Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan Bazı arkadaşlara mülakat tarihi almak için hazırsınız tarzında mail gitmiş, bundan bahsediyorum


  • @gucarslan exel listesine nereden ulaşabilirim acaba


  • @caganpaker Congratulations! Our records indicate that your case is ready to be scheduled for an interview when your case number becomes current, and appointments are available. Interviews are scheduled numerically based on region and which case numbers have already been processed.

    All visas for the DV 2022 program year must be issued by the end of September 30, 2022. Please refer to the Visa Bulletin at https://travel.state.gov/ to locate which numbers are current and can potentially be processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via the email address listed on your DS-260 to check the Entrant Status Check (ESC) at https://dvprogram.state.gov for details.

    If your case becomes current and you have not received notification to check the ESC, you may still go to that site and enter your case information to see if an appointment has been scheduled. Scheduling depends on appointments being available for your number at the location your case is assigned to, so becoming current does not mean that it is scheduled.

    This notice is not a guarantee of receiving a visa or a visa interview. KCC is a document processing facility and does not make adjudicatory decisions.

    Important Notice on Required Documents: Please consult this list of required documents and bring all that apply to you to your interview. If you are missing documents, you cannot receive a visa until the requirements are satisfied. As a general rule, any document that is listed as “available” on the country-specific guidelines must be reviewed by a consular officer during your interview. Failure to obtain all required documents will delay your case.

    If you claimed any of the exemptions to the passport requirement when you submitted your initial entry you must provide documentation or a statement supporting your claim to an exemption. If an exemption was claimed on your DV entry that you are not entitled to, your application cannot be approved.

    Bu mail

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Megatron @gucarslan
    Merhba, yanlış hatırlamıyosam bu konu üzerine daha evvel bu link altında paylaşım yapıldı
    Gecmiste bir cok aşı yaptırdık fakat adlarını hatırlamıyoruz yahut aşı kartına sahip değiliz Yaptırdığınız aşıları ispat edebilmek için Devlet hastanesi veya benzeri bir kurumdan alabileceğimiz yaptırdığımız aşılara dair bir evrak olursa unganlara bu evrak ile gidilmesi durumunda aşı yaptırmaya biliyoruz, diye biliyorum. Yanlış ise düzeltin lütfen

    bu durum sadece çocuklarınız için geçerli.
    eğer çocuklarınızın aşı kartı varsa kesinlikle götürün.

    bunun dışında kendiniz için bir aşı kartı toplamak için uğraşmayın.
    o aşıları istemeseniz de vurulacaksınız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caganpaker bu maili almanızın hiçbir anlamı yok.
    çünkü bülten içinde olan kazananların hepsi, şuan mülakat almaya elverişli yeni gelen kural ile.
    KCC, şuan bu mailleri eski sisteminden tam anlamıyla çıkamaması durumuyla alakalı.

    sanırım en son 3 haneli kazananlara geldi.
    siz de KCC'ye mail atarsanız bu maili alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @özlemavci bu başlığın ilk iletisine bakın lütfen.


  • @gucarslan exele kendimizi biz mi ekliyoruz .ben göremedim cn exelde ama beni yönlendirebilirmisiniz mümkün ise


  • Selamlar, geçtiğimiz gün bir tanıdığım 2021 talihlisi olarak ABD ye giriş yaptı vizeleri basılırken çocukları henüz doğmamıştı Doğum sonrası ankara ile görüştüklerinde bebeklerinin pasaportunu mail olarak ankaraya göndermerinin yeterli olacağı vizesinin ABD de işletilebileceği söylenmiş. Hava limanında ise bebeğin doğum belgesi İngilizce tercümeli olarak istenmiş. Ben bu durumun bebeğin doğumunun ailenin vize almasından sonraya denk gelmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Baska bir iddia her bir çocuğun doğum belgesinin ingilizce tercüme ettirilip konsolosluğa görüşmeye götürülmesi, hatta seyahat esnasında yanımızda olması. Hem bilgi için paylaşmak istedim, hem de üstadlardan yorum rica ediyorum

  • ⭐⭐⭐

    @Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar, geçtiğimiz gün bir tanıdığım 2021 talihlisi olarak ABD ye giriş yaptı vizeleri basılırken çocukları henüz doğmamıştı Doğum sonrası ankara ile görüştüklerinde bebeklerinin pasaportunu mail olarak ankaraya göndermerinin yeterli olacağı vizesinin ABD de işletilebileceği söylenmiş. Hava limanında ise bebeğin doğum belgesi İngilizce tercümeli olarak istenmiş. Ben bu durumun bebeğin doğumunun ailenin vize almasından sonraya denk gelmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Baska bir iddia her bir çocuğun doğum belgesinin ingilizce tercüme ettirilip konsolosluğa görüşmeye götürülmesi, hatta seyahat esnasında yanımızda olması. Hem bilgi için paylaşmak istedim, hem de üstadlardan yorum rica ediyorum

