DV2019 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
Salam.Mən ds 260 New York unvanı yazmışam.Ama dəyişdirmək istərdim Arizona yeni ünvam qeyd etmək.Buntm ücüe nə etməliyəm? Həkimə gedəndə yeni unvam verhm ya nece?
-
@gunay-eliyeva
Müsahibə zamanı verdiğiniz ünvanı dəyişə bilərsiniz. İndi yeni və cari ünvanınızı doktora yazın. -
interwuda 330$ odamak nagd yaxsidi ya kartla? online ödamd varmi? nasil?
-
@gunay-eliyeva DV2019 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri içinde söyledi:
interwuda 330$ odamak nagd yaxsidi ya kartla? online ödamd varmi? nasil?
Bəli, adam başına 330 $ ödəməlisiniz. Nağd pul təklif edərdim, kredit kartı qəbul edilə bilər, tam əmin deyil, amma kredit kartınız dollarla ödəməye açıq olmalıdır. Qonaq otağı yoxdur.
-
Tesekkurler.Bana mulakata ne is yapacaksiniz diye sorarlarsa ne soyleye bilirim?
-
@gunay-eliyeva DV2019 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri içinde söyledi:
Tesekkurler.Bana mulakata ne is yapacaksiniz diye sorarlarsa ne soyleye bilirim?
Günay Xanım, Əgər seni xatırlamırsam, restoran işindəydiniz. Sizin yerinizdə olsaydım, belə bir şey söyləyərdim: Amerikada kafe və restoranlarda iş tapmaq və restoran sənayesini müəyyən etmək üçün gedirəm, sonra menecer olmaq və ya öz restoranımı açmaq istəyirəm.
-
Biznes yazilmis ds260 da/. Organizer isi Business bolumune dahildirmi? Yani bu yonde exprience var bende Organizer
-
ve Organizer is bulamazsaniz ne calismak isterseniz sorusunu ne cevplandira bilirim? Alternetiv ne is soyleye bilirim?
-
1 de bank arayisinda ne kadar para belirlete bilirim? 20 bin dolar iyimi sorun ayratmaz?
-
Salam.Organizer yani tadbirlarin teskili isi Busness bölümüne daxildirmi?
-
Biznes yazilmis ds260 da/. Organizer isi Business bolumune dahildirmi? Yani bu yonde exprience var bende Organizer
Dahildir. Organizer diyebilirsiniz.
ve Organizer is bulamazsaniz ne calismak isterseniz sorusunu ne cevplandira bilirim? Alternetiv ne is soyleye bilirim?
Çox aydın plana ehtiyacınız yoxdur. Bunu etdiyinizə dair düşündüyünüzü müəyyən edə bilərsiniz. Daha əvvəl gördüyünüz işlər və oxuduğunuz məktəblərlə iş edəcəyinizi söyləyə bilərsiniz.
1 de bank arayisinda ne kadar para belirlete bilirim? 20 bin dolar iyimi sorun ayratmaz?
20 bin dolar kafi. Sorun yaratmaz.
Salam.Organizer yani tadbirlarin teskili isi Busness bölümüne daxildirmi?
Evet, dahildir.
-
Salm.Mulakatda hangi sorular sorulur.,? nerdan hazirlaşa bilirim...
-
Salm.Mulakatda hangi sorular sorulur.,? nerdan hazirlaşa bilirim...
heç bir hazırlıq etmək lazım deyil. Həqiqi məlumat verdiyiniz halda viza alacaqsınız. Formada yazdığınız cavablar haqqında suallarınız ola bilər ...
-
Bu ileti silindi! -
@revan-ahmedov crazycells xanım deyil, bəydi. qrupun adminidi
-
@revan-ahmedov Lutfen grup uyelerini rahatsiz etmeyin sayin Ahmedov, maalesef bu forumda yasal olmayan teklif ve duyurulara izin vermiyoruz.
-
@admin alin qrupunuzi basiniza calin. Sanki adam oldureim diyorum.
-
@revan-ahmedov DV2019 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri içinde söyledi:
@admin alin qrupunuzi basiniza calin. Sanki adam oldureim diyorum.
ok.
-
Xos gordük. Viza aldım.Cox çətin kecdi. Həddən artiq sorgu oldu.Ən axıra mən qalmışdım.Düşündüm verməzlər ona görə uzadırlar.Getməzdən əvvəl möhkəm hazirlaşin.Nehayet 6nin yarısı adimı çekib məni çağırdı. MƏnə uzadanda vizanı gözüme inana bilmirdim.Həyatımda belə stres yaşamamışdim.Hər kəsə uğurlar.
-
Mənə bu qurupum cox köməyi dəydi.Çox sağolum sebrlə hər suallarımı cevapladığnız icin.Hər zamam və istənilən vaxt dəqiq məltmat verə bilən çətin ayri forum ola bilər..Yenədə təşəkkurlər.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum