Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells gecistirmek icin boyle bir sey soylenmis olabilir mi acaba?

    Her zaman yaptıkları bu zaten. Aynı kalıp cümlelerle cevap veriyorlar.

    Bu cevabı dosyası onaylı olanlara veriyorlar genelde. Zaten onaylı ve current olması yakın zamanda mülakat alacağı anlamına geliyor.


  • Halen mülakat alan kimse yok mu 🤔


  • @Kitapsever Sanırsam greencard süreci somut olarak durdu .


  • Arkadaşlar iyi günler. Bende şu an itibariyle KCC ' ye benden daha talep edilmediği halde evraklarımı gönderdim ve otomatik e-mail bana da geldi . Bekleme sürecine devam şimdilik anladığım kadarıyla .


  • Arkadaşlar yorumumu neden eksiliyorsunuz ? Yalan ya da yanlış birşey mi söylüyorum ?

    Greencard süreci şuanda durgun vaziyette. Bu gerçeği kabullenelim lütfen.

    İleride açılacağına dair umutluyuz orası ayrı tabi.

    Dileğimiz talihlilerin hepsinin greencarda sıkıntısız sahip olması yönünde.

    Umudumuz devam ediyor ama süreç şuan ne yazık ki durmuş vaziyette..

    İlerde açılır umarım..

    Herkese kolay gelsin başarılar...


  • Merhabalar.
    Sn.@smartcells daha evvel sizden aldığım öneri ile yeni doğan bildirimi için ds açtırmak yerine “başvuru sahibi ekle” yaptım. 12.06.21 de gönderdiğimiz asıl ds ler için onay maili talep etmemiştim. Bu kez talebim üzerine şöyle bir mail aldım

    Dear Applicant,

    Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.

    Name Provided:
    Completed On: 03 DECEMBER 2021 16:44:56 EST

    Case Number: 2022EU3XXX

    YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE!

    You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.

    How to print your Confirmation Page:

    1. DOUBLE CLICK on the attached file.
    2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT

    Sorum; -KCC ds gönderi tarihimizi 03.12.21 olarak günceller mi? Yani ds gönderim tarihi olarak artık Aralık ayı mı baz alınır?

    • Bize evrak talebi gelmedi fakat ben ekim ayında gönderdim. Şimdi güncel hali ile tekrar göndermeli miyim? Beklemeye devam mı etmeliyim?
  • ⭐⭐⭐

    @Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sorum; -KCC ds gönderi tarihimizi 03.12.21 olarak günceller mi? Yani ds gönderim tarihi olarak artık Aralık ayı mı baz alınır?

    • Bize evrak talebi gelmedi fakat ben ekim ayında gönderdim. Şimdi güncel hali ile tekrar göndermeli miyim? Beklemeye devam mı etmeliyim?

    İlk gönderdiğiniz DS260'ların tarihi geçerlidir. Sonradan gönderdiğiniz DS260 sıranızı etkilemeyecektr. Bunun böyle olduğunu gösteren bir kaç örnek var elimizde: 2 eşten birinin DS260'ı açılıyor (asıl talihlinin) ve tekrar gönderiliyor. Evrak talebini DS260'ı açılmayan eşin tarihi üzerinden alıyorlar.

    Evraklarınızı talep gelemden göndermenizde bir mahsur yok. Eğer a.tırmadıysanız evrak talep sırası 12 Haziran'a geldiğinde talep alırsınız muhtemelen. Şu anda 26-27 Mayıslara ulaşmış durumdalar. Biraz daha beklemeniz gerekecek evrak talebi için.


  • @Megatron Hocam sizin önceki mesajlarınıza da dikkat ediyordum. Ortada daha kesin sebep veya net bir şey yok iken hep kötümser ve olumsuz görüşler üzerine yazıyorsunuz. : gidemiyecez, almayacaklar sıra gelmeyecek vs. Şu son mesajınız da dahi ''SOMUT'' olarak durdu diyorsunuz Ha kesin net bir bilginiz duyumunuz var ise o zaman yazın kaynağı ile beraber somut olarak durduğunu .

    Yurtdisina temelli tasinip gitmek bir insan hayatinda bana gore cok radikal onemli bir karar.

