Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard Mülakat Ofisi seçimi

Benzer Başlıklar

• Greencard arkaplan değiştirme

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    242 Bakış
    crazycellsC
    @thermo suradan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir/
  • Greencard için ikinci şans

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    393 Bakış
    crazycellsC
    @aslanamca, içinde söyledi: Greencard için ikinci şans Merhabalar değerli forum üyeleri.Netden edindiğim bilgiye göre greencard çıkmayanlar eylül ayı sonunda bir daha kontrol etsinler demişlerdi.Sizce ne kadar doğrudur bu? Oyle demiyor. Numaranizi program bitene kadar yani Eylul'e kadar saklayin diyor. Oldukca sagduyulu bir yonlendirme, eger programda bir sorun cikarsa ve yeniden kontrol etmeniz gereken bir durum olursa (ki daha once de cekilisin iptal edilip, yeniden cekilmesi durumu olmustu) ayni numarayi kullanacaginiz icin boyle bir yonlendirme yapmislar. Bunun altinda baska bir anlam aramaniza gerek yok.
  • Mülakat yeri istanbul?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    DV sureci ve DS260 formu icin sadece bu konuyu kullanmalisiniz, maalesef sorulari sormak icin kendinize ozel konu olusturmaniz uygun degildir: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • Öğrenciyken Greencard...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17
    3 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @ato Öğrenciyken Greencard... içinde söyledi: @crazycells biraz gec donus sagladim kusura bakmayin. evet baktim o kutucuk isaretli degil anladigim kadariyla ben bu 2 yil kurali kategorisine girmiyorum. eger vizenizin uzerinden "two years rule apply" diye yazmiyorsa ya da DS2019'daki kutucuk isaretli degilse o zaman 2 yil kurali yok diyebiliriz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k