Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard Mülakat Ofisi seçimi

Benzer Başlıklar

• Greencard Lottery Evreleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    2 Oy
    2 İleti
    464 Bakış
    crazycellsC
    Su konulardan devam edebilirsiniz: DV2020 Bekleme Odasi [image: HjIpAE.png] DV 2019 Sureci Asamalari
  • Greencard (sponsorluk)

2
    0 Oy
    2 İleti
    547 Bakış
    crazycellsC
    @berkayy11 Greencard (sponsorluk) içinde söyledi: Merhabalar Sponsorluk yoluyla greencard ı almış biriyle evlensem bende greencard sahibi olabilirmiyim? Greencard ı almak için illaki Abd vatandaşıylamı evlenmek gerekli yoksa greencardı almış biriyle evlenmek yeterli olurmu? Eger Green Card alma surecinde ya da oncesinde evlenirseniz siz de dosyasina eklenirsiniz, ama Green Card'i aldiktan sonra evlenirseniz ya da evli olsaniz bile oncesinde surece dahil olmazsaniz o durumda F2A basvurusu yapmaniz gerekecek. Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
  • Öğrenciyken Greencard...

17
    3 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @ato Öğrenciyken Greencard... içinde söyledi: @crazycells biraz gec donus sagladim kusura bakmayin. evet baktim o kutucuk isaretli degil anladigim kadariyla ben bu 2 yil kurali kategorisine girmiyorum. eger vizenizin uzerinden "two years rule apply" diye yazmiyorsa ya da DS2019'daki kutucuk isaretli degilse o zaman 2 yil kurali yok diyebiliriz.
  • MÜLAKAT

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    ikizbabasiI
    @muhamedari tam hatırlamıyorum zamanını ama senin gibi bir arkadaş vardı gereken maddi durumu gösteremediği için Amerika da ki bazı türk firma sahiplerine ulaşıp iş mektubu almıştı ve vizesinı de onaylattı.Gerçekten gitmek istiyorsanız siz de araştırıp böyle bir çözüm bulabilirsiniz.Elinize böyle bir şans geçmiş her türlü seçeneği zorlayın derim.Yolun açık olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k