DV2023 Sohbet Odası
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Doğaniçke benim kaçıncı başvurum halen hayal kuruyorum, evdeki eşyaları azalttım geçen bir kahve fincanı takımı aldım kutusuyla Amerikaya götürürüm diye açıyorum. Birde yazıcı aldım kutusunu atmadım kutusuna koyup götürürüm diye. Ufak ufak böyle hayaller eşliğinde hazırlıklar bile yapıyorum çıkmasada seneye gene deneriz. Ben öyle yaşım geçti olayına takılmıyorum ne de olsa çocuklarım ufak bana yaramasada çocuklarım için güzel gelecek
@gariban fincanları kazıdım hafızaya bir kahve içmek nasip olur inşallah beraberce de 🙏
-
@Hyller amerikada birlikte içeriz artık florida mı olur texas mı uzak düşmeyelim çocuklar da takılır benimkiler biri 8 diğerğ 4 yaşında
-
@Hyller amerikada birlikte içeriz artık florida mı olur texas mı uzak düşmeyelim çocuklar da takılır benimkiler biri 8 diğerğ 4 yaşında
@gariban 7 ve 5 de bende var 😁 neresi olursa olsun yeter ki 🙏
-
@Hyller ben inat ettim çıkana kadar devam
-
@Doğaniçke Sanırım dün yada önceki gündü; Webtekno'da bir araştırma haberi vardı.
33 yaşına kadar olan gençler ile bir araştırma yapılmış ve her 5 gençten 3'ü yurt dışına çıkma hayali taşıyormuş.
Farklı sosyal mecralarda olsun, yüz yüze arkadaş ortamında olsun, bu konuya ciddi anlamda meraklıyım ve şunu söyleyebilirim ki Türkiye'de gençlerin içerisinde bulunduğu durum gerçekten içler aracısı ve git gide daha da büyük bir sorun haline geliyor. Üstelik hem sosyolojik açıdan, hem ekonomik açıdan hem de şuan aklıma kısaca gelmeyen bir çok noktada gerçekten büyük yıkım var.
Geleceğe dair hayal ve umut zaten gençlerin neredeyse hiç birisinde kalmadı
-
@Hyller ben inat ettim çıkana kadar devam
@gariban sonuna kadar vazgeçmek yok 👍 Elbet bir gün kavuşacağız.
-
@Hopasej ben yurtdışı muhabbetini etrafıma özellikle yayıyorum ve greencardtanda bahsediyorum belki 100 kişiyle konuştum ve tavsiye verdim katılsınlar diye yüz kişide katılım sayısı 0 kimse icraatta pek bulunmuyor sadece lafta ki etrafım memur kesimi kimse garanti işini bırakmaya gönüllü değil ayrıca gitme hayali kuran genç kesim gideceği yerde garanti arıyor (benim dışarıda almancı kuzenimiz bile yok kimsemiz yok) işim hazır olsun evim tutulsun. Size diyeyim garanticilik zaten bizi bu hale getirdi. Geçireceğim zor günleri göz önünde tutarak ve yasal yolla bende tek şansımın gc olduğunu düşünüyorum az bir garantici olsamda kimse buna bile yanaşmıyor. sıkmayın canınızı herşey olacağına varır kahve takımım ve yazıcımı alıp çocuklarım ve eşimle gc çıkınca basıp gideceğim tek bildiğim bu
-
Hayırlı Haftalar Forum Ailesi ✈️🇺🇸
-
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın forum ailem🙋🏻♀️izleyin haftaya gülümseyerek başlayın🤗
@bidünya bende dabrukacı çocuk gibi şaşırmak istiyorum bu hayatta gc çıkınca 😁
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın forum ailem🙋🏻♀️izleyin haftaya gülümseyerek başlayın🤗
@bidünya bende dabrukacı çocuk gibi şaşırmak istiyorum bu hayatta gc çıkınca 😁
Hahaha😂hadi inşallah şaşırt bizi amarigaaaa😁
-
@Doğaniçke benim kaçıncı başvurum halen hayal kuruyorum, evdeki eşyaları azalttım geçen bir kahve fincanı takımı aldım kutusuyla Amerikaya götürürüm diye açıyorum. Birde yazıcı aldım kutusunu atmadım kutusuna koyup götürürüm diye. Ufak ufak böyle hayaller eşliğinde hazırlıklar bile yapıyorum çıkmasada seneye gene deneriz. Ben öyle yaşım geçti olayına takılmıyorum ne de olsa çocuklarım ufak bana yaramasada çocuklarım için güzel gelecek
Sana da yarar emin ol 😀
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hascerob benim 150milyon Shiba 3-4 sene sonra 1 dolari gordugunde 150milyon dolar olacak. Hepinizi gold yatirimci olarak goturucem. Merak etmeyin. 😂
Ben de 2010 yılında 6 centten 500 dolarlık bitcoin diye bişe almıştım. 2011 de 1 $ oldu. Sattığımda 8400 dolara yakın param olmuştu. O da yaklaşık 10 bin lira yapıyordu. İlk Volkswagen Polo mu 98 model olarak o parayla almıştım. Müthiş bir kardı :)
Sattigina aglayadun gemedi mi hic 😂
neden ki?
6 centten 500 dolarlık bitcoin bugün 500 milyon dolar yapıyor abi.
Yapma yaw.. İyiymiş...
-
akmaya gönüllü değil ayrıca gitme hayali kuran genç kesim gideceği yerde garanti arıyor (benim dışarıda almancı kuzenimiz bile yok kimsemiz yok) işim hazır olsun evim tutulsun. Size diyeyim garanticilik zaten bizi bu hale getirdi. Geçireceğim
Evet katılıyorum sana.
Ben de psikolojik olarak kendimi sıfırdan başlamaya hazırlamış durumdayım. Bakalım şans bize neler getirecek.
Ben de 3 haftadır tüm hayatımı ve yapacağım hareketleri aynen sizinki gibi gidiyorum ben diyerek yapıyorum, artık hakkımızda hayırlısı :) -
@bidünya
Bak bu sen 😂 -
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sana da yarar emin ol 😀
kazanalım da yarasın :winking_face:
-
Sizlere, Simdi telefondan editledigim Amerika sokaklarinda "Elbet bir gun bulusacagiz" sarkisini armagan ediyorum..
https://youtu.be/1IVjTh1k0Oc -
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hascerob benim 150milyon Shiba 3-4 sene sonra 1 dolari gordugunde 150milyon dolar olacak. Hepinizi gold yatirimci olarak goturucem. Merak etmeyin. 😂
Ben de 2010 yılında 6 centten 500 dolarlık bitcoin diye bişe almıştım. 2011 de 1 $ oldu. Sattığımda 8400 dolara yakın param olmuştu. O da yaklaşık 10 bin lira yapıyordu. İlk Volkswagen Polo mu 98 model olarak o parayla almıştım. Müthiş bir kardı :)
Sattigina aglayadun gemedi mi hic 😂
neden ki?
6 centten 500 dolarlık bitcoin bugün 500 milyon dolar yapıyor abi.
Yapma yaw.. İyiymiş...
ben mina ve coti coine taktım bu ara attım bende 500$ minaya, 100$ cotiye @ibrahimasar bende ev bakıyorum sonuçta gitsemde yazları tatile geldiğimizde eve ihtiyacımız olacak 1+1 birşey mina kazandırsın 1-2 seneye alayım.
-
@Ping-PONG çocuklar bunu her gün yüzüme vuruyo anne bak uçağın kalkıyo diyerekten 🤣🤣🤣
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum