....7-8 gun evvel oglumu ailesini hava alanina birakmistim,dun aksam onlari hava alanindan almak yine bana dustu, havada biraz yagmurluydu etraf karanlik,mevsim kis oldugu icin hava erken karariyor,bir yerde anladimki bu yasdan sonra geceleri araba kullanmak bana gore degil.Hava alanina gitmeden bir yerde bekledim ucak indikten sonra hepsi hazir olunca oglum telefon ediyor, oglum telefon etti, bizim valizlerimiz cikmak uzere sende gel dedi,gidecegim 10 dakikalik yol,motorway,gittim 15 dakika musaadeli yolcu alma yeri var, baktim bizimkiler yok, telefonla aradim, tamam son valizide aldik geliyoruz dediler,onlar hizli hizli geliyorlar 4 valiz var saatime baktim 15 dakikanin dolmasina iki dakika kalmis, torunlar kucaklasmak istiyor,cabuk cabuk atlayin arabaya dedim,15 dakika dolmustur diye oglum kartini cikardi,neyse boom gate e geldik bileti makineye verdik kol kalkti,iyi dedik 10 dolar vermekten kurtulduk,yani bir dakika gecse yarim saatlik para aliyorlar.
.....gelin hanim ya baba bu sefer hawaii yi cok pahali bulduk her sey guzel ama her seyler cok pahali olmus, bir daha gitmeyiz dedi...neyse arabayi oglum kullandi sag saglim evlerine geldik, ordanda ben kendi evime geldim...
.....bir ay kadar evvel evimin onune sokaga bir araba parketmis kucuk mazda bir hafta araba yerinden kimildamadi iki hafta gecti ayni,allah allah calinmis araba olmasin dedim, 3 hafta gecince belediyeye telefon ettim,eger arabanin ruhsati bitmisse 7 gun icinde kaldirin diye sari kagit yapistiriyorlar, araba gitmezse kendileri aliyorlar,
,,,,,belediyede bir alem once bant cikiyor bunu istiyorsan ikiye onu istiyorsan bu numaraya bas filan,ben 4 numaraya bastim biraz bekledim bir bayan cikti aksani guzel, anlattim arabanin plaka numarasini verdim, oooo coktan expire olmus dedi,yani rego bitmis, tamam ilgileniriz ,birisini gonderirim dedi, bir iki gun sonra geceleyin araba gitti, sahibimi aldi yoksa belediyemi cektirdi bilmiyorum,bizim sokagin bir ucu ana yola ciktigi icin bir cok arabalar kestirme olsun diye bu sokagi kullaniyorlar,bazen aynalarimiz kiriliyor,bir iki komsumda cok araba var nereyi bos bulurlarsa parkediyorlar.....
...Australyada tehlikeli hayvanlar var derler, orumcekler yilanlar kopek baliklari, timsahlar, gercekten hepsi var,fakat en tehlikeli olanlarida kopek baliklaridir,iki hafta evvel sydney icindeki bir plajda 35 yaslarinda bir bayan yuzerken kopek baligi saldirisina ugradi,kadinin yuzdugu yer boyunu bile gecmemis,neyse etrafta bir kac kisi varmis yardima kosmuslar kadin yaralandi ama olmedi,,,,,devlet 70 tane plaji tariyacak durone IHA sistemi kuracakmis sirf kopek baliklari icin.,