    GC vizesi basıldıktan sonra doğan çocuklara hangi ülkede doğduğuna bakılmaksızın 2 yaşına kadar talep edildiğinde GC vizesi alınabiliyor. Doğum belgesi ve pasaportla başvuru yapmak yeterli. Hatta 2 yaşına kadar olan bebekleri kucağınıza alıp giderek sınır kapısında girişte işlem başlatmak mümkün. 2 yaşından gün alırsa artık Family Based vize tipinden başvurulması gerekiyor


  • An itibariyle ben de evrak onay maili aldım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @darkside evrak talep mailini ne zaman almışsınız. Evrak talebi almadanmi gönderdiniz evraklari


  • @The-inception KCC artık evrak talep etmediğini açıklamıştı. Şimdilerde DS260'ı inceleyip eski evrak onay mailini gönderiyorlar. Yani benden evrak talep etmemişlerdi ben önceden göndermiştim ama onu dikkate aldıklarını sanmıyorum.


  • @özlemavci Merhaba, imzanızdaki tarihler güncel mi. Zira 17 Ağustosta DS-260 doldurup, 7 gün sonra evrak talebi alıp, aynı gün evrak yollayıp, yine aynı gün evrak onayı almak çok mümkün görünmüyor. Sanırım talep gelmeden 24 Ağustosta kendiniz evrakları yollayıp sonra da yeni uygulamadan dolayı diğer tarihleri aynı şekilde eşitlediniz. Sizin özeliniz olduğu için çok da söylenecek birşey yok ama Forumda takip edilebilmesi adına güncel imzaya geçmeniz bizler için faydalı olacaktır. Bol şanslar.

    #SaveDiversityVisa


  • @Nico evet evrak talebini gönderimini ve onayını aynı gün aldım bende şaşırmıştım bu duruma hatta baya tedirgin oldum ama öyle oldu


  • @samet-tr

    Belki bilginiz vardır. Eğer bir düzenleme olmadıysa belediye rayiç bedelleri çok düşük oluyor. İstanbul anadolu yakasında sattığım evin rayiç bedeli 110 bin₺ görünüyordu.


  • @gucarslan evrak istenmiyor ben evrak hiç göndermedim evrak talep maili de hiç almadım bugün evrak onay maili geldi


  • @gucarslan hocam anladığım kadarıyla artık kcc'den mail beklememizin bir önemi kalmamış. dvprogram.state.gov u sık sık kontrol edip mülakat tarihi beklememiz gerekiyor sanırım. Kcc'ye mail atıp bana evrak onayı atmadınız demenin de bir anlamı yok o halde, çünkü ben de atmayı düşünüyordum fakat yazılarınızı görünce gerek yok diye düşündüm. Doğrumudur ?


  • @Barsamagic gerçekten ilginç bir durum. Anlaşılan her an tetikte olmak gerekiyor artık 🙂


  • Galiba megatron haklı bu sene büyük bir hayal kırıklığı ile sonuçlanacak bekleyen arkadaşlar greencard yokmuşcasına hayat planlarına devam etmesi onların ve aynı şekilde benim de mental sağlığım için daha iyi olacağını düşünüyorum.
    Geçen mali yılda kaç kişi alabildiyse bu sene de bir o kadar alabileceğini düşünüyorum. Evet bende biliyorum ki pesimist olmanın hiçbirşeye faydası yok çekim yasası falan filan neye inanıyorsanız artık. Ancak şu an ki durum tam olarak şöyle
    “ -Milli Piyango Kazandınız Tebrikler Çok Artık Çok Zenginsiniz
    +Aaa öylemi ne zaman geleyim paramı almaya çünkü hayatım değişecek herşey değişecek
    -Takma kafana yavv bi ara alırsın
    +Ne zaman?
    -Bi ara alırsın yavv
    +Artık alabilirmiyim?
    -Bilmem alabilirmisin :> ??”

    Süreç tam olarak böyle işlediği için herşeyin random olduğu kronik birşekilde kaotikleştiği böyle süreçlerde birşeylerden anlam çıkartmayı , umutlanmayı , plan yapmayı bıraktım sizede öneririm.
    Esenlikler herkese,


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum