Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emir23 80k olması şans açısından çok daha iyi umarım o şekilde olur.


  • @SchoField evet eskiden başvurular daha fazlaydı , pasaport şartından sonra azalma oldu


  • @Emir23 hakkımızda hayırlısı olsun bakalım hocam


  • @Ping-PONG paylaştıklarınızın tümünde haklısınız, ben dolar kurundan bahsederken ülkenin durumunu vurgulamak için paylaşmıştım. herkes için hayırlısı neyse o olsun...


  • @Ping-PONG 80 bin olursa devlet ona göre fazladan konsolosluk çalışanı gönderir belki sonuçta sosyal paket 1.7 trilyon dolar , 2 tane demokrat senato üyesi çekingen davranıyor onları ikna etmek istiyorlar , en geç onlarda noel tatilinden önce geçireceklerini düşünüyorum , tek temennim 80 bin olması ve herkesin mülakat alması , belki şans bizede güler


  • @Emir23 meclisden geçmiş suanda senatonun ve başkanın onaylaması gerekiyor 80 bin olacak gibi duruyor

  • Yasaklı

    @hasann, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Ping-PONG paylaştıklarınızın tümünde haklısınız, ben dolar kurundan bahsederken ülkenin durumunu vurgulamak için paylaşmıştım. herkes için hayırlısı neyse o olsun...

    Sizin ozelinizde soylemedim.
    Genel bir vurgu yaptim.
    Cok fazla genc kardesimiz var cunki aramizda.

  • Yasaklı

    Sayin @crazycells ,
    Bu paketin iceriginde gocmenlere vatandaslik yolunun acilmasi konusu var biliyoruz ancak; Lottery nin 80.000 olmasi konusunu iceriyor muydu ve hala iceriyor mu konusunda bir bilginiz var mi?

    Genel bir yorum rica edebilir miyiz sizden. 🙃


  • İçinde Green Card çekilişi kotasının 55 binden 80 bine çıkarılması teklifi de olan büyük göçmenlik reformu yasa tasarısı Meclis'den geçti. Tasarının yasalaşması için hem Temsilciler Meclisi'nden hem de Senato'dan geçmesi ve ardından Başkan Biden tarafından imzalanması gerekiyor.

  • Yasaklı

    0.089 Dolar in 1 TL olsugunu gorunce, Amerikanya da tutunamayip geri donenler basliginin gediklileri. 😂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Sayin @crazycells ,
    Bu paketin iceriginde gocmenlere vatandaslik yolunun acilmasi konusu var biliyoruz ancak; Lottery nin 80.000 olmasi konusunu iceriyor muydu ve hala iceriyor mu konusunda bir bilginiz var mi?

    Genel bir yorum rica edebilir miyiz sizden. 🙃

    @tolga3301, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    İçinde Green Card çekilişi kotasının 55 binden 80 bine çıkarılması teklifi de olan büyük göçmenlik reformu yasa tasarısı Meclis'den geçti. Tasarının yasalaşması için hem Temsilciler Meclisi'nden hem de Senato'dan geçmesi ve ardından Başkan Biden tarafından imzalanması gerekiyor.

    Evet, bunu ayri bir baslik olarak haftasonu olusturacagim; hayir, maalesef bu tasari cekilis vizelerinin 80.000'e artmasini icermiyor.

    Anladigim kadariyla Joe Biden'in "Build Better Back Plan" adiyla yayimlamis oldugu ve baskanlik surecinde yapacaklari degisiklikleri listeledigi genel plani ile ayni ismi tasidigi icin bu tasari (Build Better Back Act) digeriyle karistiriliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Olumsuz bir tablo cizmeyeyim 🙂 Gocmenlik konusunda guzel degisiklikler de var, ozellikle gecmis yillarda kullanilmamis veya Trump'in kararnameleri yuzunden gocmenlik yolu tikanmis olan kisilere yeniden sans da verecek... Ilgili bolum surada:

    SEC. 60002. RECAPTURE OF UNUSED IMMIGRANT VISA NUMBERS.

    (a) Recapture of Unused Immigrant Visa Numbers.--

    • (1) Ensuring future use of all immigrant visas.--Section
      201(c)(1)(B)(ii) of the Immigration and Nationality Act (8
      U.S.C. 1151(c)(1)(B)(ii)) is amended to read as follows:
      (ii) In no case shall the number computed under subparagraph (A) be less than the sum of--
      (I) 226,000; and
      (II) the number computed under paragraph (3).''.

