(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ayvalik10 sabah sabah tum evi ayaga kaldirdim allah razi olsun :face_with_tears_of_joy:
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@emrahfb88, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@emrahfb88, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@denizci10 33 yaşındayım bankacılık geçmişim var aynı zamanda futbolcuyum gelirim üst düzeyde ama hiç bir evrak istenmedi zaten bu yüzden bunların bir önemi kalmıyor
evrak istemedi diyorsunuz ama ds160 da yazanlar yeterli bence. sonuçta elinizdeki evraklar ds160 ı teyit edecek olan evraklar. geçmiş olsun tekrar.
Teşekkür ederim. Ds160 göre vize almamamı gerektirecek birşey yok ki. Ne yazalım Ds160 formuna vize almak için anlamış değilim benden daha üstün profildeki insanlarda alamıyor. Burda yazılanlara bakılınca düşük profilde insanların aldığınıda duyuyoruz. Yani nasıl bir kıstas var anlamış değilim. Bir daha başvuru yapmayacağım ama olurda tekrar yaparsam Ds160 formu dışında hiç bir evrak götürmeyeceğim banka hesap dökümü bile. Ds160 formundada abartı şeyler yazacağım öylede almıyorum böylede vermiyorlarsa vermesinler diyicem
hayırlısı olsun. niyetim reklam yapmak değil ama isterseniz bir danışman ile çalışın çok almak isterseniz. çünkü danışmanların bazısı önceden ne söyleyeceğinizi bile söylüyor size. ben açıkçası çoğu kişinin yanlış ds160 doldurduğu için veya bir danışmanla çalışmadığı için alamadığını düşünmeye başladım. bakalım ben ne yapacağım. tekrar geçmiş olsun hocam.
Önerebileceğiniz bir danışman var mı
-
Ds160 formunda ki fotoğrafı vize için de kullanabiliyor muyuz acaba ?
-
@laxking merhaba nasıl geçti vizeniz🙏🏻
-
Merhabalar herkese. ben 2012de wat ile gittiğimde 3 aylık vize almıştım. pasaportumu türkiyede kaybettim. şimdi tekrar b1 için başvurmam gerekiyor ama ülkeye giriş çıkış, pasaport numarası ve geçerlilik tarihine kadar elimde yalnız vizenin başlangıç ve bitiş tarihini de istiyorlar. bunu nereden bulabilirim yahut bulamazsam nasıl belirtmeliyim ve herhangi bir sıkıntı yaratır mı? şimdiden teşekkürler.
-
@Seda-Uysal-Avcı merhaba, yarin sabah benim gorusmem :)
-
@laxking merakla heyecanla bekliyoruz🙏🏻
-
Merhabalar, annem için Ağustos 2020 doğum yapacağım için başvuru yapmıştık tabi ki süreçten dolayı sürekli ertelendi.Türkiye’deki konsolosluğu aradığımda Haziran 2022ye ertelendiğini söyledi.Şu an aramıyorum Usadan.onlarda bilemiyor.Nereden bakabilirim randevu tarihine ve vize tarihi değişmişmidir acaba umarım kaçırmamışızdır şimdiden cevap için teşekkür ederim
-
arkadaşlar haftaya randevum var İstanbul'da. aşılarımı altı ay önce olmuştum. yine de girişte Covid Pcr negatif test sonucu isteniyor mu? böyle bir zorunluluk var mı ?
-
@Seda-Uysal-Avcı, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@laxking merakla heyecanla bekliyoruz🙏🏻
Forumdaki laxking nickli arkadaşımız bugün 5. RED'dini almış maalesef.
Şansa siyahi beye denk gelmiş ve pasaportunu vermiş, ancak içerden siyahi beye seslenmişler ve o da pasaportu iade edip diğer arkadaşa geçin lütfen demiş.
Bana RED veren kumral düz saçlı hanımefendi yine sahalarda. (RED'di veren kişi)
Üstelik pasaportuna dahi bakmamış arkadaşımızın.
Ve bu arkadaşımızın pasaportu shengen ile dayalı döşeliymiş.
Gelir kısmına yazdığı rakam da, gayet iyiymiş.
Evli/ÇocukluSonuç : RED
Epey morali bozuktu.Ben şahsen çok üzüldüm doğrusu.
Sn. laxking (Geçmiş olsun tekrar) -
Berkay bey tesekkur ederim, ne yazikki olmadi, dedigim gibi daha basvurmayi dusunmuyorum. Cunku bugunun uzerine ekleyebilecegim cok birsey yok malesef…
-
@laxking Sorması ayıp. Sizin yaş kaç acaba?
-
@laxking Çok geçmiş olsun yani akıl almıyor ne dicemizi bile bilemiyorum
-
@Kef14 32
-
@Emine-Koçkaya tesekkur ediyorum, bende artik bilemiyorum malesef, hayirlisi diyip geciyorum
-
Arkadaşlar merhaba, ben dün alabildim vizeyi. Herşey için çok sağolun. İki soru sordu verdi onay kağıdını. Niye gitmek istiyorsun? Açıkta round-trip uçak bileti var süresi bitecek, eşimin turist vizesi var benim yok. Tr de ne iş yapıyorsun? Hukuk fakültesinde akademisyenim. Bu kadar. Hep İngilizce konştk, çalışma vizemiz var ve kullanmayacağız, onunla ilgli bir soru sormam lazım Türkçe konuşabilir miyiz biraz karışık dedim. Duymazdan geldi ve İngilizce devam etti. Sonuç olarak herkese red vermiyorlar benim moralim bayağı bozulmuştu buralarda red oranını az görünce alamayacağım diyordum. Neyse ki alabildim. Ailem turist vizemi hep yenilemiş, ancak ben ihtiyaç duymadığım için 2015 te bitmişti ve yenilemeyi hiç akıl edememiştim. O sebeple mülakata girmem gerekti.
-
Kasım 2022 açık Turist
-
@Emine-Koçkaya kapandı
-
@zeynepsoylev öncelikle tebrik ederim, görüşme salonunda red alanlar mi çoktu yoksa onay alanlar mi biraz bahseder misiniz gördüklerinizden
-
@LordBolton inanın arkadaşların gözlemlerine hayret ediyorum ben kimsenin ne aldığını anlayamadım 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum