Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard Mülakat Ofisi seçimi

Benzer Başlıklar

• Greencard mülakatında aşı şartı devam ediyor mu?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    S
    Evet Almanya da istedi tüm aşıları olduk
  • GreenCard ile evlilik

20
    1 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    Y
    @btek14 çok teşekkür ederim detaylı bakacağım .
  • Evlilik ile Greencard

6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:) Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz. Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
  • MÜLAKAT

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    ikizbabasiI
    @muhamedari tam hatırlamıyorum zamanını ama senin gibi bir arkadaş vardı gereken maddi durumu gösteremediği için Amerika da ki bazı türk firma sahiplerine ulaşıp iş mektubu almıştı ve vizesinı de onaylattı.Gerçekten gitmek istiyorsanız siz de araştırıp böyle bir çözüm bulabilirsiniz.Elinize böyle bir şans geçmiş her türlü seçeneği zorlayın derim.Yolun açık olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k