    • (2) Recapturing unused visas.--Section 201 of the
      Immigration and Nationality Act (8 U.S.C. 1151) is amended by
      adding at the end the following:

      (g) Recapturing Unused Visas.--
      (1) Family-sponsored visas.--
      (A) In general.--Notwithstanding the numerical limitations set forth in this section or in sections 202 or 203, beginning in fiscal year 2022, the number of family-sponsored immigrant visas that may be issued under section 203(a) shall be increased by the number computed under subparagraph (B).
      (B) Unused visas.--The number computed under this subparagraph is the difference, if any, between--
      (i) the difference, if any, between-- ``(I) the number of visas that were originally made available to family- sponsored immigrants under section 201(c)(1) for fiscal years 1992 through 2021, setting aside any unused visas made available to such immigrants in such fiscal years under section 201(c)(3); and ``(II) the number of visas described in subclause (I) that were issued under section 203(a), or, in accordance with section 201(d)(2)(C), under section 203(b); and
      (ii) the number of visas resulting from the calculation under clause (i) issued under section 203(a) after fiscal year 2021.
      (2) Employment-based visas.--
      (A) In general.--Notwithstanding the numerical limitations set forth in this section or in sections 202 or 203, beginning in fiscal year 2022, the number of employment-based immigrant visas that may be issued under section 203(b) shall be increased by the number computed under subparagraph (B).
      (B) Unused visas.--The number computed under this paragraph is the difference, if any, between--
      (i) the difference, if any, between--
      (I) the number of visas that were originally made available to employment-based immigrants under section 201(d)(1) for fiscal years 1992 through 2021, setting aside any unused visas made available to such immigrants in such fiscal years under section 201(d)(2); and
      (II) the number of visas described in subclause (I) that were issued under section 203(b), or, in accordance with section 201(c)(3)(C), under section 203(a); and
      (ii) the number of visas resulting from the calculation under clause (i) issued under section 203(b) after fiscal year 2021.
      (3) Diversity visas.--Notwithstanding section
      204(a)(1)(I)(ii)(II), an immigrant visa for an alien selected in accordance with section 203(e)(2) in fiscal year 2017, 2018, 2019, 2020, or 2021 shall remain available to such alien (and the spouse and children of such alien) if--
      (A) the alien was refused a visa, prevented from seeking admission, or denied admission to the United States solely because of Executive Order 13769, Executive Order 13780, Presidential Proclamation 9645, or Presidential Proclamation 9983; or
      (B) because of restrictions or limitations on visa processing, visa issuance, travel, or other effects associated with the COVID-19 public health emergency--
      (i) the alien was unable to receive a visa interview despite submitting an Online Immigrant Visa and Alien Registration Application (Form DS-260) to the Secretary of State; or
      (ii) the alien was unable to seek admission or was denied admission to the United States despite being approved for a visa under section 203(c).''.

  • Yasaklı

    @crazycells
    Covid yuzunden mulakat alamayan arkadaslarin vizelerini dagitacaklarini soyluyor son maddeler anladigim kadariyla.

    2018 den bu yana…

    Arkadaslar adina super haber 🙃



  • Bu gün ABD başkanı Joe Biden'nın doğum günü, Nice mutlu yıllara...


  • @SchoField hemde nasıl düşürdü: alt metni alt metni ilk resim dünya istatistikleri 2. resim TR istatistikleri.


  • ⭐⭐

    Sadece benim çevremde bile pasaport kuralın dolayı başvurmayan en az 10 kişi var. Pasaport kuralı gerçekten çok güzel olmuş.


  • @sidarkuhak baya fark oluşmuş. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Çıkma olasılığı bir nebze daha yükselmiş sanki

  • ⭐⭐

    @Atlantis00

    Pasaport kuralı pek işe yaramadı bence . 23 yaşındayım ve çevremde ne kadar arkadaşım varsa öğrenci pasaportu alarak başvuru yaptılar . Çoğu çıksa bile muhtemelen gidemeyecek ama pasaporta para ödemedikleri için başvuru yaptılar. Youtube ve benzeri platformlarda sayesinde gc nin bilinirliği gençler arasında çok arttı .


  • Şu selected mevzusundan sonra, bu yıl başvuru rekoru gelebilir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum