrak islerinin KCC'den konsolosluklara aktarilmasi bunu etkiler mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @huseyin0931 bahsettiğin olay ilk defa olan bir olay dediğin gibi işlemlerin hızlanması için yapıldı. Her yılın şubat ayna kadar bakarsan hep yavaştı ondan sonra hızlandı mayıs - haziran gibi current olur düşüncesi var kaldı ki 30 eylül 2022 tarihine kadar vakti var mülakatı bitirmesi için ondan bu tarihte panik olmanın bir anlamı yok ay olarak temmuz olur hala bu numaralar da olursa ozaman paniğin bir anlamı olur


  • Mayısta Formu doldurup göndermeme rağmen hala KCC'den gelen bir mail yok, normal bir durum mu ? Yanıt vereceklere şimdiden teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sait-alay merhaba.
    zannediyorum ki süreci sıkı takip etmiyorsunuz. DV2022 sürecinde KCC evrak isteme / gönderme konusu kaldırıldı. ilgili konu için lütfen bu iletiyi inceleyin.

    ayrıca lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum