DV2023 Sohbet Odası
-
Bilim kurgu film önerisi olan var mı?
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Thirteenth Floor
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Thirteenth Floor
Saol abi bakayım.
-
-
Buraya yorum atanlardan bazilari Mayis ayinda talihli oldugunu ogrenecek onlar kim olacak acaba 🤔
-
@Emtee 6 yil bitiyor bir cocugum var kamuda calisiyorum yas 35
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Buraya yorum atanlardan bazilari Mayis ayinda talihli oldugunu ogrenecek onlar kim olacak acaba 🤔
Merhaba, totem olarak yorum atayım dedim yorumunuzu görünce. İlk mesajım sanırım. Herkese selamlar👋 (tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sayin @crazycells ,
Bir sorum vardi. Online oldugunuzda sorucam diye bekliyordum. Gideri yiyince sorum icime kacti, unuttum. 😂
Hak etmedin mi 😂
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sayin @crazycells ,
Bir sorum vardi. Online oldugunuzda sorucam diye bekliyordum. Gideri yiyince sorum icime kacti, unuttum. 😂
Hak etmedin mi 😂
A little bit 😂
-
Benim bir sorum olacak bazi sitelerde tool programi ile ayarlanan kendi cekim yaptigimiz fotolarin kabul edilmeyecegi ve simdiden gecmis olsun tarzinda msjlar gordum . Bende evde tel ile beyaz duvar onunde kendimin cocugun ve esimin resmini cekip toola attip o bicimlendirdi ve yukledim bana kalirsa fenada olmadi ama hic kontrolde etmedim simdi bu maji gorunce icime kurt dustu bosami hayal kuruyorum diye
-
@ozkancimen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Benim bir sorum olacak bazi sitelerde tool programi ile ayarlanan kendi cekim yaptigimiz fotolarin kabul edilmeyecegi ve simdiden gecmis olsun tarzinda msjlar gordum . Bende evde tel ile beyaz duvar onunde kendimin cocugun ve esimin resmini cekip toola attip o bicimlendirdi ve yukledim bana kalirsa fenada olmadi ama hic kontrolde etmedim simdi bu maji gorunce icime kurt dustu bosami hayal kuruyorum diye
Tool programı dediğin abd'nin kendi sitesindekiyse şayet ben de ondan yaptım. Manuel olarak. Gozleri kendi göz hizama getirdim falan. Sonra kontrol sitesinden geçti. Bir site daha vardı. Yanlış hatırlamıyorsam sonunda paralı kırpmaya yönlendiren. Oradan da baktım. Kaç göz burun vs hizalamayı gösteriyordu. Ölçüler cuk oturdu.
Kaldı ki çekiliş başvurusu fotoğrafı için burada da çokça yazıldı. Yüzün gözün belli oluyor mu? Oluyor. Aşırı gölge vs var mı? Yok. E tamam. İçin rahat olsun.
-
Evet herhangi bir sorun gorunmuyordu ama sizler gibi kontrol etmedim baska sitelerde uygunmudur diye o yuzden dert edindim sade cocugun (3 yasinda) cok hafif bir golge gorunuyor dikkat edersen okadar tesekkurederim cvp icin cok naziksin
-
@ozkancimen hakkımızda hayırlısı olsun, kamuyu bırakıp gidebilecekmisin 🙃
-
@Emtee kari koca kamudayiz amniyane tabiri soylemeyeyim ama her turlu birakir giderim hic dusunmem
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Intersteller
İzledim maalesef.
-
@ozkancimen bu konudaki düşüncem aynı seninle, evet amerikada bizi neyin beklediğini bilmeden bu yorumları yapıyoruz fakat insanın içinde yaşama sevinci bırakmadılar. Buradan biran önce gitmek geliyor. Yönetim yok, adalet yok, heves yok, yaşam kalitesi yok, kalite yok, maneviyat yok, alım gücü yok… yokk..
-
Dunya standardi artik her ulkede ayni. Domates et tavuk cikolata kahve makinasi fiyati her yerde ayni malesef. Kumes kadar 70 metrekare evler turkiyede de ayni amerikada da... Bu yuzden min. 3 bin usd kazanmayan kimse ben bu hayati yasiyorum demesin. Benim ne kadar kazandigimi soylemeyeyim ama degil ben memurlugun herhangi bir kademesinde olup greencard cikan herhangi birisi tek saniye bile durmamasi lazim.
-
Turkiye'de 20 yilin uzerinde gorev yapan polis ve ogretmen olan arkadaslarim var. Bazilarinin emeklilik hakki gelmis durumda ama gecim derdinden dolayi emekli olmak istemiyorlar.
Orada aylik aldiklari maas, $ olarak, su anda en fazla $800-900 yapiyor. Burada liseye giden cocuklar haftasonu pizzacida veya fast food restaurant da part time calisarak o parayi neredeyse bir ayda kazaniyorlar.
Demek istedigim, Turkiye'de gun gectikce kosullar zorlasiyor. Burada da bazi zorluklar var, ozellikle ilk gelindigi zamanlarda; ama calismak istedikten sonra kolay kolay issiz kalmazsiniz...
-
@Ping-PONG hocam sen bize balık tutmayı öğret 😅 şimdi bu Shiba 'dan nasıl alabilirim geçenlerde duydum baya bir artmış, bu kripto para konusuna yabancıyım ama bundan alıp bir köşeye koyup 4-5 sene sonra iyi para kazanmak kulağa hoş geliyor 😊
-
@ozkancimen, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
min cocugun ve esimin resmini cekip toola attip o bicimlendirdi ve yu
Sallayan kaba etinden sallamış aşikar. İnsanların heveslerini kırmak için saçma saçma şeyler uyduruyorlar öyle bir şey olacağını sanmıyorum ki kazandıktan sonra inanın konsolosluk sizi göndermek için elinden geleni sonuna kadar yapıyor. Çok elzem bir hata olmadığı sürece elenme ihtimaliniz aşırı düşük
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum