@enesadrr Mahkemeler ne için var, hiç düşündünüz mü?
-
-
@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@sytahmt çok güzel, umarım istedikleriniz gerçekleşir. Disneyland benim için de görmek istediğim yerlerden biri, ufaklık biraz daha büyüdüğü zaman gitmek istediği yerlerin listesini yapmaya başlayabilir.
Tiny House hep cazip geliyor bana fakat gördüğüm kadarıyla Amerika'da normal dünyaya göre her şey daha büyük. 
@avar ismi Grogu dediğiniz gibi Master Yoda'nın bebeklik hali, baby yoda olarak biliniyor genelde. The mandalorian isimli dizide karşılaştım kendisi ile
Anımsattıkları ile ilgili bir akıl yürüttük sadece. 
-
@sytahmt hangisinden indirirsen indir içinde powerpoint sunum var orada aklına gelen herşey için linkler var zaten.
https://drive.google.com/file/d/1pqqcN_WHIIX5You2Y3I4dnIPdAjshpc5/view?usp=sharing
-
@ayvalik10 Müthiş liste teşekkür ederim paylaşım için

-
Yeni yıl hakkında senelerdir en ufak heyecan yaşamayan tek ben miyim?
-
@sonar Benim geçen eneye kadar biraz içim kıpırdardı ama bu sene hiç bi kıpırtı yok. Sanırım bu ülke benim heyecanımı da aldı
-
@hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ezgilera Ya nasıl artmasın ki, memlekette henüz doğmamış çocuklar bile anne karnından beri GC'ye başvuracaklar neredeyse

Ama mesela benim sadece pasaport fiyatlarının yüksekliğinden dolayı bile başvurmadan vazgeçen bir sürü arkadaşım var. Giderken lazım olacak olan para noktasında zaten hepsi ümitsiz. Gidemeyeceğini bile bile başvuran sayısı acayp
Kazandıktan ve mülakat alabildikten sonra para en kolay iş. Borç harç iş teklifi sponsor bir şekilde halledilir.
-
-
@ramazan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-be New York - California - Colorado bu 3 eyalete bakıyorum nedeni ise akrabam ve arkadaşım var diğer eyalet olarak Texas ve Florida aklımda var bölge olarak Houston - Orlando diye düşünüyorum bakalım neler görüp yaşayacağız ama F1 vizesi için New York'ta okul kaydı yaptırdım i-20 bekliyorum postaladilar gelince başvuru yapacağım konsolosluğa birde bu yollu deneyeceğim
Mayıs'da soracaklarım var sana

-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@betu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
filmi hatırlamıyorum fakat, furby oyuncağım vardı küçükken ben ona benzettim videodakileri.

Aslında bakınca biraz benziyor cidden.

Profil fotosundaki görüntü gizmo yada furby değil bence. Starwars filmindeki Jedi.
Lütfen ama, onun bir ismi var. Grogu 🥰
Edit: İsmi zaten yazılmış. Ama ben kalpli malipli yaptım. Tekrara girmez

-
@sytahmt, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@sonar Benim geçen eneye kadar biraz içim kıpırdardı ama bu sene hiç bi kıpırtı yok. Sanırım bu ülke benim heyecanımı da aldı
Aynı ben, DV kazanma ihtimalimin 0 olduğunu düşünüyorum. B1/B2 den profilime rağmen red alınca ABD veya Kanada vizesine sahip olabileceğim inancını bile yitirdim. Umudumu kaybettim yani anlayacağın. Her ne kadar Kanada okul vizesi için çaba sarfetmeye devam edecek olsamda ülkeden çıkmaya ve özellikle hedeflerime sahip olacağıma olan ümidim sıfırlandı.
İnsan bu mod a girdikten sonra ulaşsa bile mutlu olamayacağı hissine kapılıyor. O yüzden ulaşma ihtimali yüksek olan ülke içi hedeflerime odaklandım. Kendime yeni hedefler yarattım. Çünkü bütün umutlarını tükenirsen eğer kaybolacağın bir gerçek ve bunun bilincinde bir birey olarak yapmam gerekeni yapıyorum.
Sizlere de tavsiyem çok fazla umut bağlamayın. Sadece bir kenarda ihtimal olarak tutun. Aksi taktirde tünelin ucu bombok bir yere çıkabilir.

-
Tüm Yeşilkart forum ailesi üyelerinin ve takipçilerinin yeni yılını kutlar 2022 yılının umutların canlı hayallerin gerçek olduğu sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. İyi seneler.
-
Yeni bir yılda yüzünüzden gülücükler, gönlünüzden sevgiler eksik olmasın bütün forum ailesine mutlu bir yeni yıl dilerim.
-
Yeni yılda tüm hayallerimizin gerçekleşmesi dileği ile öncelikli olarak sağlıklı bir yıl gelmesini diliyorum. Şimdiden mutlu yıllar canlar.
-
Yilin son sabahindan herkese son kez Günaydin

Bu yil da cok uzulen oldu cok sevinen de oldu, umarim bu yil bizim yilimiz olur.Saglikli, mutlu, huzurlu, bol parali ve bol sansli bir yil olmasi dilegiyle.
Mutlu yillar Yesil Kart Forum Ailesi


-
@rüştü-gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yeni yılda tüm hayallerimizin gerçekleşmesi dileği ile öncelikli olarak sağlıklı bir yıl gelmesini diliyorum. Şimdiden mutlu yıllar canlar.
Dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle birde greencard bu forum odasındakilere çıksın diye eklersek fena olmaz

Yeni yıl hepimiz için virüsten uzak sağlıklı yeni başarıların olduğu greencard çekilişinde forum arkadaşlarımızla kazandığımız haberinin bolluğu olan bir yıl olması dileğiyle (gönülden bir amin alırım). Hepimizin yeni yılı kutlu olsun

-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
greencard bu forum odasındakilere çıksın diye eklersek
Gönülden bi amin
-
İyi yıllar herkese, o sene bu sene olsun

-
Sıhhat, keyf ve mutluluk dolu bir yıl dilerim.
Umarım 2022 Mayıs ı hepinizin yüzünü güldürür.
-
hayatında ilk defa yurtdışına çıkan masum köylü araba fiyatlarını görünce verdiği tepki videonun 1:19:45 - 1:20:20 sadece seyredin
-
yılın son günü herkese mutlu yıllar diliyorum umarım 2022 bizim yılımız olur herkesin hayali gerçek olur

Benzer Başlıklar
141
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
sinecamp on Instagram