    Burda kanı kaynayan genç veya maceraperest kısım haricindekiler için eşi dostu toprakları bırakıp uzaklara gitmesi, sıfırdan herşeye yeniden başlamasi, iyi mi olacak kötü mü olacak stresi düşüncesi vardir zor geliyor zaten. Ama bunlara rağmen bu insanları bir nebze teselli eden geleceğe dair umutları, gidersek belki daha iyi olur, yeniden başlamak gerek düşüncesi iken yazacağımız mesajları daha özenli yazmak gerek derim.


  • Evrak talebi gelmeden gönderdim 1 dk içinde aldıklarına dair otomatik mesaj geldi süreç inşallah güzel ilerler herkes Greencardını alır. heyecanla beklemeye devam herkese iyi formlar..


  • @Not_Born_Yesterday, B1 turist vizesi ile.pardon gec gördüm sorunuzu.


  • @smartcells teşekkür ederim.


  • @AYSY33; önemli değil. Umarım planladığınız gibi alabilirsiniz. CN ve kişiye göre tercih edilebilecek bir yol.


  • Merhabalar aklıma takılan bir soru var. Ben Türkiye doğumluyum ve Türküm. Sadece Bulgaristan pasaportum bulunuyor, Türk pasaportum yok, çifte vatandaşım. Ds formunu doldururken Country/Region of Origin (Nationality): BULGARIA olarak yazıldı çünkü Türkiyeyi seçince pasaport yazmamı istiyordu bende o yüzden Bulgaristanı seçtim. 8 Mayıstaki çekiliş sonucu sayfama baktığımda, Foreign State cahrgeability: Turkey yazıyor. Bu bir problem teşkil eder mi?


  • @UzakyolSurucu Araya giriyorum : Burasi gercekeler acidir ve gercekler uzerine adimlar atarken de bireysel duygu kontrolunden de kendimiz mesuluz. Yansitma metoduyla ki ofke tepki eksileme filan yapmamaliyiz . Ben de eskiden yapardim vazgectim .

    Burasi kendimizi iyi hissetirmeyi de onemsendigi yerler degil. Illa oyle bir ihtiyac varsa baska yerle takilip destek filan alinmasi gerekir .

    SOMUT yani soyut olmayan hakikatlere bile rahatsizlik varsa durum her acidan vahimdir 😞 .

    Burada bizzat sahit oldugum DV surecinde bilgi yillarini veren yabanci BritSimon in sitesinden tutunda yotube kanalina kadar canli yayinlari dahil paylastigim da denk gelmisken icerigi okumadan eksileyenler de var . Neden boyleler ? Sebebi basit bireysel meseleleri objektif bakmayi birakin ofke vs kontrolsuzlukleri had safhaya cikmakta .

    Tartismasiz bir gercek te yeni bir dunya kita uzaklarda bazilarimiz icin daha da kotu olabilir daha da iyi olabilir . Once bir gidelim ve gitmenin temellerini ve sureci kesinlestirelim ve en kisa surede en sorunsuz nasil yapilir bunun asamalari hakkinda her turden paylasimlara acik olmaliyiz.

    Insan olmak duygulardan uzak olunmamali. Insanlarin kendi duygularini ifade etmei ozellikle bir kisi hedef alinmiyorsa alinmanin luzumu da yoktur kanimca .

    Alinmaya gerek yok cunki bireysel oznel duygularin ifadesiyle bu surecler degismedigini yani birilerin tabiri caizse varsin mizmizlansin filan etkisi olmadigi biliniyorken neden rahatsiz olunsun ki ?

    Bu arada bir paylasim yapayim :


  • Videoda tam olarak 4. dakikadan sonrası bazı arkadaşları ilgilendirebilir.


  • @mia belki onların belgeleri net görünmüyordur ya da açılmıyordur. Pasaport tarihleri güncel miydi? Yani bir eksiklik vardır mutlaka yoksa neden öyle desinler ki


  • @UzakyolSurucu otomatik mailde ne yazıyordu acaba rica etsem paylaşabilir misiniz


  • Ankara konsolosluğunun sadece göçmen vizesine İstanbul konsolosluğunun da sadece göçmen olmayan vizelere bakacağını okudum da doğru mu acaba? Bu doğru ise yeni bir karar mı?
    Eğer öyleyse sürecimiz artık hızlanır mı?


  • @ayla-can Ayla hanım nerede okudunuz, link atabilirmisiniz


  • @ayla-can Bu haberi bende duymuştum. Avukat Remzi Kulen instagram sayfasında belirtmişti dün.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum